19 Aralık 2014, Cuma 11:30:07

PEGASUS'TAN YENİ İŞBİRLİĞİ

Pegasus Hava Yolları, Türkiye’de bir ilke imza atarak Hollanda merkezli DealBroker ile iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında DealBroker, Pegasus’tan biletlerini alan misafirlere, seyahatlerine birkaç gün kala gidecekleri uçuş noktaları için özenle seçilmiş tur ve özel aktivite tekliflerini e-mail ile aktarıyor.
  • Harika hanim gittikten sonra pegasusta Eskisi gibi isler ticaret te pek iyi gitmiyor bi ticaretten turkiyede bir Mehmet pekpak bir harika Birde ersan akyurekli ve fatih guner ve faruk cimen dir Bunlar duayendir yakinda hepsiniii arayacagiz Galbaa
  • Pegasus'un bu yaptığı, yolcunun özel bilgisi olan e-mail adresini, pazarlama amacıyla başka bir şirkete verip bunun üzerinden para kazandığı için yeni yasaya göre suçtur. Kişiye istemeden, bir müracaatı veya onayı olmadan satış ve reklam amaçlı gönderilen e-mailler şikayet halinde delil kabul edilip, gönderilen adres BTK tarafından tespit edilerek hakkında dava açılır. Ben e-mail adresimi Pegasus'a bana sadece aldığım uçuşla ilgili bilgi göndermesi amacıyla verebilir, onaylarsam bunun yanında ayrıca sadece Pegasus'a ait olmak üzere bilgi amacıyla kullanılmasına da isteyebilirim. Saygılarımla
  • Türkçesi Pegasus e-mail adreslerini ve kişisel seyahat bilgilerini üçüncü şahıslara satacak, spam e-mail'lere ve istenmeyen telefonlara hazır olun.
  • Pegasus'ta şırnak Şerafettin havalimanına bekliyoruz.

Pegasus Hava Yolları, Türkiye’de bir ilke imza atarak Hollanda merkezli DealBroker ile iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında DealBroker, Pegasus’tan biletlerini alan misafirlere, seyahatlerine birkaç gün kala gidecekleri uçuş noktaları için özenle seçilmiş tur ve özel aktivite tekliflerini e-mail ile aktarıyor. Misafirler, tur ve aktivite seçenekleri arasından tercih ettikleri etkinliklerin biletlerini de sistem üzerinden kolaylıkla satın alabiliyor.

117 ülkede 592 şehri kapsayan geniş hizmet ağı ile dikkat çeken DealBroker’ın kişiye özel              e-mail’inden, Pegasus Hava Yolları’ndan biletlerini alan tüm misafirler yararlanabiliyor. Misafirler; müze, tur, gezi, yerel aktiviteler, havaalanı transferi gibi geniş bir yelpazeye sahip olan DealBroker’ın tekliflerine Türkçe dil seçeneğiyle ulaşabiliyor ve gidecekleri şehirlerde katılmayı planladıkları aktiviteler için sistem üzerinden kredi kartı ile biletlerini alabiliyor.

DealBroker CEO’su Matthis Muijser yeni iş ortaklığıyla ilgili olarak “Pegasus ile kurduğumuz iş ortaklığı sayesinde Türkiye’de ilk defa bir havayolu ile birlikte çalışma imkanı bulduk. Seyahat edilecek şehirlere özel sunduğumuz etkinlik ve tur önerileri ile Pegasus misafirlerinin seyahatlerine keyif katacağımıza inanıyoruz” dedi.

Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk ise “Misafirlerimizin Pegasus’la deneyimlerinin seyahat etmeyi hayal ettikleri anda başladığına ve seyahatleri boyunca sürdüğüne inanıyoruz. Bu nedenle ek ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştiriyor ve onlara diledikleri gibi bir seyahat geçirmeleri için yardımcı oluyoruz. Yeni iş ortaklığımızla yine bir ilke imza atıyor ve misafirlerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak kişiselleştirebilecekleri tur ve etkinlik önerilerine kolayca ulaşmalarını sağlıyoruz. DealBroker tarafından sunulacak yeni hizmetimizin misafirlerimize gidecekleri şehirlerde keyifli bir tatil planlamak için ilham vereceğini düşünüyoruz” dedi.

PEGASUS'TAN YENİ İŞBİRLİĞİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Harika hanim gittikten sonra pegasusta Eskisi gibi isler ticaret te pek iyi gitmiyor bi ticaretten turkiyede bir Mehmet pekpak bir harika Birde ersan akyurekli ve fatih guner ve faruk cimen dir Bunlar duayendir yakinda hepsiniii arayacagiz Galbaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Pegasus'un bu yaptığı, yolcunun özel bilgisi olan e-mail adresini, pazarlama amacıyla başka bir şirkete verip bunun üzerinden para kazandığı için yeni yasaya göre suçtur. Kişiye istemeden, bir müracaatı veya onayı olmadan satış ve reklam amaçlı gönderilen e-mailler şikayet halinde delil kabul edilip, gönderilen adres BTK tarafından tespit edilerek hakkında dava açılır. Ben e-mail adresimi Pegasus'a bana sadece aldığım uçuşla ilgili bilgi göndermesi amacıyla verebilir, onaylarsam bunun yanında ayrıca sadece Pegasus'a ait olmak üzere bilgi amacıyla kullanılmasına da isteyebilirim. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Türkçesi Pegasus e-mail adreslerini ve kişisel seyahat bilgilerini üçüncü şahıslara satacak, spam e-mail'lere ve istenmeyen telefonlara hazır olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus'ta şırnak Şerafettin havalimanına bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000