04 Mayıs 2015, Pazartesi 13:36:28

PEGASUS UÇAĞININ KALKIŞTA LASTİĞİ PATLADI

Pegasus Havayolları’nın Antalya-İstanbul seferini yapan uçağının kalkış sırasında lastiği patladı. Uçak havadan geri döndü.
  • Gecmis olsun...
  • koçum pgs uçaklarında karbon brake kullanıyor....Ahkam keserken araştır tatlı su pilotu olma
  • Phone Uygulaması 04 Mayıs 2015, Pazartesi 19:02 Arkadaş senin kafa airbus a gitmiş ne sensöründen bahsediyon o sensör airbus ta var o da opsiyonal her uçakta bulunmaz ayrıca boeing 737NG frenleri carbon değil çelikten imal edilmiştir. Boeing karbon fren yapılacağına dair sonradan açıklama yapmıştır.
  • Uçakta bende vardım,ve tam da patlayan lastiğin üzerindeydim,lastik patladıktan 25-40 saniye sonra uçak kalktı,teknik olarak bir bilgiye sahip değilim ama o sıra içerisinde pilot uçağı durdurabilirdi.Ayrıca antalya üzerinde yaklaşık 25 dk sonra iniş sağlayabildik ve bu süre içerisinde uçak cok sarsıntıya uğradı...İndiğimizde de organizasyon tamamen SIFIRDI..Belediye otobüsü gibi kullanılan pegasus hava yollarına dava açmış bulunmaktayım.Neyse ki toplantıma geç kalmamam için saat 11,30 uçağına bindirildim.Ama orada bir çok kişi magdur edildi.Son sözüm İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı ve herseyin kontrolu yapılmalı..!!!
  • Türk havayolu şirketlerinin başına olumsuz bişeyler gelsinde ordan burdan doldurma yalan yanlış havacılık bilgimizi konuşturalım diyen akbabalar çoğaldı son zamanlarda şom ağızlarınızı biraz kapalı tutup kazasız , sıkıntısız uçuşlar dileyin birazda
  • Arkadaşlar, tüm yorumları tek tek okudum. Sadece bu haber için değil diğer havayolu haberleri için olanları da... Nedir bu öfkemiz, neden böyleyiz... Her şeyi bu kadar kin ve öfke kusuyoruz. Yazılanlar yorum olmaktan çıkmış... İnsanlar karşı karşı karşıya olsa birbirini boğacak gibi.... Çok yazık hepimize... Türk'ün en büyük düşmanı gene Türk maalesef uzaklarda aramayalım.....
  • Para hırsı , insanları köle gibi çalıştırma vs vs... Alma masumun hakkını çıkar aheste aheste Sayın Ali Sabancı ve Saz Ekibi...
  • Arkadaşlar iyki uçağın lastik i patladı, ya penceresi çatlasaydı ne olurdu halimiz.. Pegasus plotları 13-14 saat çalışıyorsa parasını alıyor , şirketten kaçanlar demekki daha fazla kazanmak istiyorlar .. Lastikten korksak uçak'a binmeziduk :)
  • O takoz gibi arabayla nasil hat bakimdir bu ya? Hat dedigin hizli davranacan illa dolduruyolar sirketleri ise yaramaz pickuplarla nakliye arabasi gibi kamyonlar falan nedir bu ya? Pratiklik sifir teknisyene kolaylik saglama sifir daha dune kadar takimhanesi 2.katta olan sirket biliyorum insan yapacagi isten vazgecer daha ise baslamadan zorluklar... Alinacak arabalari teknisyene sordunuz mu her araca merdiven koydunuz mu takim cantasinda ne olacak sordunuz mu? Teknisyenin uzerinde hicbir takim olmayacak kendine ait madem.. fener sagladiniz mi kaliteli... Illa onurdan tanidigimiz mi olsun da arabistandan getirsin brilight necati / nederland
  • Gelen aırbus 320 Adana havaalanına indi yolcu bosaltip yolcuları ALDI uçağa .. Ve kalkışdan önce tam 55 dk teker değiştirdiler ve ucak ist a uçtu .. Oluyor bazen ..

Pegasus Havayolları’na ait PC 4447 sefer sayılı Antalya-İstanbul uçağı kalkıştan sonra tekrar Antalya Havalimanı’na döndü.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre Pegasus’a ait TC-AAT tescilli Boeing B737-800 tipi uçağın kalkış sırasında lastiğinin patladığı öğrenildi.

Sabah saat 08:40’ta kalkan uçak, patlak lastikle 09:30’da Antalya Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

Yolcular uçaktan indirildi, uçak bakıma alındı.





©AirportHaber

PEGASUS UÇAĞININ KALKIŞTA LASTİĞİ PATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gecmis olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karbon ~ 9 yıl önce
koçum pgs uçaklarında karbon brake kullanıyor....Ahkam keserken araştır tatlı su pilotu olma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Phone Uygulaması 04 Mayıs 2015, Pazartesi 19:02 Arkadaş senin kafa airbus a gitmiş ne sensöründen bahsediyon o sensör airbus ta var o da opsiyonal her uçakta bulunmaz ayrıca boeing 737NG frenleri carbon değil çelikten imal edilmiştir. Boeing karbon fren yapılacağına dair sonradan açıklama yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MELİKE PEGASUS ~ 9 yıl önce
Uçakta bende vardım,ve tam da patlayan lastiğin üzerindeydim,lastik patladıktan 25-40 saniye sonra uçak kalktı,teknik olarak bir bilgiye sahip değilim ama o sıra içerisinde pilot uçağı durdurabilirdi.Ayrıca antalya üzerinde yaklaşık 25 dk sonra iniş sağlayabildik ve bu süre içerisinde uçak cok sarsıntıya uğradı...İndiğimizde de organizasyon tamamen SIFIRDI..Belediye otobüsü gibi kullanılan pegasus hava yollarına dava açmış bulunmaktayım.Neyse ki toplantıma geç kalmamam için saat 11,30 uçağına bindirildim.Ama orada bir çok kişi magdur edildi.Son sözüm İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı ve herseyin kontrolu yapılmalı..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucuz ~ 9 yıl önce
bilet bulunca atlamayın, otobüs neyinize yetmiyor, bin geceden uyuyarak git in sabah koru yetiş istediğin yere, adım gibi eminim gene bineceksin gene bineceksin cunku bütçene hitap ediyor.. tüm varoşlar psg ile ucuyor birde kalite arıyorlar gelde gülmekten ölme:))
bir dost ~ 9 yıl önce
Türk havayolu şirketlerinin başına olumsuz bişeyler gelsinde ordan burdan doldurma yalan yanlış havacılık bilgimizi konuşturalım diyen akbabalar çoğaldı son zamanlarda şom ağızlarınızı biraz kapalı tutup kazasız , sıkıntısız uçuşlar dileyin birazda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedir Bu Kin :((( ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar, tüm yorumları tek tek okudum. Sadece bu haber için değil diğer havayolu haberleri için olanları da... Nedir bu öfkemiz, neden böyleyiz... Her şeyi bu kadar kin ve öfke kusuyoruz. Yazılanlar yorum olmaktan çıkmış... İnsanlar karşı karşı karşıya olsa birbirini boğacak gibi.... Çok yazık hepimize... Türk'ün en büyük düşmanı gene Türk maalesef uzaklarda aramayalım.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan Evladı ~ 9 yıl önce
Para hırsı , insanları köle gibi çalıştırma vs vs... Alma masumun hakkını çıkar aheste aheste Sayın Ali Sabancı ve Saz Ekibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masum ~ 9 yıl önce
"Alma Mazlum'un ahını,çıkar aheste aheste".
LASTİK vs ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar iyki uçağın lastik i patladı, ya penceresi çatlasaydı ne olurdu halimiz.. Pegasus plotları 13-14 saat çalışıyorsa parasını alıyor , şirketten kaçanlar demekki daha fazla kazanmak istiyorlar .. Lastikten korksak uçak'a binmeziduk :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sirketlere ~ 9 yıl önce
O takoz gibi arabayla nasil hat bakimdir bu ya? Hat dedigin hizli davranacan illa dolduruyolar sirketleri ise yaramaz pickuplarla nakliye arabasi gibi kamyonlar falan nedir bu ya? Pratiklik sifir teknisyene kolaylik saglama sifir daha dune kadar takimhanesi 2.katta olan sirket biliyorum insan yapacagi isten vazgecer daha ise baslamadan zorluklar... Alinacak arabalari teknisyene sordunuz mu her araca merdiven koydunuz mu takim cantasinda ne olacak sordunuz mu? Teknisyenin uzerinde hicbir takim olmayacak kendine ait madem.. fener sagladiniz mi kaliteli... Illa onurdan tanidigimiz mi olsun da arabistandan getirsin brilight necati / nederland

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul dan ~ 9 yıl önce
Gelen aırbus 320 Adana havaalanına indi yolcu bosaltip yolcuları ALDI uçağa .. Ve kalkışdan önce tam 55 dk teker değiştirdiler ve ucak ist a uçtu .. Oluyor bazen ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000