01 Mayıs 2017, Pazartesi 12:16:23

Pegasus uçağında tekme tokat kavga!

Pegasus'un Brüksel uçağında Türk yolcular arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü.
  • Burda pegasus veya diğer hava yollarının bir eksikliği değil insanlarımız arasındaki diyalog eksikliğidir.insanların özürlü olması onları haklı durumuna getirmiyor. belkide uçakta bulunan insanlar için de birşeyler söylemiştir ki insanlar bu kadar tepki vermiştir. türk veya alman diye tabir yerine herkes insandır. belkide alman diye nitelendirilen kişiler olmasaydı diğer bir türk vatandaşımızın canı fena halde de yanacaktı.tabiki etkiye tepki prensibi tüm herkeste var.kim inanıyor ki kavgayı başlatan kişiyi sözle sakinlestirebilecekti. biraz dozu fazla kaçırılmış olabilir ama olayın nedenini en iyi orada olup yaşayanlar bilir.
  • Pegasus'un burada bir kabahati yok. Pegasus açısından talihsizlik olmuş. Görüntüleri izleyince Amsterdam'a giden yolcuların nasıl şerefsiz, namussuz insanlar olduklarını da görmüş olduk. O adamın dengesiz bir adam olduğu doğru ama bir kişiye küfretmiş, insanların sabrını taşıracak derecede hareketleri olmamış, normal insan ayırmaya gelir. Eğitim seviyesi çok düşük ve muhtemelen madde bağımlısı bir kitle tarafından bir tane adam linç edilmiş. Orada kavgaya karışanların akli dengesinin daha bozuk olduğunu düşünüyorum, Türkiye'de pek karşımıza çıkan görüntüler değil bunlar, orada o kadar dayak atılmaz, normalde ayırmaya gelenlerin de olması lazım. Görüntülerde görmüş olduğumuz yolcular bizim normalde yaşadığımız semte/işyerine girmesine izin vermeyeceğimiz psikopat ve muhtemelen kriminal tipler. Delikanlılık da yapmamışlar bir tane adama arkadan en az 4 kişi saldırmışlar. Biz ülkemizde böyle insanlara genelde zeka özürlü diyoruz. Allah Amsterdam uçağı çalışanlarına sabır versin.
  • Bu yuzden herkes ucmasin arkadas! Ucmayi bilmeyen ucmasin,medeniyet gorgu bilmeyen mumkunse topluma karismasin! Edepsiz herif! Bide fenalik geldi su "heh pegeseees"diyenlerden.Abi once bir lowcoast nedir ogren gel.Sonra burada ve ucakta Thy ile kiyaslayip bitarafiyla guldurme milleti!
  • Hayatinda bir baltaya sap olamamis kisiliksiz, sahsiyet sahibi olamamis bazi zavallilar gurbetcilere takmis. Ne gurbetcisi yav? Gurbetci diye bir sey mi kaldi? Adam orada dogmus, orada yetismis, yasi 40-50 olmus adi hala gurbetci. Icinde sikisip kaldiginiz o dar kaliplar ve önyargiler sizi daha da gülünc hale sokuyor bilesiniz. Avrupa'da gurbetci diye bir sey yok artik; Avrupa Türkleri var. Ve onlar sizlerden cok daha egitimli, medeni ve sehir yasamini sizlerden daha iyi biliyor. En azinda aralarindan macti, dügündü, suydu buydu diye saga sola mermi sikan maganda magara adamlari yok. Ucakta rezalet cikaran o kendini bilmez de eminim ki vizeyi zor bela almis, siniri tepesinde mahallenizden biri cikarsa hic sasirmam.
  • köy otobüsünden hallice.
  • Bu şahısın bir daha uçak kullanmasının engellenmesi, akli dengesi yerindemi diye kurula çıkması gerekir, eğer akli dengesi yerindeyse çenesini itinayla kırıp bir daha millete küfür etmesinin önüne geçilmesi gerekiyor.
  • Bişey bilir gibi konuşmanız sizin cahilliğiniz den kaynaklı olabileceğini düşünüyorum . Uçak havadayken kelepçe takılıp aşağı atılmasını öneren arkadaşlar da gerçekten çok yaratıcısınız.
  • Rezilsiniz iğreniyorum artık türküm demeye dilim varmıyor sizin gibiler yüzünden ve artık çoğunluksunuz EVET çünkü cahilsiniz onca sene yurtdışında yaşadınız hala bi medeni olalım kendimizi geliştirelim yok HURRRRAAA nerde kavga ordasınız. Suç sizin değil ama türk dizilerinde silah, kavga vs sansürlenmez ama nerde öpüşme var doğru cümleler var onlar sansürlenir. Başımızda bitane lider vasfını aldığını zanneden bir gerzek var onların kuzuları olmayı TORPİLLE RÜŞVETLE kanını bile satıyosa sizde kendinizi, memeleketinizi, götünüzün kıllarını, karılarınızı, kızlarınızı, satıyosunuz. Nerdeee bundan onceki 10 seneki halimiz nerdeeee ozamanki medeniyetimiz???
  • hayvanlar sizin kadar hayvan değiller!!
  • Bu olay neden Pegasus'a mal ediliyor? Uçağa binen insanları biz mi seçiyoruz? Aa senin tipin bozuk sen uçamazsın deme hakkımız mı var? Bu tarz olaylar her havayolu şirketinin başına gelebilir.Yok low cost şirket yok low cost yolcu geçelim bunları.Ayrıca bu tarz yorum yapanlarda illa ki her uçuşunu Pegasus ile yapıyor,bunu da biliyoruz.Uçaktan inerken "bir daha asla binmem" diyen yolcuları,yatı dönüşümüzde kaç kere taşıdığımızı biz biliriz:) bu yaşanan olay talihsiz ve terbiyesiz.Ama Pegasus ile alakası yok.Başka bir firmada da yaşanabilirdi.Kendini bilmeyen insanlar her yerde var maalesef.Olayla alakası olmayan yolcularımıza ve ekip arkadaşlarıma geçmiş olsun.

Pegasus Havayolları'nın Brüksel uçağında Türk yolcular arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

Pegasus Havayolları uçağında yaşanan kavgada iki yolcu arasında başlayan kavgaya diğer yolcular da karışınca uçakta arbede yaşandı. Kabin ekipleri ve diğer yolcular, kavgaya karışan yolcuları güçlükle ayırdı.

Bir yolcu tarafından kaydedilen görüntülerde, uçağın ön bölümünde bulunan bir yolcu ile koltukta oturan yolcu arasında sözlü münakaşa başladı. Ayaktaki yolcu, bir anda koltukta oturan yolcuya saldırdı ancak diğer yolcular da kavgaya karışınca dayak yemekten kurtulamadı. Olaya karışan yolcular polis tarafından gözaltına alındı.

 

Pegasus uçağında tekme tokat kavga!

Yorumlar Tüm Yorumlar (137)

Kenan ~ 7 yıl önce
Burda pegasus veya diğer hava yollarının bir eksikliği değil insanlarımız arasındaki diyalog eksikliğidir.insanların özürlü olması onları haklı durumuna getirmiyor. belkide uçakta bulunan insanlar için de birşeyler söylemiştir ki insanlar bu kadar tepki vermiştir. türk veya alman diye tabir yerine herkes insandır. belkide alman diye nitelendirilen kişiler olmasaydı diğer bir türk vatandaşımızın canı fena halde de yanacaktı.tabiki etkiye tepki prensibi tüm herkeste var.kim inanıyor ki kavgayı başlatan kişiyi sözle sakinlestirebilecekti. biraz dozu fazla kaçırılmış olabilir ama olayın nedenini en iyi orada olup yaşayanlar bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aybek ~ 7 yıl önce
Pegasus'un burada bir kabahati yok. Pegasus açısından talihsizlik olmuş. Görüntüleri izleyince Amsterdam'a giden yolcuların nasıl şerefsiz, namussuz insanlar olduklarını da görmüş olduk. O adamın dengesiz bir adam olduğu doğru ama bir kişiye küfretmiş, insanların sabrını taşıracak derecede hareketleri olmamış, normal insan ayırmaya gelir. Eğitim seviyesi çok düşük ve muhtemelen madde bağımlısı bir kitle tarafından bir tane adam linç edilmiş. Orada kavgaya karışanların akli dengesinin daha bozuk olduğunu düşünüyorum, Türkiye'de pek karşımıza çıkan görüntüler değil bunlar, orada o kadar dayak atılmaz, normalde ayırmaya gelenlerin de olması lazım. Görüntülerde görmüş olduğumuz yolcular bizim normalde yaşadığımız semte/işyerine girmesine izin vermeyeceğimiz psikopat ve muhtemelen kriminal tipler. Delikanlılık da yapmamışlar bir tane adama arkadan en az 4 kişi saldırmışlar. Biz ülkemizde böyle insanlara genelde zeka özürlü diyoruz. Allah Amsterdam uçağı çalışanlarına sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iste ~ 7 yıl önce
Bu yuzden herkes ucmasin arkadas! Ucmayi bilmeyen ucmasin,medeniyet gorgu bilmeyen mumkunse topluma karismasin! Edepsiz herif! Bide fenalik geldi su "heh pegeseees"diyenlerden.Abi once bir lowcoast nedir ogren gel.Sonra burada ve ucakta Thy ile kiyaslayip bitarafiyla guldurme milleti!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 7 yıl önce
Seyahat etme özgürlüğü tüm bireylere verilmiştir. Bundan dolayı herkes ücretini verdiği an uçabilmeli. Low cost nedir bunun cevabını siz paylaşabilir misiniz? Engin bilgilerinizden yararlanmak isterim.
GE90-115B ~ 7 yıl önce
Hayatinda bir baltaya sap olamamis kisiliksiz, sahsiyet sahibi olamamis bazi zavallilar gurbetcilere takmis. Ne gurbetcisi yav? Gurbetci diye bir sey mi kaldi? Adam orada dogmus, orada yetismis, yasi 40-50 olmus adi hala gurbetci. Icinde sikisip kaldiginiz o dar kaliplar ve önyargiler sizi daha da gülünc hale sokuyor bilesiniz. Avrupa'da gurbetci diye bir sey yok artik; Avrupa Türkleri var. Ve onlar sizlerden cok daha egitimli, medeni ve sehir yasamini sizlerden daha iyi biliyor. En azinda aralarindan macti, dügündü, suydu buydu diye saga sola mermi sikan maganda magara adamlari yok. Ucakta rezalet cikaran o kendini bilmez de eminim ki vizeyi zor bela almis, siniri tepesinde mahallenizden biri cikarsa hic sasirmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 7 yıl önce
köy otobüsünden hallice.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 7 yıl önce
Uçağın fiziki durumundan memnun değilseniz müşteri hizmetlerine şikayet başvurusunda bulunabilirsiniz.
Çenesini ~ 7 yıl önce
Bu şahısın bir daha uçak kullanmasının engellenmesi, akli dengesi yerindemi diye kurula çıkması gerekir, eğer akli dengesi yerindeyse çenesini itinayla kırıp bir daha millete küfür etmesinin önüne geçilmesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrem ~ 7 yıl önce
Bişey bilir gibi konuşmanız sizin cahilliğiniz den kaynaklı olabileceğini düşünüyorum . Uçak havadayken kelepçe takılıp aşağı atılmasını öneren arkadaşlar da gerçekten çok yaratıcısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reyiz ~ 7 yıl önce
bence gayet efsane olur valla, 8 milyar insan var nolacak :)
Km1 ~ 7 yıl önce
Rezilsiniz iğreniyorum artık türküm demeye dilim varmıyor sizin gibiler yüzünden ve artık çoğunluksunuz EVET çünkü cahilsiniz onca sene yurtdışında yaşadınız hala bi medeni olalım kendimizi geliştirelim yok HURRRRAAA nerde kavga ordasınız. Suç sizin değil ama türk dizilerinde silah, kavga vs sansürlenmez ama nerde öpüşme var doğru cümleler var onlar sansürlenir. Başımızda bitane lider vasfını aldığını zanneden bir gerzek var onların kuzuları olmayı TORPİLLE RÜŞVETLE kanını bile satıyosa sizde kendinizi, memeleketinizi, götünüzün kıllarını, karılarınızı, kızlarınızı, satıyosunuz. Nerdeee bundan onceki 10 seneki halimiz nerdeeee ozamanki medeniyetimiz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tufekci ~ 7 yıl önce
Helal olsun sizdeki zeka seviyesine hayran kaldim .bunuda icsiyaseye bagladinizya yuh yani
Mahmut Kanbay ~ 7 yıl önce
Ağzını topla lan!! Hemen hakaret etme! Her konuyu siyasete bağlama!!
km1 ~ 7 yıl önce
bunun içsiyasetle alakası var denilmiyor zaten biraz olsun benim zekama hayran kalıcağınıza kendi zekanızı geliştirmiş olsaydınız nedemek istediğimi anlardınız ... diğer arkadaş mahmut mu neydi onu kaaile bile almıyorum. EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM OKUMAK OKUMAK OKUMAK DİYORUM
yazık ~ 7 yıl önce
hayvanlar sizin kadar hayvan değiller!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs K/M ~ 7 yıl önce
Bu olay neden Pegasus'a mal ediliyor? Uçağa binen insanları biz mi seçiyoruz? Aa senin tipin bozuk sen uçamazsın deme hakkımız mı var? Bu tarz olaylar her havayolu şirketinin başına gelebilir.Yok low cost şirket yok low cost yolcu geçelim bunları.Ayrıca bu tarz yorum yapanlarda illa ki her uçuşunu Pegasus ile yapıyor,bunu da biliyoruz.Uçaktan inerken "bir daha asla binmem" diyen yolcuları,yatı dönüşümüzde kaç kere taşıdığımızı biz biliriz:) bu yaşanan olay talihsiz ve terbiyesiz.Ama Pegasus ile alakası yok.Başka bir firmada da yaşanabilirdi.Kendini bilmeyen insanlar her yerde var maalesef.Olayla alakası olmayan yolcularımıza ve ekip arkadaşlarıma geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000