29 Temmuz 2016, Cuma 10:21:03

Pegasus'ta kıyım başladı

Pegasus Havayolları toplantı için bir otele davet ettiği 100'ün üzerinde kabin memuruna işten atıldıklarını tebliğ etti.
  • iyi adamdır konuyla alakası yok ama hatırlattın kardeşim ALLAH senden razı olsun. HArbi adammışsın....
  • Kokpitte sağ koltuğu satan yarın j/seat'de görev yapacak olan kabin memuruna da j/s satar demiştik.Pgs'da kabinin iyi günleri.
  • BİZ CIKARİLDİK HAKSİZ YERE SİZDE CIKARİLACAKSİNİZ BABANİZİN ŞİRKETİ DEĞİL SİZİDE KOVACAKLAR PEGASUSDA HERKES HERKESİN ARKASİNDAN İŞ ÇEVİRİYOR MERAK ETMEYİN SİRA HERKSE GELCEK BİZİM GİBİ BİZİM MAĞDUR OLDUGUMUZU OZAMAN ANLİYACSKSİNİZ
  • Milletin acısısına sevinir bir toplum olduk,umarım güzel ülkem bir an önce düzelir ve her görevini iyi niyetle ve layıkıyla yapan çalışan işinde devam eder...
  • Ajdar söylüyor dinleyin nane nane nane nane nane nane nane nane nane nane
  • Çokta gerek yok ve teorilere. Bakın turizm ne halde, ekonomik seyir ve politik gelişmelerin hali. SAW operasyonu yada AHL farketmez... Adamlar boş uçacaksa ve fiyatlar dip yapacaksa yani kazanamıyorsa çekilir yabancı piyasadan ve malesef yerel şirketlerde varolan olumsuz koşullarda hiçte arzulanmayan bu uygulamaları hayata geçirir. Allah yardımcısı olsun şu an işsiz olan arkadaşların gerçekten. Bu gidişle sıkıntı bulaşıcı ve büyür. Sayı artmasın, Allah verede mevzu birde kokpite sıçramasın. Önlem alınması şart..
  • Bence erkekler çıksın gönüllü olarak..zaten bir erkeğe yakışmıyor bu iş..bayanlar devam etsin..bayan işi arkadaşım bu..
  • Arkadaşlar, Pegasus yeterli ucus izinleri(permi)alamayınca, filoya gelecek uçak sayısı, planlanan sayıdan daha az oldu. Bu nedenle ekip fazlalığı oluştu hepsi budur.
  • Sanki pilot amcalarin ingilizcesi guzel ,
  • Tencere tava hep aynı HAVA

Pegasus Havayolları'nda beklenen oldu. Bir süredir kabin ekiplerine yönelik kıyım olacağı söylentileri gerçekleşti. Pegasus Havayolları Kabin Hizmetleri Başkanlığı'ndan kabin ekiplerine bu sabah için toplantı yapılacağı söylendi.

Şirket ile ilgili bir toplantıya davet edildiklerini düşünen kabin ekipleri bu sabah Anadolu yakasındaki 5 yıldızlı Crown Plaza Otel'de toplandı.

İnsan kaynakları ve kabin hizmetleri başkanlığı yöneticileri, 120 civarındaki kabin memurunu gruplar halinde görüşme odalarına aldı. 

Her gruba bir yönetici verildi ve gruptakilere iş akitlerinin fesh edildiği bildirildi.

Kahvaltıya davet edildikleri gün işten atıldıklarını öğrenen çok sayıda Pegasus çalışanı, büyük şaşkınlık yaşadı. Yetkililerin darbe sonrası yaşanan ortamda ekonomik güçlükler yaşandığını ve bir kısım personelle yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını söyledikleri belirtildi.

Airporthaber.com ÖZEL




Pegasus'ta kıyım başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

ajdar baba ~ 8 yıl önce
iyi adamdır konuyla alakası yok ama hatırlattın kardeşim ALLAH senden razı olsun. HArbi adammışsın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
J/seat ~ 8 yıl önce
Kokpitte sağ koltuğu satan yarın j/seat'de görev yapacak olan kabin memuruna da j/s satar demiştik.Pgs'da kabinin iyi günleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilir kişi ~ 8 yıl önce
BİZ CIKARİLDİK HAKSİZ YERE SİZDE CIKARİLACAKSİNİZ BABANİZİN ŞİRKETİ DEĞİL SİZİDE KOVACAKLAR PEGASUSDA HERKES HERKESİN ARKASİNDAN İŞ ÇEVİRİYOR MERAK ETMEYİN SİRA HERKSE GELCEK BİZİM GİBİ BİZİM MAĞDUR OLDUGUMUZU OZAMAN ANLİYACSKSİNİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator737 ~ 8 yıl önce
Milletin acısısına sevinir bir toplum olduk,umarım güzel ülkem bir an önce düzelir ve her görevini iyi niyetle ve layıkıyla yapan çalışan işinde devam eder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBA ~ 8 yıl önce
imzalamayın çıkışları verin mahkemeye işe iade davaları açın yasa gereği 3 ayda sonuçlandırma yoluna gidin sonra başlatın hacizleri. Bu zor birşey değil ki? Önünüze koyuluyorsa imzalamayın bırakın noterden göndersin sizde verin mahkemeye.
Nane ~ 8 yıl önce
Ajdar söylüyor dinleyin nane nane nane nane nane nane nane nane nane nane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a.b. versin ~ 8 yıl önce
İnşallah
Kovirmisen agam ~ 8 yıl önce
Cikita muz da var :) ooohh cikita cikita muuuzz :) Jambon yiyecektim daha kovdular ya laaaaaa :)))
Alim olmaya ~ 8 yıl önce
Çokta gerek yok ve teorilere. Bakın turizm ne halde, ekonomik seyir ve politik gelişmelerin hali. SAW operasyonu yada AHL farketmez... Adamlar boş uçacaksa ve fiyatlar dip yapacaksa yani kazanamıyorsa çekilir yabancı piyasadan ve malesef yerel şirketlerde varolan olumsuz koşullarda hiçte arzulanmayan bu uygulamaları hayata geçirir. Allah yardımcısı olsun şu an işsiz olan arkadaşların gerçekten. Bu gidişle sıkıntı bulaşıcı ve büyür. Sayı artmasın, Allah verede mevzu birde kokpite sıçramasın. Önlem alınması şart..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guest ~ 8 yıl önce
Bence erkekler çıksın gönüllü olarak..zaten bir erkeğe yakışmıyor bu iş..bayanlar devam etsin..bayan işi arkadaşım bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caner ~ 8 yıl önce
Başka arzun?
dear guest ~ 8 yıl önce
Senın kaynanan güzel galiba...
Bak hele ~ 8 yıl önce
Dimi 6 parmaklilar sizi. Bence 6 parmagi olanlari atalim yukten tasarruf ederiz :))) hehehe
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar, Pegasus yeterli ucus izinleri(permi)alamayınca, filoya gelecek uçak sayısı, planlanan sayıdan daha az oldu. Bu nedenle ekip fazlalığı oluştu hepsi budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Def ~ 8 yıl önce
Sanki pilot amcalarin ingilizcesi guzel ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulan kafa bos ~ 8 yıl önce
Sanana ne lan pilot amcanın ingilizcesinden sanane maasından sanane arabasından yatından katından.sen kensı işine bak.hep biz kaptanlar kadar nıye almıyoruz.işte bu kafadan dolayı alamıyorsun.senı işten arıyorlar bununla ugrasacagına kaptanlara laf atıyorsun.nato kafa nato mermer.yuru yuru
YuH ~ 8 yıl önce
Nasıl bir çemkirme bu arkadaş?
HavaCiva ~ 8 yıl önce
Tencere tava hep aynı HAVA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000