21 Aralık 2017, Perşembe 09:03:45

Pegasus'tan 25 Airbus siparişi daha

Pegasus Hava Yolları, 2012 yılında verdiği 75’i kesin toplam 100 uçaklık Airbus siparişi kapsamında, 25 adetlik satın alım opsiyonunu A321neo uçak tipi için kullanma kararı aldı.
  • Birazda çalışanlara verin başkanım
  • Kıskanmayın büyüyoruz !!
  • Ne zaman geliyormuş tarih yok? Hani nerde tarih. Şu tarihe kadar şu kadar, şu kadar denilmeli. Aksi taktirde bana hayal geliyor.
  • pgs 2018 yili sonunda ist-newyork hayyanda kullanilmak uzere 6 adet a330 siparisi vermis. ilk ucak martv 2018de teslim edilecekmis.
  • Pegasus ucaklari cok eski diyarbakirdan biniyorum her seferinde pis ucaklara denk geliyorum böyle anadolu sehirlerine ozellikle mi eski ucak veriyolar nedir anlamadim
  • Bu siparisler gelene kadarki surede kullanilmak uzere 5 adetlik Boeing 737 siparis de verildi yanlis hatirlamiyorsam.
  • PGS yalakaları iş başında
  • Bu zamana kadar gördügüm en berbat havayolu fırması ulkemız ıcın utanc kaynagı nedenını halkımız ve bu havayolu ıle ucanlar cok ıyı bılıyor derhal yaptırım uygulanmalı .Dunyada ornek aldıgı fırmalar VIRGIN AİR VE EAST JET AIR di onlarda battı gitti zaten .önce yolcuyu dusun sonra cebıne girecek parayı .
  • Dediklerinde isteklerini karşılamaya çalışıyoruz Helal olsun onlara thy ye ise shortcut verirsin kabin hazır olmaz
  • İç ve dış tüm engellemelere, art niyetlilere, hainlere, adam-şirket kayıranlara rağmen bu şirket durdurulamayacak. Helal olsun cesur yürek Ali...

Pegasus Hava Yolları, 2012 yılında verdiği 75’i kesin toplam 100 uçaklık Airbus siparişi kapsamında, 25 adetlik satın alım opsiyonunu A321neo uçak tipi için kullanma kararı aldı.

Filosunu adım adım büyütmeyi hedefleyen Pegasus Hava Yolları, 2012 yılında verdiği ve sipariş verildiği tarih itibarıyla Türk sivil havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük sipariş olan 75 adedi kesin, 25 adedi opsiyonlu toplam 100 uçaklık A320neo ve A321neo’dan oluşan Airbus siparişi kapsamında, 25 adet uçağa ilişkin satın alım hakkı opsiyonunu A321neo uçak tipi için kullanma kararı aldı.

25 adet Airbus A321neo tipi uçak, 2022 yılında 5 adet, 2023 ve 2024 yıllarında ise 10’ar adet olmak üzere Pegasus filosuna katılacak. Böylece 100 uçaklık Airbus siparişi kapsamında Pegasus tarafından kesin siparişi verilen A321neo sayısı 43’e ulaştı.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye dünya havacılık pazarındaki konumunu her geçen gün daha da güçlendiriyor, biz de Pegasus olarak bu dönüşümün önemli oyuncuları arasında yer alıyoruz. 2012 yılında verdiğimiz 12 milyar USD* değerinde toplam 100 uçaklık Airbus siparişimiz, verildiği tarih itibarıyla Türk sivil havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişti. Bu siparişin ilk uçaklarını 2016 yılı 3. çeyreğinde teslim almaya başladık. Şimdi ise aynı siparişin opsiyonlu 25 adet uçağını filomuza katmak üzere Airbus ile anlaşma sağladık. Filomuzu adım adım büyütmeye ve yeni uçaklarımızla beraber misafirlerimize daha konforlu bir uçuş deneyimi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Airbus Müşteri İlişkilerinden Sorumlu COO’su John Leahy: “Pegasus Hava Yolları’nın A321neo ACF ürününe verdiği sipariş, Airbus’ın orta segment pazarında en iyi, en verimli ve en konforlu çözümü sunduğunu kanıtlıyor. Kabin tasarımında son yenilikleri benzeri görülmemiş kapasite ve menzille sunan A321neo ACF, havayolunun yolcu deneyimini ve rekabetçi büyüme pazarında avantajını artırırken çevresel ayak izini de azaltacak” dedi.

Pegasus'tan 25 Airbus siparişi daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Yolcu döven memuy ~ 6 yıl önce
Birazda çalışanlara verin başkanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskançlar ~ 6 yıl önce
Kıskanmayın büyüyoruz !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne zaman ~ 6 yıl önce
Ne zaman geliyormuş tarih yok? Hani nerde tarih. Şu tarihe kadar şu kadar, şu kadar denilmeli. Aksi taktirde bana hayal geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
Haberi okusana arkadas 2022’de 5 23’de 10 24’de 10 yaziyor orada körmüsün
Ne zaman ~ 6 yıl önce
Beğenmeyen neyi beğenmemiş. na sayfada başlıkta tarihler belli oldu diyor. Giriyorsun bu yazıya hiçbir şey yok!
Ne Zaman'a ~ 6 yıl önce
Hemşo o şirket BİST'te işlem görüyo artık! Bi zahmet kendi hayal dünyandan çık ve KAP'a bakıver gayri:) Hangi çağda yaşıyoz yaw?
sonradan ~ 6 yıl önce
Hepiniz haklısınız. Yazıya tarihler sonradan eklenmiş. İlk hali bu yazı değildi.
supriz ~ 6 yıl önce
pgs 2018 yili sonunda ist-newyork hayyanda kullanilmak uzere 6 adet a330 siparisi vermis. ilk ucak martv 2018de teslim edilecekmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahhahaha ~ 6 yıl önce
Komik
Hkn. ~ 6 yıl önce
İnsanları yanıltma doğru haberi benden al.A 380 buçuk geliyor 2018 ilk çeyreğinde.
Thy ve sivil Havacılık ~ 6 yıl önce
Thy ve sivil havacılık engel koyduğu için malasef zor ER uçmak,, zaten hep kendi insanımıza kazık eyyy eyyy
Eda ~ 6 yıl önce
Pegasus ucaklari cok eski diyarbakirdan biniyorum her seferinde pis ucaklara denk geliyorum böyle anadolu sehirlerine ozellikle mi eski ucak veriyolar nedir anlamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inen yolcu ya ~ 6 yıl önce
Sormak lazım, nasıl becerdiniz diye? Her destination da var bir kaç sıra. ...
İnch ~ 6 yıl önce
Pegasus batacak diyenlere selam sevgilerle
Eski uçaK ~ 6 yıl önce
Pegasus filosundaki en eski uçak 8 yaşındadır.. sizden öncr uçaktan önce inen kendi hemşerilerinize yapın bu sitemi :))
. ~ 6 yıl önce
Diyarbakıra gelene kadar uçağın içine ediyolar çünkü. O kadar ground timeda ne kadar temizlenebiliyosa o kadar temizleyodur. Diyarbakır yolcusudur, artık o pislik normal görülmektedir
Eda hanım ~ 6 yıl önce
Yorumunuz saçma gün içinde gecikmelerden vb nedenlerden bir gün önce o sefere planlanan uçak kaç kez değişiyor belli ki bu konuda bilginiz yok fakat burada gelip ezilmiş Anadolu insanı sömürüsü yapmayı çok iyi biliyorsunuz. Pis uçak başka şey eski uçak başka şey bu ayrımı da öğrenmenizi temenni ederim.
Eda'ya ~ 6 yıl önce
Pegasu Ortalama filo yaşı :5,5 yıl!!!! El insaffffff! Onur 19,1 Atlas 17 küsür!!! Daha ne olsun? 13 tane a320 NEO 0(sıfır) geldi 2016-2017 de Pessssss
737 ~ 6 yıl önce
Bu siparisler gelene kadarki surede kullanilmak uzere 5 adetlik Boeing 737 siparis de verildi yanlis hatirlamiyorsam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SADI ~ 6 yıl önce
PGS yalakaları iş başında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SADİ ~ 6 yıl önce
Bu zamana kadar gördügüm en berbat havayolu fırması ulkemız ıcın utanc kaynagı nedenını halkımız ve bu havayolu ıle ucanlar cok ıyı bılıyor derhal yaptırım uygulanmalı .Dunyada ornek aldıgı fırmalar VIRGIN AİR VE EAST JET AIR di onlarda battı gitti zaten .önce yolcuyu dusun sonra cebıne girecek parayı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salak, ~ 6 yıl önce
Yolcusu düşünmese bu fiyata nasıl ucacaktin acaba?
:)) ~ 6 yıl önce
Koşa koşa bilet aldı
Sadi ye ~ 6 yıl önce
Utanç olan asıl sensin.. ülkede uçmayan kalmadı özel şirketler sayesinde.. sizin gibi mutsuz ve cahil olduğu sürece bu ülke adam olamaz..sanki hepiniz first class yaşamlar sürüyorsunuz da beğenmiyorsunuz.. azcık google gir havacılık ve ülke ekonomis oku ondan sonra yaz., !
Any shortcut ~ 6 yıl önce
Dediklerinde isteklerini karşılamaya çalışıyoruz Helal olsun onlara thy ye ise shortcut verirsin kabin hazır olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 6 yıl önce
Cunku THY pilotu dolmus ucurmadiginin, arkadaki insanlarin guvenliginin 100-200 kilo yakittan daha degerli olmadiginin farkinda.
Ulan ~ 6 yıl önce
Short cutın ucus guvenlıgıyle ne alakası var
Emniyet ~ 6 yıl önce
Shortcut ı kabul etmek eminiyetsizlik mi.? yani. Emniyet içinmi rt ediyorsun yoksa başka bir hesap mı var?
Pilot musunuz?? ~ 6 yıl önce
Rotada giderken kestirme alıp zaman ve yakıt tasarrufu yapmanın uçuş emniyetine etkisini anlat elini öpeyim. Final’a verilen shortcut’lar için de hep hazırlıklı oluyoruz merak etmeyin. Ayrıca 3-5 dk fazla uçup maaşınızı artırma gayreti içerisinde olduğunuzu da cümle alem biliyor. Servis yetişmediyi yemiyor kimse :) havada yemek yesinler diye yarım ton yakıt harcamak nasıl bir mantıktır???
YILSONU BONUSU ~ 6 yıl önce
Bonus hesabi olmasin shortcut talebi
ne alaka ~ 6 yıl önce
Ne thy'denim ne de pgs'den. N'oldu ya, kıskançlık mı var? Bırakın bu laf sokmaları, benim olmayan kötüdür imajını. Herkes çalışsın ekmek kazansın. Short cut' la eminyetin ne alakası var. Sen havacı mısın, Trol musun ?
Bir de ~ 6 yıl önce
Yazdığını okusan göndermeden
Go around ~ 6 yıl önce
TK pilotları final’a shortcut alsalar bile yüksek kalırlar alçalmayı beceremezler çünkü manage LNAV VNAV uçmaya alışmışlar sorun bakalım visual nasıl yapılır diye kaçı cevap verebilecek ?
değişmiş ~ 6 yıl önce
yukarıdaki any shortcut nickinin yorumu değiştirilmiş. Shortcut ın uçuş emniyetini tehlikye soktuğundan vs bahsediyordu.Herkesin cevabı da ona. yorumda 2. cümle de değiştirilmiş. Helal thy ye pgs ye shortcut için laf sokmuştu. İlk kez böyle değiştirilen bir yorum gördüm. herkesin cevabı havada kalmış tabi.
PGS Durdurulamaz ~ 6 yıl önce
İç ve dış tüm engellemelere, art niyetlilere, hainlere, adam-şirket kayıranlara rağmen bu şirket durdurulamayacak. Helal olsun cesur yürek Ali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000