24 Temmuz 2014, Perşembe 16:34:18

PEGASUS'TAN VERGİ CEZASI AÇIKLAMASI

Pegasus Havayolları, şirkete kesilen ceza haberlerinin yeni olmadığını ve geçtiğimiz yıl bu gelişmenin duyurulduğunu açıkladı.
  • Pegasus havayollarının başarıları nasılda çatlatıyor bazılarını.
  • 2001 deki büyük krizden üçgün önce sakıp sabancı merkez bankasına 5 milyar dolar karşılıgı tl yatırıp 5 milyar abd doları alır dolar o esnada 600 lira civarındadır üç gün sonra kriz patlar dolar bir gecede 1600 lira olmuştur sakıp sabancı tv lerde show yapıp biz bir gecede yüzde otuz küçüldük demişti oysa gerçekte koca holding bir gecede yüzde elli büyümüş devletin beş milyar doları buhar olmuştu daha sonra gerçek ortaya çıkınca tıpkı sabancı gibi bir kaç kişinin bu yolla milyar dolarlarını katladıkları ortaya çıkmıştı sonra nemi oldu sadece bu bilgiyi zenginlere sızdıran merkez bankasındaki üst yetkili görevden alındı soruşturma geçirdi olay kapatıldı günlerce gazetelere konu olmuştu balık hafızalı milletim her olayda oldugu gibi bunuda unuttu çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz mış
  • Hani Banker Bilo filminde Şener Şen'in canlandırdığı Maho'nun iş çevirirken yakalandığında Bilo'ya söylediği meşhur söz var ya "yaptım evet yaptım, ama hele bir sor bakalım niye yaptım" diye. Bu açıklama aynı ona benziyor :)

Pegasus Havayolları, şirkete kesilen ceza haberlerinin yeni olmadığını ve geçtiğimiz yıl bu gelişmenin duyurulduğunu açıkladı.

Pegasys, geçtiğimiz 2 gün boyunca basın yer alan ve leasing ile kiralanan uçaklarda KDV oranını yüzde 1 gösterdiği için kesilen vergi cezasının yeni bir gelişme olmadığını ve bu konunun geçtiğimiz yıl duyurulduğunu açıkladı.

Pegasus'tan yapılan açıklamada:

Dün itibariyle basında yer alan ve finansal kiralama konusu uçaklara uygulanan Katma Değer Vergisi oranı ile ilgili haberler üzerine Şirketimiz tarafından açıklama yapılması ihtiyacı ortaya çıkmıştır. 

Şirketimiz adına yapılmış olan cezalı tarhiyata ve konuya ilişkin yasal düzenlemelerle ilgili ayrıntılı bilgiler, Şirketimiz paylarının Nisan 2013'teki ilk halka arzı için hazırlanan izahnamede ve bu tarihten sonra Kamuyu Aydınlatma Platformu (www.kap.gov.tr ) üzerinden kamuyla paylaşılan tüm finansal tablolarımızın ilgili dipnotlarında yer almakta olup basında yer alan haberler ile ilgili Şirketimizin bilgisi dahilinde olup Şirketimizce kamuya duyurulmamış herhangi bir gelişme söz konusu değildir.

PEGASUS'TAN VERGİ CEZASI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

akil ~ 10 yıl önce
Pegasus havayollarının başarıları nasılda çatlatıyor bazılarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
2001 deki büyük krizden üçgün önce sakıp sabancı merkez bankasına 5 milyar dolar karşılıgı tl yatırıp 5 milyar abd doları alır dolar o esnada 600 lira civarındadır üç gün sonra kriz patlar dolar bir gecede 1600 lira olmuştur sakıp sabancı tv lerde show yapıp biz bir gecede yüzde otuz küçüldük demişti oysa gerçekte koca holding bir gecede yüzde elli büyümüş devletin beş milyar doları buhar olmuştu daha sonra gerçek ortaya çıkınca tıpkı sabancı gibi bir kaç kişinin bu yolla milyar dolarlarını katladıkları ortaya çıkmıştı sonra nemi oldu sadece bu bilgiyi zenginlere sızdıran merkez bankasındaki üst yetkili görevden alındı soruşturma geçirdi olay kapatıldı günlerce gazetelere konu olmuştu balık hafızalı milletim her olayda oldugu gibi bunuda unuttu çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz mış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gundisavar ~ 10 yıl önce
mübarek madem bişey yazıyosun, referans göster de ki şuraya bakın öğrenin. zenginin malı züğürdün çenesini yoruyo olmasın o atasözü?
mete ~ 10 yıl önce
Hani Banker Bilo filminde Şener Şen'in canlandırdığı Maho'nun iş çevirirken yakalandığında Bilo'ya söylediği meşhur söz var ya "yaptım evet yaptım, ama hele bir sor bakalım niye yaptım" diye. Bu açıklama aynı ona benziyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meteye cevap ~ 10 yıl önce
Yazı yazmak için yazmışsınız, hiç bir bağlantı kuramadım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000