12 Haziran 2018, Salı 10:30:19

Pegasus ve Nile Air anlaştı

Düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus ve Mısır’ın en büyük özel havayolu şirketi Nile Air, ortak uçuş anlaşması imzalayarak birbirlerinin anlaşmalı uçuşları için bilet satmaya başladı.
  • Bide personel maaşlarında iyleştirme yapılsa daha çok hayır duası alıcaklar
  • Henüz biletler satışa çıkmamış hangi tarihten itibaren bilet alınabilecek
  • Pegasus yönetimi low cost mantığını çok iyi benimsemiş durumda. Hamlelerini çok güzel yapıyorlar. Sayın Mehmet Nane ve ekibine saygılarımla.
  • Zupper kim tutar seni ...

Düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, Mısır’ın en büyük özel havayolu şirketi Nile Air ile ortak uçuş anlaşması imzaladı. Yapılan kod paylaşımı anlaşmasıyla, Pegasus misafirleri Nile Air’in 15 Haziran’dan itibaren gerçekleşecek İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı – Kahire karşılıklı seferleri için biletlerini Pegasus satış kanalları üzerinden alabilecekler.

Pegasus misafirleri Nile Air’in Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü düzenlenen seferleriyle Sabiha Gökçen’den Kahire’ye 16:05’te, Kahire’den Sabiha Gökçen’e ise 11:50’de uçabilecek.

Pegasus’un Nile Air ile birlikte KLM Royal Dutch Airlines, Flynas, Alitalia, Qatar Airways ve Delta Air Lines olmak üzere toplam 6 havayolu ile iş birliği bulunuyor.

Misafirler, Nile Air’in Kahire uçuşları için biletlerini Pegasus'un resmi internet sitesi, mobil site, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.

Pegasus ve Nile Air anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

.... ~ 6 yıl önce
Bide personel maaşlarında iyleştirme yapılsa daha çok hayır duası alıcaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 6 yıl önce
Henüz biletler satışa çıkmamış hangi tarihten itibaren bilet alınabilecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Pgsli Cpt. ~ 6 yıl önce
Pegasus yönetimi low cost mantığını çok iyi benimsemiş durumda. Hamlelerini çok güzel yapıyorlar. Sayın Mehmet Nane ve ekibine saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ex ~ 6 yıl önce
Hocam sizi de yuvaya bekliyoruz tekrar.
Eski Pgsli Cpt. ~ 6 yıl önce
Bundan sonra Silahlı Kuvvetler için görev icra ediyorum pars filo f-16 yani eski yuvaya geri döndük...
Zzz ~ 6 yıl önce
Zupper kim tutar seni ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000