19 Temmuz 2018, Perşembe 10:15:47

Pegasus'un en yenisi göklere çıktı

Pegasus Havayolları, yeni nesil Boeing 737-800 tipi uçaklarını filosuna katmaya hazırlanıyor.
  • Bari
  • Yeni uçakları İzmir ADB'de de görmek istiyoruz. Sürekli TC-IZx tescilli İzair uçaklarına binmekten gına geldi artık.
  • Yakısır pegasusuma ulkemın yuz akı olmaya devam edıyor
  • Gittikçe ülkemin yüz akı olmaya başlayan bir firma. Low cost olmasına rağmen uçaklarıyla THY’yi geçen ve uygun zamanda alındığında ekonomi dostu canım havayolu. Sen hep büyü, pazar günü PC 3604’te yine seninleyiz Pegasus.
  • Pegasus’un 737 filosunda uzun zamandir hareket yoktu, ara meydanlarda genellikle 737 kullaniliyor onlar icin guzel haber. Keske ucaklar MAX olsaydi...
  • Inis ve kalkışlari cok sert yapan bir firma ayrica 20 seferdir turbulans anonsunu sık kullanan koltuk mesafesi dar olan bi firma kısacası türkiyede havayollarının metro truzim i diyebiliriz
  • Bir yandan Eski Boeingleri Filo dışarı yapıyor bir yandan Yeni Teslimatlar yapılıyor ! Kira Sözleşmeleri bitenleri Geri iade ama Siparişler ise Filoya ! Gel içinden çık ! Biri çıksa doğru dürüst Anlatsa ! Hedef Ne ,Uzun Vadede nasıl gelişip değişecek ? Filo yapısı Ne olcak ? Devam et Uç gitsin ,Uçan Beygir !
  • Hayırlı uğurlu olsun hepimize eminiyetli uçuşları olsun ☺️
  • Kaynak belirttiginiz icin tesekkurler. (Pegasus Havayolları renklerine boyanan uçağın ilk görüntüsü ise Jennifer Schuld tarafından çekildi)
  • pegasus gayri ciddi bir kuruluş.10 mart 2018 ayından bu yana valizimi kaybettiler.hiç bir ilgilenme,çözüm yok

Pegasus Havayolları, yeni nesil Boeing 737-800 tipi uçaklarını filosuna katmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi unvanına sahip havayolu şirketi Pegasus, geçtiğimiz yıllarda sipariş verilen yeni nesil Boeing 737-800 tipi uçağı dün ilk test uçuşunu gerçekleştirdi.

Boeing'in Seattle tesislerinden havalanan TC-CRE kuyruk tescilli B737-800NG tipi yolcu uçağı, yaklaşık 2 saat 15 dakikalık uçuşun ardından Everett'e iniş yaptı. Test uçuşunun başarılı geçtiği öğrenilen uçağın kısa süre içerisinde filoya katılması bekleniyor. Öte yandan Turkish Fleet News'te yer alan bilgiye göre, TC-CRE kuyruk tescilli uçağın teslimatından sonra TC-CRF ve TC-CRG kuyruk tescilli uçakları da kısa süre içerisinde Pegasus'a teslim edilecek.

Pegasus Havayolları renklerine boyanan uçağın ilk görüntüsü ise Jennifer Schuld tarafından çekildi. Görüntü uçağın test uçuşu sonrası inişe geçtiği sırada kaydedildi. 

Öte yandan Pegasus aynı dönemde sipariş edilen diğer iki uçağını filosuna katmadan Air Lease Corporation ALC kiralama şirketi vasıtasıyla TAROM'a göndermişti.

İŞTE PEGASUS'UN TC-CRE KUYRUK TESCİLLİ O UÇAĞI





Pegasus'un en yenisi göklere çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Anadolu jete kiralasın ~ 6 yıl önce
Bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320neo & B738NG ~ 6 yıl önce
Yeni uçakları İzmir ADB'de de görmek istiyoruz. Sürekli TC-IZx tescilli İzair uçaklarına binmekten gına geldi artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp ~ 6 yıl önce
Yakısır pegasusuma ulkemın yuz akı olmaya devam edıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Easybook ~ 6 yıl önce
Gittikçe ülkemin yüz akı olmaya başlayan bir firma. Low cost olmasına rağmen uçaklarıyla THY’yi geçen ve uygun zamanda alındığında ekonomi dostu canım havayolu. Sen hep büyü, pazar günü PC 3604’te yine seninleyiz Pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B 738 ~ 6 yıl önce
Pegasus’un 737 filosunda uzun zamandir hareket yoktu, ara meydanlarda genellikle 737 kullaniliyor onlar icin guzel haber. Keske ucaklar MAX olsaydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücret uygun ama ~ 6 yıl önce
Inis ve kalkışlari cok sert yapan bir firma ayrica 20 seferdir turbulans anonsunu sık kullanan koltuk mesafesi dar olan bi firma kısacası türkiyede havayollarının metro truzim i diyebiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücret uygun amaya ~ 6 yıl önce
Ya tamam eleştirmeye koşullamışsın kendini anlıyorum. İnişi sert yaptı diyorsun pist koşullarıdır ki Sabiha Gökçen pisti patates tarlası gibi veya kaptan maharetidir dedim ama kalkışı nasıl sert yapıyor bunun bir izahatini yaparsanız çok sevinirim. Olumsuz eleştiri yapmak için göbeğiniz çatlıyor. Sizin işiniz de zor.
Havacı ~ 6 yıl önce
Türbülans anonsunu nasl ve neren.le dinliyorsun beklenmeyem bir turbulans deniliyor... Ayrica ucak indirip kaldirmada daha iyiysen buyur gec koltuğa.. ucagin ağırlığı yakiti.. ve hava durumu pistin kisaligi bunlar hep iniste dikkat edilen konular.. boş yapma..
Salak mısın ~ 6 yıl önce
Trüblans onların suçu mu
:) ~ 6 yıl önce
İşte tüm gün böyle bilinçsiz insanlarla ugrasıyor pegasus calısanları , türbülans anonsunu cok sık yapan firma ne demek :) allah calısanlarına yardımcı olsun pegasus :)
Uçan At ~ 6 yıl önce
Bir yandan Eski Boeingleri Filo dışarı yapıyor bir yandan Yeni Teslimatlar yapılıyor ! Kira Sözleşmeleri bitenleri Geri iade ama Siparişler ise Filoya ! Gel içinden çık ! Biri çıksa doğru dürüst Anlatsa ! Hedef Ne ,Uzun Vadede nasıl gelişip değişecek ? Filo yapısı Ne olcak ? Devam et Uç gitsin ,Uçan Beygir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs li ~ 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun hepimize eminiyetli uçuşları olsun ☺️

Yanıtla

Kalan karakter 1000
budur ~ 6 yıl önce
Kaynak belirttiginiz icin tesekkurler. (Pegasus Havayolları renklerine boyanan uçağın ilk görüntüsü ise Jennifer Schuld tarafından çekildi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yüksel ateş ~ 6 yıl önce
pegasus gayri ciddi bir kuruluş.10 mart 2018 ayından bu yana valizimi kaybettiler.hiç bir ilgilenme,çözüm yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm ? ~ 6 yıl önce
Git Avukata ver Hakkını Ara ! Beklediğin Hata ! Daha çok beklersin,Zamanla kendin Unutursun ! Ver Avukata Ver Gazeteye bak nasıl Hareket ediyorlar !
ercan ~ 6 yıl önce
benimkide kaybolbustu 2 gun sonra teslim ettiler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000