20 Eylül 2018, Perşembe 10:05:42

Pegasus uçağı millet kıraathanesi oluyor

Trabzon’da pistten çıkan uçağın ‘Millet Kıraathanesi’ olması için Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunan Yomra Belediyesi’nin bu başvurusu onaylandı.
  • Kek var mı kek? Ondan haber verin. Ha kek yoksa tavuk döner de olur o da olumlu
  • Okumasını bilmeyenlere kütüphane yapıyoruz. Gidenlere kaç kitap okudun diye sor. Gazete bile okumuyorlar.Burası arapların işine yarar. Orayı da kenef haline getirirler yakında.
  • Ne kıraathanesi kardeşim kimsede akıl vizyon öngörü kalmadı mı ? Yurdumuzda havacılık eğitimi veren onlarca üniversite var..Versenize gençlere faydalı olsun..Şaşırıyorum bu mantığa..Geçen gün Edremit te gördüm..Boeing Köfte yazmışlar uçağın üzerine..Köfteci olmuş uçak..Gidip baktık onlarca parça ve kablo sarkıyor gövde ve aksamlarından..Emniyet sıfır..Allah akıl fikir versin..Eğitim için havacılık fakültelerinin eksiklikleri var bir sürü ihtiyaçları var...Uçakları havacılık fakültelerine verin..Böyle havacılık gelişmez kardeşim..
  • Öyle cahilce yorum yapıyorsunuz ki insan mantıklı bir yorum yazar dalga geçmeden bitince oraya ilk giden siz olursunuz 100% o yorumları yazarken harcadığınız zamana yazık acıyorum böyle kişiliği olanlara İYİ KARAR VERMİŞLER HELAL OLSUN 52
  • Saka misiniz acaba Ucagin icinde mi yuvarlabmak istiyorsunuz ?
  • kac para bayildiniz kiraathane icin ? dunyanin en pahali ise yaramaz kiraathanesi. Parasini da millete odeteceksiniz, vatan hainleri.
  • israf israf üstüne. Allah sonumuzu hayreylesin. yomra belediyesi her işi halletmiş te sıra çay kek dağıtmaya gelmişse ne diyelim. Ama şu da varki Orhan ve Ahmet karizmayı çizdirdi. Yeni Büyükşehir Başkanı yomura dan olacak galiba. Onlar alamadı yomuş aldı, helal valla. hadi yemeyeeeee
  • artık daha cok kitap okuyabiliriz
  • devir uslu uslu oturma devri. susun oturun aşşağı, çaylar ve keklerde beleeeeş. daha ne isteysinuuuuz daa.
  • 1 ay önce yurtdışına satılmıştı...Pegasus'a yapılan bu baskıyı kınıyorum !!! Sigorta şirketi tarafından ihaleye çıkılan ve ‘Aytral’ isimli bir firma tarafından ihalesi alınan uçağın söküm işlemlerine başlandı. 9’ü Türk, 6’sı yabancı uçak mühendisleri olmak üzere 15 kişilik ekip tarafından uçağın parçaları büyük bir titizlikle tek tek sökülerek özel kutulara yerleştiriliyor. Pistten çıkan ‘Zeynep’ isimli uçağın gövde işlemi 3-4 parçaya bölündükten sonra gemi ile diğer parçaları ise uçakla İngiltere’ye gönderilecek.

Trabzon’da pistten çıkan uçağın ‘Millet Kıraathanesi’ olması için Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunan Yomra Belediyesi’nin bu başvurusu onaylandı. Gümrük sorunları çözülen ‘Zeynep’ isimli uçak ‘Millet Kıraathanesi’ olarak hizmet verecek.

Ankara-Trabzon seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait PC 8622 sefer sayılı 162 yolcu ve 6 mürettebatın olduğu Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, 13 Ocak Cumartesi günü saat 23.30 sıralarında Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada kontrolden çıkarak denize 25 metre kala balçığa saplanarak durabilmişti. Kazanın ardından 20 saatlik bir çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkartılarak güvenli bir bölgeye çekilen uçağın iç bölümündeki aksamı 15 kişilik bir ekip tarafından söküldü. Söküm işlemlerinin devam ettiği esnada hizmet dışı kalan uçağı satın alan Avtrade firmasının direktörü Dennis Richard Lewis ile görüşen Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın millet kıraathanelerinin yaygınlaştırılması amacıyla başlattığı çalışmaya destek vermek için uçağın ilçeye kazandırmak istediğini dile getirdi. Firmadan olumlu yanıt alan Sağıroğlu, uçağın ilçede belirlenecek bir noktada ‘Millet Kıraathanesi’ olarak hizmet vermesi Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğüne başvuruda bulundu. Sağıroğlu’nun pistten çıkan ‘Zeynep’ isimli uçağın Yomra Belediyesi tarafından ‘Millet Kıraathanesi’ olarak kullanılmasına ilişkin başvurusu Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, uçağın teslim aldıktan sonra nakil işlemlerine başlayacaklarını belirterek, “Nakil işlemlerini başlattıktan sonra büyük ihtimal uçak üç parçaya bölünecek. Üç parçaya bölündükten sonra tırlarla ilçemize nakil edeceğimiz uçağın içinde düzenleme çalışmalarına başlayacağız” dedi. 

Pegasus uçağı millet kıraathanesi oluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

My name is Çomar ~ 5 yıl önce
Kek var mı kek? Ondan haber verin. Ha kek yoksa tavuk döner de olur o da olumlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kitap ~ 5 yıl önce
Okumasını bilmeyenlere kütüphane yapıyoruz. Gidenlere kaç kitap okudun diye sor. Gazete bile okumuyorlar.Burası arapların işine yarar. Orayı da kenef haline getirirler yakında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T-38 ~ 5 yıl önce
Ne kıraathanesi kardeşim kimsede akıl vizyon öngörü kalmadı mı ? Yurdumuzda havacılık eğitimi veren onlarca üniversite var..Versenize gençlere faydalı olsun..Şaşırıyorum bu mantığa..Geçen gün Edremit te gördüm..Boeing Köfte yazmışlar uçağın üzerine..Köfteci olmuş uçak..Gidip baktık onlarca parça ve kablo sarkıyor gövde ve aksamlarından..Emniyet sıfır..Allah akıl fikir versin..Eğitim için havacılık fakültelerinin eksiklikleri var bir sürü ihtiyaçları var...Uçakları havacılık fakültelerine verin..Böyle havacılık gelişmez kardeşim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 5 yıl önce
Öyle cahilce yorum yapıyorsunuz ki insan mantıklı bir yorum yazar dalga geçmeden bitince oraya ilk giden siz olursunuz 100% o yorumları yazarken harcadığınız zamana yazık acıyorum böyle kişiliği olanlara İYİ KARAR VERMİŞLER HELAL OLSUN 52

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saka ~ 5 yıl önce
Saka misiniz acaba Ucagin icinde mi yuvarlabmak istiyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kac para ~ 5 yıl önce
kac para bayildiniz kiraathane icin ? dunyanin en pahali ise yaramaz kiraathanesi. Parasini da millete odeteceksiniz, vatan hainleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yomra ~ 5 yıl önce
Uçak bedavaya verildi. Para filan bayıldığı da yok! Tamamen hediyedir. Bilmiyorsan adam akıllı araştırmayı öğren. Klavye başından sallayıp durma !
Yorma ya ~ 5 yıl önce
beltr çalişanimusun dur. neden heyecan yaptın. inşaatlardan yer kalmişmidur bunu koymaya oranda. yomra kalmadi bizi yormayiiin yol yapiiiin
keklediniz yine ~ 5 yıl önce
israf israf üstüne. Allah sonumuzu hayreylesin. yomra belediyesi her işi halletmiş te sıra çay kek dağıtmaya gelmişse ne diyelim. Ama şu da varki Orhan ve Ahmet karizmayı çizdirdi. Yeni Büyükşehir Başkanı yomura dan olacak galiba. Onlar alamadı yomuş aldı, helal valla. hadi yemeyeeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oley ~ 5 yıl önce
artık daha cok kitap okuyabiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KIR AT HANE ~ 5 yıl önce
devir uslu uslu oturma devri. susun oturun aşşağı, çaylar ve keklerde beleeeeş. daha ne isteysinuuuuz daa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF - Tower ~ 5 yıl önce
1 ay önce yurtdışına satılmıştı...Pegasus'a yapılan bu baskıyı kınıyorum !!! Sigorta şirketi tarafından ihaleye çıkılan ve ‘Aytral’ isimli bir firma tarafından ihalesi alınan uçağın söküm işlemlerine başlandı. 9’ü Türk, 6’sı yabancı uçak mühendisleri olmak üzere 15 kişilik ekip tarafından uçağın parçaları büyük bir titizlikle tek tek sökülerek özel kutulara yerleştiriliyor. Pistten çıkan ‘Zeynep’ isimli uçağın gövde işlemi 3-4 parçaya bölündükten sonra gemi ile diğer parçaları ise uçakla İngiltere’ye gönderilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000