07 Şubat 2019, Perşembe 13:03:35

Pegasus'a "Entegre Yetenek Stratejisi" ödülü

Pegasus Hava Yolları, Human Capital Management (HCM) Mükemmellik Ödülleri kapsamında “Entegre Yetenek Stratejisi” ödülüne layık görüldü.
  • Sxs de bunu bile becerecek kafa yok, tebrikler pgs.
  • Guldurmeyin Allah askina yaaa sokaga mikrofin uzatin 10 kisiden 7 si bindigi gune lanet ediyor be hala odul diosunuz ... En baba ODUL ULKEMIN MILLI HAVA YOLU THY'nin gerisi fossss Yolun havan bereketinle daim olsun THY varol.

Pegasus Hava Yolları, Human Capital Management (HCM) Mükemmellik Ödülleri kapsamında “Entegre Yetenek Stratejisi” ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, Human Capital Management (HCM) Mükemmellik Ödülleri kapsamında; “Entegre Yetenek Stratejisi” ödülüne layık görüldü. Brandon Hall Group tarafından düzenlenen ödül töreninde, dünyanın önde gelen şirketlerine ödüller verildi. Pegasus; organizasyon yeniden yapılanma projesi, kariyer mimarisi ve yetenek yönetimi çalışmalarıyla “Yetenek Stratejisi Oluşturma’da En İyi Gelişim” kategorisinde “Entegre Yetenek Stratejisi” ödülünün sahibi oldu.

Bu ödülün Pegasus Hava Yolları İnsan Kaynakları Departmanı olarak 2018 yılında uluslararası platformda aldıkları 3. ödül olduğunu belirten Pegasus Hava Yolları İnsan Kaynakları Direktörü Dilara Oğur, "Pegasus’un İnsan Kaynakları departmanı olarak hedefimiz, Pegasus’un başarısını sürdürülebilir kılmak ve daha da ileri noktaya taşımak amacıyla adil, şeffaf, duyarlı, yenilikçi insan kaynakları stratejileri geliştirmek ve bunları hayata geçirmek... Bu bağlamda çalışmalarımızı titizlikle ve özveriyle yürütüyoruz. Aldığımız bu değerli ödüller de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu ödüle layık görülmek büyük bir mutluluk ve gurur…" dedi.

Pegasus'a "Entegre Yetenek Stratejisi" ödülü

Yorumlar

Sefil bülo ~ 5 yıl önce
Sxs de bunu bile becerecek kafa yok, tebrikler pgs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he hE ~ 5 yıl önce
Guldurmeyin Allah askina yaaa sokaga mikrofin uzatin 10 kisiden 7 si bindigi gune lanet ediyor be hala odul diosunuz ... En baba ODUL ULKEMIN MILLI HAVA YOLU THY'nin gerisi fossss Yolun havan bereketinle daim olsun THY varol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Pegasus olmasaydı şuan bırak THY’ye binmeyi havalimanının kapısından geçemezdi çoğu kişi, sen ne anlatıyorsun? Bakma milletin söylendiğine, bilet alınca uçağın sahibi zannediyor herkes kendisini. Uçak azıcık rötar yapsın ama hemen afralar tafralar, gidip hiçbir suçu olmayan personele çirkeflik yapmalar. Bir de ikram paralı meselesi var ki o en sevdiğim konu. Vay efendim “türk misafirperverliğine” uymuyormuş, yok nasıl paralı olurmuş ikram filan. 50 dakikalık uçuşta sandviç yemezse ölür kont ve konteslerimiz çünkü.
ABC'ye D ~ 5 yıl önce
Kardes ben buraya sen ve sen gibi pegasus Yandaslariyla birsey yaristirmak icin yazmadim ! Cok seviyorsan devam edersin ucmaya hatta borsada dibe vuran hisselerinden de alirsiniz sizde kurtulursunuz bizde sevmeyen halk da ok hadi sen simdi yandas sirketinle uc da cirkeflesmedigini gorelim...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000