01 Aralık 2018, Cumartesi 11:22:13

Pegasus uçağı havada dakikalarca tur attı!

Pegasus Havayolları'na ait İstanbul-Amsterdam seferini yapmak üzere havalanan yolcu uçağı kalkıştan sonra yaşanan bir sorun nedeniyle İstanbul semalarında dakikalarca tur attı.
  • Hiçbir pilot keyif için koskoca şehir üzerinde o kadar tur atmaz. Belli ki yakıtı bitirmeye çalışmış. Bu tür olaylara tüm ülke hava yollarında rastlanıyor. Bizzat 3-5 kez yaşadım, Lufthansa, KLM dahil. Sırf yorum yapmak için yazmayın. Eleştirecekseniz, özellikle kalkışta yaşanan rötarları eleştirin. 10 tane takside beklemeyi eleştirin. Bu arada bavulların parçalanması yer hizmetlerinin ihmali. Tazminini havayolu şirketinin yapması gerek. Üstüne gidin.
  • Teknik arızadan dolayı geri döndü.. Kuyruk yere sürtmesi falan yok uydurmayalım..
  • bir kere bindim bir daha asla. sıcakta klimaları bile açmayan koltukları aşırı dar. anadolu jet ve thy favorim.
  • Tek uçuşları olsa neyse yer hizmetleride berbat agustos ayında istanbul hamburg seferinde 5 bavulum yırtık ve kırılmış halde teslim edildi okadar itirazıma ragmen zararım karşılanmadı. Uçak şirketi diyince malınızda canınızda güvende olmalı ama papesus mu asla ...
  • hem o kadar mağaş al hemde yüzlerce insanın olduğu uçakla sorumsuzca tur at ne güzel dünya
  • aşağıda: "vah yakıtım ucuyo"
  • Önemli olan pilot risk gördüğü için yolcuların hayatını riske atmadan geri dönüş kararı alması.bundan da herkezin mutlu olması gerekmezmi.
  • Gecen sene saraybosnaya giderken eski bir boing 737-800 ucagi bize denk gelmisti bu ucakta ariza yapip yari yoldan geri donmustu
  • NORMAL VE ÖNLEMLİ BİR PROSEDÜR UYGULANDI. ENDİŞELENECEK BİR ŞEY YOK. HAVACILIKTA KURALLAR KANLA YAZILMIŞTIR. BOŞVEREMEZLERDİ....
  • Kesin pilotlar uçakta kaçak bir şey götürüyorlardı ihbardan şüphelendiler ve geri döndüler

Pegasus Havayolları'na ait İstanbul-Amsterdam seferini yapmak üzere havalanan yolcu uçağı kalkıştan sonra yaşanan bir sorun nedeniyle İstanbul semalarında dakikalarca tur attı.

Pegasus Havayolları'nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Amsterdam'a gitmek üzere havalanan PC1251 sefer sayılı uçağı, kalkış yaptıktan sonra uçağın pilotları henüz bilinmeyen bir nedenle geri dönme kararı aldı. Türkiye saatiyle 09:37 civarında havalanan B737-800 tipi yolcu uçağı uzun süre havada tur attı. 

Uçakta yaşanan sorun hakkında yetkililer açıklama yapmaktan kaçınırken, iniş için yakıt tüketen TC-CPD kuyruk tescilli uçak 11:20'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na teker koydu.

©AirportHaber.com



Pegasus uçağı havada dakikalarca tur attı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Ümit ~ 5 yıl önce
Hiçbir pilot keyif için koskoca şehir üzerinde o kadar tur atmaz. Belli ki yakıtı bitirmeye çalışmış. Bu tür olaylara tüm ülke hava yollarında rastlanıyor. Bizzat 3-5 kez yaşadım, Lufthansa, KLM dahil. Sırf yorum yapmak için yazmayın. Eleştirecekseniz, özellikle kalkışta yaşanan rötarları eleştirin. 10 tane takside beklemeyi eleştirin. Bu arada bavulların parçalanması yer hizmetlerinin ihmali. Tazminini havayolu şirketinin yapması gerek. Üstüne gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xyz ~ 5 yıl önce
Teknik arızadan dolayı geri döndü.. Kuyruk yere sürtmesi falan yok uydurmayalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suat ~ 5 yıl önce
bir kere bindim bir daha asla. sıcakta klimaları bile açmayan koltukları aşırı dar. anadolu jet ve thy favorim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 5 yıl önce
altılı ile karıştırdın herhalde :)
Neslihan ~ 5 yıl önce
Tek uçuşları olsa neyse yer hizmetleride berbat agustos ayında istanbul hamburg seferinde 5 bavulum yırtık ve kırılmış halde teslim edildi okadar itirazıma ragmen zararım karşılanmadı. Uçak şirketi diyince malınızda canınızda güvende olmalı ama papesus mu asla ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erol ~ 5 yıl önce
Bestanesi birden kirilmis ilginc
:) ~ 5 yıl önce
Ya merak ediyorum. Berbat olmayan uçuş nasıl oluyor? Pardon ya doğru özel jet uçuşları. Hizmet, geniş koltuklar vs.
pilotlar ~ 5 yıl önce
hem o kadar mağaş al hemde yüzlerce insanın olduğu uçakla sorumsuzca tur at ne güzel dünya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
ne yaran varmış be.
... ~ 5 yıl önce
Kendi ağızınla yakalandın onca kişinin olduğu uçağı kullandıkları için o kadar maaş alıyorlar. Sende 11 km yükseklikte havada saatte 900 km hızla giden bir aleti kullan (şimdi diyeceksin ki otopilot, o her zaman olmuyor bunu bil) sen de al.
patron ~ 5 yıl önce
aşağıda: "vah yakıtım ucuyo"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E.D ~ 5 yıl önce
Önemli olan pilot risk gördüğü için yolcuların hayatını riske atmadan geri dönüş kararı alması.bundan da herkezin mutlu olması gerekmezmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamer ~ 5 yıl önce
Gecen sene saraybosnaya giderken eski bir boing 737-800 ucagi bize denk gelmisti bu ucakta ariza yapip yari yoldan geri donmustu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİŞİR KİŞİ ~ 5 yıl önce
NORMAL VE ÖNLEMLİ BİR PROSEDÜR UYGULANDI. ENDİŞELENECEK BİR ŞEY YOK. HAVACILIKTA KURALLAR KANLA YAZILMIŞTIR. BOŞVEREMEZLERDİ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu ~ 5 yıl önce
Kesin pilotlar uçakta kaçak bir şey götürüyorlardı ihbardan şüphelendiler ve geri döndüler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000