29 Nisan 2015, Çarşamba 10:20:47

PEGASUS'TAN OTOPARK FIRSATI

Pegasus Hava Yolları, misafirlerine yeni iş ortağı ParkCloud ile 30 ülkede havaalanı otopark alternatiflerini online olarak sunuyor.
  • Ne gereksiz yorumlar. Yok su kek ver, yok yakıt hedge ini otoparktan çıkarıcak, yok Türk halkı ikram sever.. Türk halkı Pegasus uygulamalarını öyle ya da böyle ( kimisi için rezervasyon şartları, kimisi için yiyip içmezsen gereksiz para ödememek, kimisi için dakiklik sebepleriyle ) sevdi ve zirveye taşıdı. Bayrak taşıyıcı firmadan sonra diğer sayılan 3 şirket ( Sun Express, Onur Air, Tailwind ) bir araya gelse 2014 verilerinde Pegasus Havayolları ile yarışamıyor. Hatta 2014 toplam taşınan yolcu sayısında Pegasus Havayolları'nın tek başına taşıdığı yolcu sayısı, diğer 3 şirketin toplamından daha fazla. Hala su, hala kek. Ben de bir Pegasus Havayolları çalışanıyım. Biz kimseye beğenmiyorsan onla uç, otobüse bin gibi şeyler söylemeyiz. Çünkü bu söylemler aile kültürümüze ters. Biz diyoruz ki bir kez şans verip biizimle uçun, daha sonra bilet alırken uçuşlarını kontrol ettiğiniz ilk şirket zaten Pegasus havayolları olacak. Çünkü erken rezervasyon yaptırıp biletinizi aldığınızda aradaki giyat farkıyla o kek yerine sıcak yemek yiyebilecek para cebinizde kalmış olacak. Ve o parayı yemeğe mi, yoksa gittiğiniz yerde gezmeye mi harcayacağınız tamamen kendi tasarrufunuzda olacak. Bir kez uçtuğunuzda göreceksiniz ki, bir kaç dakikanızı ayırıp ilgili bilgilendirmeleri okuyup riayet ettiğinizde havalimanına geldikten sonra bütün işlemleriniz tereyağından kıl çeker gibi hallolucak. Bize göre uçmak herkesin hakkı..
  • Savunmayın low cost muş, bileti almak için çağrı merkezini paralı arıyorsun. Cebime uygun diyorsun da baktın mı hiç toplamda cebinden ne kadar çıktığına? 3-5, 3-5 sonunda thy'den pahalıya geldi
  • Ya arkadaş ne kadarda pegasus düşmanı varmış şu güzel memleketımde.yıllardır tek örnek verılıyor oda su.su su su.bırakın artık kötülemeyi.birazda takdir edin teşekkür edın.pegasus sayesınde ucuz şekilde uçuyorum diyebılsek keşke.havalımanında da su aynı fıyat,neden tepkı gösteremıyoruz.biraz insaf diyorum
  • pgs olmasaydı,bu hükümetin havacılığa sağladığı imkanlar hayata geçmez ve 50 TL lik mesafeye 200 lira odeyerek 0.20 kuruşluk kek ve su için 150 lira fazla vererek THY nin yüzde elli birlik yabancı hissedarlarini mutlu ederdik.yaniliyormuyum sevgili havacılar?
  • Hala anlamadınız yaa Git başka şirkette uç. Seni tutan mı var. Sen uçmazsan batmaz. THY ile uç, ONUR ile uç, Sun express ile uç.
  • cesme var daya agzini ic, yanina da halk ekmekten uzumlu corek al uc beles yok... anla artik... fidan boylu lar da binmesin dar geliyorsa... yeter artik pgs dirdiri:(
  • Ya arkadas bırakın millete ders vermeyi. Low Cost'mus. Bu bir is modeli, ama Türkiye'de her seyin abartıldigi gibi zihniyete de yansımış. Yolcuya misafirim diyorsan su ikram edeceksin. Turk adetinde misafir budur.
  • Bazi arkadaslar tutuus lowcost lowcost. Birader uctugun ve para kazandigin ulkenin once degerlerini bileceksin. Benim halkim ikrami sever. Cok degil ufak bir suyu ikram edeceksin bu millete. Bileti satarken 50 kurus fazla al ama bu bir hosgorudur. Gitsin almanyada sirket kurup uygulasin turkiyede benim milletime degil. Bu kadar millet bunu konusuyorsa ve uygulamiyorsa zaten PGS biraz kendini sorgulasin.
  • Ya bir bitmedi şu suyu parayla satma meselesi. Bu şirket low cost. Bilette de yazıyor. Tabi okuma özürlü olduğumuz için okumuyoruz. Veya okuduğunu anlamayan tipler burada yorum yapıyor. Anlayın artık ve bu konuda yorum yapmayın Yapacaksanız otobüsle gidin. Orada su da çay da bedava. Hatta bir kaç kez servis yapıyorlar. Veya THY ile uçun. Sizi tutan mı var. Ama şu muhabbeti kesin artık. Sıktı artık
  • Aklınız fikriniz kek ve suda. Artık anlayın BEDAVA olmayacak. LowCost un anlamı budur. Öğrenin şunu bi ya... THY de yersin suyu ve keki...zorlamı kardeşim Zorlamı? Uçmuyosan uçma.duyanda first class da doğdunuz zanneder. Thy tek elken hepiniz mahkumdunuz.10 saatlik otobüs yolculuklarına ha kek su bedava tabi...seçim sizin..

Pegasus Hava Yolları, misafirlerine yeni iş ortağı ParkCloud ile 30 ülkede havaalanı otopark alternatiflerini online olarak sunuyor.

Pegasus’un Online Otopark hizmeti ile misafirler, bütçelerine uygun otoparklarda yerlerini önceden ayırtabiliyor.

Misafirlerine seyahat etmeleri için ilham veren ve sunduğu ek hizmetler ile de seyahatlerin her aşamasını kolaylaştırmayı hedefleyen Pegasus Hava Yolları, misafirlerin havaalanında park yeri bulmalarına yepyeni ve uygun bütçeli bir çözüm getiriyor. 

parking.flypgs.com adresinde hizmete giren Pegasus Online Otopark sayesinde misafirler, Türkiye başta olmak üzere 30’dan fazla ülkede havaalanlarında ve havaalanlarına yakın çevrede bulunan otopark seçeneklerine online olarak ulaşabiliyor.

Pegasus Online Otopark’ı kullanmak çok kolay

Park Cloud iş birliğiyle hazırlanan ve parking.flypgs.com adresinden verilen Pegasus Online Otopark hizmetini kullanmak çok kolay. Misafirler:

• Gidecekleri havaalanı ve seyahat tarihlerini seçiyor,
• Bütçelerine uygun otoparkları gözden geçiriyor,
• İletişim bilgilerini tamamlayarak seçtikleri otoparklarda yerlerini önceden ayırtabiliyor.

Pegasus’un Online Otopark hizmetinde, ayrıca havaalanlarının vale hizmetinden yararlanarak araçlarını terminal girişinde teslim etme ya da otoparktan havaalanına ulaşım sağlayan shuttle hizmetini kullanma imkanı da buluyor.

Pegasus ile misafirler kendilerine en uygun otopark hizmetini seçebiliyor

Pegasus, yeni hizmete giren Online Otopark hizmetinin yanı sıra, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakın mesafede bulunan ve sürekli shuttle hizmeti bulunan ‘Pegasus Ekopark’ ile misafirlerine uygun fiyatlı otopark hizmeti sunmaya devam ediyor.

Pegasus ayrıca İzmir Adnan Menderes ve Ankara Esenboğa Havaalanları’nda TAV Havalimanları A.Ş. ile yaptığı anlaşma kapsamında otoparklardan indirimli olarak faydalanma fırsatı sunuyor.

PEGASUS'TAN OTOPARK FIRSATI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne gereksiz yorumlar. Yok su kek ver, yok yakıt hedge ini otoparktan çıkarıcak, yok Türk halkı ikram sever.. Türk halkı Pegasus uygulamalarını öyle ya da böyle ( kimisi için rezervasyon şartları, kimisi için yiyip içmezsen gereksiz para ödememek, kimisi için dakiklik sebepleriyle ) sevdi ve zirveye taşıdı. Bayrak taşıyıcı firmadan sonra diğer sayılan 3 şirket ( Sun Express, Onur Air, Tailwind ) bir araya gelse 2014 verilerinde Pegasus Havayolları ile yarışamıyor. Hatta 2014 toplam taşınan yolcu sayısında Pegasus Havayolları'nın tek başına taşıdığı yolcu sayısı, diğer 3 şirketin toplamından daha fazla. Hala su, hala kek. Ben de bir Pegasus Havayolları çalışanıyım. Biz kimseye beğenmiyorsan onla uç, otobüse bin gibi şeyler söylemeyiz. Çünkü bu söylemler aile kültürümüze ters. Biz diyoruz ki bir kez şans verip biizimle uçun, daha sonra bilet alırken uçuşlarını kontrol ettiğiniz ilk şirket zaten Pegasus havayolları olacak. Çünkü erken rezervasyon yaptırıp biletinizi aldığınızda aradaki giyat farkıyla o kek yerine sıcak yemek yiyebilecek para cebinizde kalmış olacak. Ve o parayı yemeğe mi, yoksa gittiğiniz yerde gezmeye mi harcayacağınız tamamen kendi tasarrufunuzda olacak. Bir kez uçtuğunuzda göreceksiniz ki, bir kaç dakikanızı ayırıp ilgili bilgilendirmeleri okuyup riayet ettiğinizde havalimanına geldikten sonra bütün işlemleriniz tereyağından kıl çeker gibi hallolucak. Bize göre uçmak herkesin hakkı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeterşupgs ~ 9 yıl önce
Savunmayın low cost muş, bileti almak için çağrı merkezini paralı arıyorsun. Cebime uygun diyorsun da baktın mı hiç toplamda cebinden ne kadar çıktığına? 3-5, 3-5 sonunda thy'den pahalıya geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya arkadaş ne kadarda pegasus düşmanı varmış şu güzel memleketımde.yıllardır tek örnek verılıyor oda su.su su su.bırakın artık kötülemeyi.birazda takdir edin teşekkür edın.pegasus sayesınde ucuz şekilde uçuyorum diyebılsek keşke.havalımanında da su aynı fıyat,neden tepkı gösteremıyoruz.biraz insaf diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
pgs olmasaydı,bu hükümetin havacılığa sağladığı imkanlar hayata geçmez ve 50 TL lik mesafeye 200 lira odeyerek 0.20 kuruşluk kek ve su için 150 lira fazla vererek THY nin yüzde elli birlik yabancı hissedarlarini mutlu ederdik.yaniliyormuyum sevgili havacılar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hala anlamadınız yaa Git başka şirkette uç. Seni tutan mı var. Sen uçmazsan batmaz. THY ile uç, ONUR ile uç, Sun express ile uç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WC de ~ 9 yıl önce
cesme var daya agzini ic, yanina da halk ekmekten uzumlu corek al uc beles yok... anla artik... fidan boylu lar da binmesin dar geliyorsa... yeter artik pgs dirdiri:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya arkadas bırakın millete ders vermeyi. Low Cost'mus. Bu bir is modeli, ama Türkiye'de her seyin abartıldigi gibi zihniyete de yansımış. Yolcuya misafirim diyorsan su ikram edeceksin. Turk adetinde misafir budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bazi arkadaslar tutuus lowcost lowcost. Birader uctugun ve para kazandigin ulkenin once degerlerini bileceksin. Benim halkim ikrami sever. Cok degil ufak bir suyu ikram edeceksin bu millete. Bileti satarken 50 kurus fazla al ama bu bir hosgorudur. Gitsin almanyada sirket kurup uygulasin turkiyede benim milletime degil. Bu kadar millet bunu konusuyorsa ve uygulamiyorsa zaten PGS biraz kendini sorgulasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya bir bitmedi şu suyu parayla satma meselesi. Bu şirket low cost. Bilette de yazıyor. Tabi okuma özürlü olduğumuz için okumuyoruz. Veya okuduğunu anlamayan tipler burada yorum yapıyor. Anlayın artık ve bu konuda yorum yapmayın Yapacaksanız otobüsle gidin. Orada su da çay da bedava. Hatta bir kaç kez servis yapıyorlar. Veya THY ile uçun. Sizi tutan mı var. Ama şu muhabbeti kesin artık. Sıktı artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aklınız fikriniz kek ve suda. Artık anlayın BEDAVA olmayacak. LowCost un anlamı budur. Öğrenin şunu bi ya... THY de yersin suyu ve keki...zorlamı kardeşim Zorlamı? Uçmuyosan uçma.duyanda first class da doğdunuz zanneder. Thy tek elken hepiniz mahkumdunuz.10 saatlik otobüs yolculuklarına ha kek su bedava tabi...seçim sizin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000