18 Ağustos 2018, Cumartesi 16:06:32

Pegasus ücret politikasını değiştiriyor

Pegasus Havayolları, 4 Eylül 2018 tarihinden itibaren yurt dışı bilet satış politikasında değişikliğe gideceğini bildirdi.
  • Kıbrıstaki ev sahiplerini öğrenciye dövizle ev kiralıyor diye eleştirenlete ithaf olunur. Pegasusu çoğunlukla kullananlar tc vatandaşı. Türkiyeden kıbrısa yapılan ihracat zaten döviz. Ayıplar olsun anavatana. Türkiyeden kıbrısa gelen para askeri harcamalara ve tc kökenlilere kullanılıyor. Öyle sandığınız gibi kıbrıslılara helalinden para verilmiyor.
  • Kızımın adana Ankara uçuşu dört beş ay önce iptal edildi 400 TL nin üzerinde bilet ve bagaj ücretini hemen iade edeceklerini söylemelerine rağmen uzun süre kanunsuz olarak bizi uğraştırdı lar Bir de ulaşılacak telefonları ücretli defalarca arayıp Ücret ödemek zorunda kaldık öyle küçük hesaplarla insanları uğraştırma ları çok çirkin sonunda zorla alabildik ama kendilerine güvenimiz de kalmadı
  • Thy kokpite dolarla maaş vermeye hazırlanıyor buda bir şeymi
  • Şırnak Istanbul direk seferiniz niye yok
  • Bundan sonra ne olursa olsun milli hava yolumuz THY yapacağız
  • Yapacak birşey yok, ne kadar pahalı olursa olsun en ucuzu pegasus. Yine haber vermişler bari.
  • Bakiyorum yorumlarada bilmeden sallamak ne kadar guzel bu olayın perde arkası kktc nin havayollarına uyguladigi sistem biraz arastirin burda pegausus la ilgili olan bir durum yok kktc nin havayollarina uyguladigi birsistem var burda düzeltilmesi gereken kktc nin sistemidir
  • Üyelikten çıkıyorum. Türk düşmanı olduğunuz belli oldu
  • Pegasusla uçana şaşıyorum...
  • Bedavada olsa binmem, Nefes almaya bile para alacaklar. Bazi yorumcular hukumetimizi elestiriyor. Bu ne nane bu ne maydonoz haber Pegasus ile ilgili. Varsa bir eksigi hukumet o eksigi doldurmasini cok iyi bilir.

Pegasus Havayolları, turizm acentelerine gönderdiği yazıda, 4 Eylül tarihinden itibaren yurt dışına gideceklerin biletlerini, 4 Eylül tarihinden önce almaları gerektiğini, çünkü bu tarihten sonra biletlerin döviz kuru üzerinden hesaplanarak verileceğini bildirdi.

Pegasus yazılı açıklamasında, "Eylül 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere KKTC hattı ücretlerimiz Türkiye çıkışında USD, Kıbrıs çıkışında EURO olacak şekilde uygulanacak" denildi.

Açıklamanın devamında da "KKTC ve Türkiye’deki acentelerimiz ücretleri sistem üzerinden, TL olarak görüntüleyeceklerdir. Sisteme tanımlı USD ve EUR seviyeler günlük kurlardan dönerek availability ekranına TL olarak yansıyacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Pegasus ücret politikasını değiştiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

Ecn ~ 6 yıl önce
Kıbrıstaki ev sahiplerini öğrenciye dövizle ev kiralıyor diye eleştirenlete ithaf olunur. Pegasusu çoğunlukla kullananlar tc vatandaşı. Türkiyeden kıbrısa yapılan ihracat zaten döviz. Ayıplar olsun anavatana. Türkiyeden kıbrısa gelen para askeri harcamalara ve tc kökenlilere kullanılıyor. Öyle sandığınız gibi kıbrıslılara helalinden para verilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuncay ertemalp ~ 6 yıl önce
Kızımın adana Ankara uçuşu dört beş ay önce iptal edildi 400 TL nin üzerinde bilet ve bagaj ücretini hemen iade edeceklerini söylemelerine rağmen uzun süre kanunsuz olarak bizi uğraştırdı lar Bir de ulaşılacak telefonları ücretli defalarca arayıp Ücret ödemek zorunda kaldık öyle küçük hesaplarla insanları uğraştırma ları çok çirkin sonunda zorla alabildik ama kendilerine güvenimiz de kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tam dolandiricilik ~ 6 yıl önce
Beyfendi,paranizi 5 ay önce ödeselerdi 100 € edecekti.5 ay sonra verdiler ve ancak 50 € edecek.Bu sekilde yapilan dolandiriciliga Havacilikta ticaret diyorlar.Bankalr yapsa sahtekarlik olur.Biletleri ucuz ucuz hayali ucuslara satiyorlar,vatandasin parasini kasalarina koyup 10 ay sonra,ben ucamiyacagim al parani diyorlar.Hatta kampanya yapip 99 tl´ye 1 Milyon bilet diyerek acik acik dolandiricilik yapiyorlar....
Cacık ~ 6 yıl önce
Thy kokpite dolarla maaş vermeye hazırlanıyor buda bir şeymi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 6 yıl önce
Şırnak Istanbul direk seferiniz niye yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Teştek ~ 6 yıl önce
Bundan sonra ne olursa olsun milli hava yolumuz THY yapacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsto ~ 6 yıl önce
Yapacak birşey yok, ne kadar pahalı olursa olsun en ucuzu pegasus. Yine haber vermişler bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil yorumlar ~ 6 yıl önce
Bakiyorum yorumlarada bilmeden sallamak ne kadar guzel bu olayın perde arkası kktc nin havayollarına uyguladigi sistem biraz arastirin burda pegausus la ilgili olan bir durum yok kktc nin havayollarina uyguladigi birsistem var burda düzeltilmesi gereken kktc nin sistemidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbrahim ~ 6 yıl önce
Üyelikten çıkıyorum. Türk düşmanı olduğunuz belli oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakli ~ 6 yıl önce
Ben coktan ciktim yenimi anladin usak olduklarini.
Kafamda deli sorular. ~ 6 yıl önce
Pegasus, Türk düşmanı olsa kabin memurlarına zorunlu ve bir okadar gönülden taktırdıkları "ATATÜRK" rozetini neden çıkarttırmadı üniformadan? Herşeyden öte Pegasus kadar Türk ve Atatürk'ün değerlerine sahip çıkan kaç tane özel ve devletin şirketi var ülkemizde? Sizin aşırı millî olan Thy, Atlas, TGS, Anadolujet vs. memurlarının, pilotlarının kaç tanesi Atatürk rozeti taşıyor veya Atatürk'e sahip çıkıyor? Kaç tanesi Ercan Havalimanına inerken "KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ ERCAN HAVALİMANINA hoşgeldiniz." gibi Türkçe ve İngilizce siyasal anonslar yapıyor? Bunları düşünmek lazım. Üstelik bunlar bu eleştirdiğiniz durumun göz önünde olan belgeleri... sırf para biriminde "Dolar" kullanacak diye bir şirket böyle basit karalanamaz. Hali hazırda döviz muhabbeti geçmişken hâlâ dışarıdan ithal ettiğimiz birtakım ürünler Dolarla alınıyor. O vakit bu devlette sizin düşüncenize göre Türk ve Atatürk düşmanı. Daha ne denilir bilmem artık.
Halil ~ 6 yıl önce
Pegasusla uçana şaşıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rıfkı ~ 6 yıl önce
Neden şaşırıyor sun ücreti ucuz ikramari paralı diyemi sen de yeme kardeşim
AmsterdamCor..... ~ 6 yıl önce
Bedavada olsa binmem, Nefes almaya bile para alacaklar. Bazi yorumcular hukumetimizi elestiriyor. Bu ne nane bu ne maydonoz haber Pegasus ile ilgili. Varsa bir eksigi hukumet o eksigi doldurmasini cok iyi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üç kuruşa beş köfte ~ 6 yıl önce
Yemekleri önceden sipariş edebilirsin, cebindeki akrep elini sokmazsa tabi...
Haklı ~ 6 yıl önce
Adam doğru söylüyor, önceden sipariş edebilirsiniz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000