07 Mayıs 2015, Perşembe 15:01:28

PEGASUS'TAN ROMA AÇIKLAMASI

Bu sabah Roma Havalimanı'ndaki yangın nedeniyle Pegasus Havayolları da bir açıklama yayınladı.
  • Demekki neymis? Herkes sefer iptal etmiyormus.;-)

Bu sabah Roma Havalimanı'ndaki yangın nedeniyle Pegasus Havayolları da bir açıklama yayınladı. Pegasus seferlerin, yangının olduğu Terminal 3'ten Terminal 5'e alındığını duyurdu.

Pegasus açıklaması:

Sabah saatlerinde Roma Havalimanı Terminal 3' te ( Uçuşumuzun yapıldığı ) çıkan yangın nedeni ile bir çok hava yolu seferlerini iptal etmiştir.

Bu sebeple PC535/536 Sabiha Gökçen / Roma - Fiumicino / Sabiha Gökçen seferlerimizi iptal edilmiş olup PC533/534 Sabiha Gökçen / Roma - Fiumicino / Sabiha Gökçen seferlerimizin icra edilmesi planlanmaktadır. Aynı zamanda Havalimanı yakınlarındaki sokaklarda kapatıldığından ulaşımda da aksaklıklar yaşanmaktadır.

PC534   Roma - Fiumicino ( FCO ) / Sabiha Gökçen ( SAW ) seferlerimiz Terminal 3 yerine Terminal 5' ten gerçekleşecektir.

PEGASUS'TAN ROMA AÇIKLAMASI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Demekki neymis? Herkes sefer iptal etmiyormus.;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neymişş ~ 9 yıl önce
Dostum umarım o havalimanını biliyorsunuzdur. Ya tren ile yada araç ile geleceksiniz. Araç yolu kapalı imiş ve tren de çalışmıyorsa. İptal etmeyen akıllı bir hareket yapmamış olur.
iptal ~ 9 yıl önce
2 ucagın 1 ini iptal etmişler...ben mi yanlış okuyorum yoksa siz mi ?
niye ? ~ 9 yıl önce
niye 2 uçağın birini iptal ederler . ya uçulur ya uçulmaz. giden gittiği zaman problem yok gidemediği zaman problem var mı oluyor. Kafa karıştırıcı bir durum dimi ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000