15 Mayıs 2015, Cuma 17:13:53

PEGASUS'A BAŞBAKAN RÖTARI!

Geçtiğimiz Çarşamba günü Pegasus uçağının Başbakan Ahmet Davutoğlu nedeniyle rötara uğradığı iddia edildi.
  • İngilizce cevap döktüren yandaş , senin o bahsettiğin kısıtlamalar normal siyasetçiler için. "molotof bilmem kim " "bonzai bilmem kim " diye ortalıkta bas bas bağıran arkasından kurmalı , kifayetsiz muhteris siyasetçiler için değil.
  • Adamın tipi geldi birden aklıma. Bu erkeksi gücü nereden alıyor diye düşünüyordum.
  • Bunun adı siyasetçi terörü. Kimdir bu üç kuruşluk zibidiler. Milletin bütün düzenini bozuyorlar. Ne hakla ?
  • Vay canına! Denizli öncesi mitingi bizim şehirdeydi, merkeze çıkan tüm yolları kapatmışlardı. Cümle alem de kızmıştı, yolları kapattılar diye ama kara yetmemiş, havayı bile kapatmış adamlar :)
  • Bu haber başlığı bence doğruyu yansıtmıyor sabiha gökçen havalimanına dış hat gelişlerinde sürekli slotlar geliği aşikar ilgili seferin gecikmeside tamamıyla bu sebeptendir.
  • lüzumsuz bir haber olmuş, yani havayolu 20dk lık gecikmenin hesabını mı veremeyecek. operasyonel de rahatlıkla diyebilir. bunu da dese birileri muhalefet olacak sonuçta gecikiyor o ya da bu nedenle. istese o mesajı da göndermeyebilir, pegasus bunu yolcularına değer verdiği için gönderiyor. bizzat konunun içinde biri olarak 13 mayıs uçağının istanbuldaki slotlar nedeniyle geç geldiğini ve yine istanbuldaki yoğunluk nedeniyle geç kapı açtığını ve sabiha gökçendeki taksi yoğunluğu nedeniyle de geç take off olduğunu biliyorum bunun gibi bir çok sefere SMS gönderiliyor ve her havaalanına siyasi birileri iniyor kalkıyor hepsini haber mi yapacaksınız :)
  • 15 dk gecikmeleri on time olarak algılıyor ve öyle yansıtıyor bilen kalmasın
  • Aynen oyle. Her yerde ayni sey. Yerdeki ucak neyse bazen utanmadan havadaki ucagi bekletiyorlar, araba sanki bu kontagi kapatip bekliyor ucak
  • yahu sevgili atc ler TR1 ankaradan kalkıyor direk asdev istiyor sizde veriyorsunuz sonra bütün trafikler ve siz sıkıntı yaşıyorsunuz. İnsaf ya geçen gün şuna şahit oldum TR1 yine asdev istedi verdiniz, ardından TR6 vardı ona FJ511 verdiniz. varmı böyle bir lüx ya ayıp oluyor. uçan halı alamayacak adamlar ülke yönetiyor sizde onlara kıyak geçiyorsunuz. yazık
  • Vip icin Hava trafigi nin durdurulmasini yanlis buluyorum bu yuzden ucaklar havada yakit kritigine giriyor ve divertler oluyor !!! Yetkililer bunun icin atc lere baski yapmayi birakin cunku acil durum her zaman basari ile bitemeyebilir.

Denizli'de bir miting düzenleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitingin ardından Başbakanlık helikopterine binerek Denizli Çardak Havalimanı'na doğru yola çıktı. Evensel'de yer alan habere göre; helikopterin Çardak Havalimanı'na inecek olması nedeniyle Denizli'den kalkarak İstanbul'a gidecek Pegasus uçağının kalkışına izin verilmedi

Başbakan'ın helikopterinin inecek olması nedeniyle kalkışına izin verilmeyen Pegasus uçağı için o sırada operasyonel sebepler nedeniyle gecikme yaşanacağı anonsu yapıldı.

Bunun üzerine yaklaşık 20 dakika gecikme yaşayan Pegasus'un yolcularına 'İstanbul’daki yoğun hava trafiği nedeniyle uçuş 21.55 yerine 22.15’te yapılacaktır' mesajı gönderildi.

PEGASUS'A BAŞBAKAN RÖTARI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İngilizce cevap döktüren yandaş , senin o bahsettiğin kısıtlamalar normal siyasetçiler için. "molotof bilmem kim " "bonzai bilmem kim " diye ortalıkta bas bas bağıran arkasından kurmalı , kifayetsiz muhteris siyasetçiler için değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adamın tipi geldi birden aklıma. Bu erkeksi gücü nereden alıyor diye düşünüyordum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunun adı siyasetçi terörü. Kimdir bu üç kuruşluk zibidiler. Milletin bütün düzenini bozuyorlar. Ne hakla ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 9 yıl önce
A Temporary Flight Restriction (TFR) is a type of Notices to Airmen (NOTAM). A TFR defines an area restricted to air travel due to a hazardous condition, a special event, or a general warning for the entire FAA airspace. The text of the actual TFR contains the fine points of the restriction. Presidential TFRs : No person may operate an aircraft over or in the vicinity of any area to be visited or traveled by the President, the Vice President, or other public figures contrary to the restrictions established by the Administrator and published in a Notice to Airmen (NOTAM). google translate kullan dostum anlamak için. ardından tekrar yorum yaz istersen çünkü merak ediyorum.
Sanal Havacı ~ 9 yıl önce
Vay canına! Denizli öncesi mitingi bizim şehirdeydi, merkeze çıkan tüm yolları kapatmışlardı. Cümle alem de kızmıştı, yolları kapattılar diye ama kara yetmemiş, havayı bile kapatmış adamlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MÜDÜR ~ 9 yıl önce
Bu haber başlığı bence doğruyu yansıtmıyor sabiha gökçen havalimanına dış hat gelişlerinde sürekli slotlar geliği aşikar ilgili seferin gecikmeside tamamıyla bu sebeptendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhalefet olmayın ~ 9 yıl önce
lüzumsuz bir haber olmuş, yani havayolu 20dk lık gecikmenin hesabını mı veremeyecek. operasyonel de rahatlıkla diyebilir. bunu da dese birileri muhalefet olacak sonuçta gecikiyor o ya da bu nedenle. istese o mesajı da göndermeyebilir, pegasus bunu yolcularına değer verdiği için gönderiyor. bizzat konunun içinde biri olarak 13 mayıs uçağının istanbuldaki slotlar nedeniyle geç geldiğini ve yine istanbuldaki yoğunluk nedeniyle geç kapı açtığını ve sabiha gökçendeki taksi yoğunluğu nedeniyle de geç take off olduğunu biliyorum bunun gibi bir çok sefere SMS gönderiliyor ve her havaalanına siyasi birileri iniyor kalkıyor hepsini haber mi yapacaksınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdemli ops ~ 9 yıl önce
15 dk gecikmeleri on time olarak algılıyor ve öyle yansıtıyor bilen kalmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aynen oyle. Her yerde ayni sey. Yerdeki ucak neyse bazen utanmadan havadaki ucagi bekletiyorlar, araba sanki bu kontagi kapatip bekliyor ucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 ~ 9 yıl önce
yahu sevgili atc ler TR1 ankaradan kalkıyor direk asdev istiyor sizde veriyorsunuz sonra bütün trafikler ve siz sıkıntı yaşıyorsunuz. İnsaf ya geçen gün şuna şahit oldum TR1 yine asdev istedi verdiniz, ardından TR6 vardı ona FJ511 verdiniz. varmı böyle bir lüx ya ayıp oluyor. uçan halı alamayacak adamlar ülke yönetiyor sizde onlara kıyak geçiyorsunuz. yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vip icin Hava trafigi nin durdurulmasini yanlis buluyorum bu yuzden ucaklar havada yakit kritigine giriyor ve divertler oluyor !!! Yetkililer bunun icin atc lere baski yapmayi birakin cunku acil durum her zaman basari ile bitemeyebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000