05 Aralık 2015, Cumartesi 08:50:55

Pegasus Ordu-Giresun uçuşlarını 3'e çıkardı

Halen İstanbul-Ordu-Giresun’a sabah ve akşam karşılık ikişer sefer düzenleyen Pegasus 1 Ocak Cuma gününden itibaren uçuş sayısını 3’e yükseltecek. Pegasus haftanın 6 günü karşılıklı ikişer sefer düzenlerken Cuma günü karşılıklı üçer sefer yapacak.
  • Öldüğünde otopsi raporunda fesatliktan öldü yazacak insanlar var. Bazıları istiyor ki burası atıl durumda kalsın. Zarar etsin. Fakat hevesiniz kursağınız da kalacak...
  • Gerçekler acıdır muhtemelen onun için gülemiyorsunuz, komik olan 3 uçaktan 2sinin pas geçiyor olması değil tabii ki, pgs nin sefer sayısını 3'e çıkarmış olması zaten. Onu da Ali Bey'e söyleyeceksiniz, puahhhhahhhhahhhhaaaaaaa:)
  • Kasım sonu itibariyle, yani açılışından sonraki, daha herşeyin yerli yerine oturmadığı ilk 6 ayda bile 150.000 "çiçeğe" hizmet vermiş bir havalimanı ile ilgili konuştuğunun farkında değilsin herhalde :)) Gerçi senin gibi "çöl" kalmaya mahkum zihniyetin farkında olmasını beklemek ne kadar doğru o da ayrı bir konu ya!.
  • Sirketimizde part time kaptan ve kabin amiri alımı yapılıcak yakında turkıyede bır ılk olucak ama bu arada nurçin hanım şu duty free yükleme yolsuzlugunun üzerine gitmeli bizlerden kesilen binlerce tl cezayı gormezden gelip araştırıcam diyor ama hiçbirşey yapmıyor çok daha ciddi vurgunlara ortam hazırlıyor istemedende olsa video kayıtlarını inceleyin artıkkk
  • Bak Thy ve ögren!
  • İzmirden direk OrGi ye seferleri Bekliyoruz..Yalnız pilotlardan ricam denizden karaya doğru rüzgar kuvvetli estiğinde,yan rüzgâr olacaktır...Yan rüzgar limitlerine dikkat...Emniyetli uçuşlar..
  • Sen anladın onu :)) zihniyet meselesi Seve seve kabullencen mecbur Walking dead
  • Ben seviyorum bu şirketi. İşime geliyor
  • Bazıları ne kadar havlasada Havalimanı her geçen gün yolcu sayısını artırıyor. Biliyorum bazıları fesatlıktan ölüyor ama yapılacak bir şey yok....
  • Her şey insan için öncelikle bu hava alanına katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun Kış mevsimi ölü sezon uçuş olmaz ,şu eksiği bu eksiği var ,turşu bidonu taşırsınız , gece uçak inemiyor söyleminde bulunanlar neredeler ? Ölü sezon böyleyse yazın nasıl olur,bir ay içerisinde hastalık hastalık nedeniyle karşılıklı 6 kez kullandım bir eksiklik göremedim demekki oluyormuş hem işimde aksama daha az oldu hem de 14 saatlik yokculuğa otobüsle gerek kalmadı,tabiki otobüsüde kullanacağız fakat uçağın kullanım amacı zaman ve yorgunluk,bu havaalanı Ordu ve Giresunu daha da cazibeli hale getirdi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ordu-Giresun uçuşlarına 13 Kasım tarihinde başlayan Pegasus, İstanbul’dan sonra  İzmir’e direkt  uçma kararı da almıştı. İzmir uçuşları 11 Aralık Cuma günü başlayacak ve haftanın Pazartesi-Salı ve Cuma günleri karşılıklı gerçekleştirilecek.

Halen İstanbul-Ordu-Giresun’a sabah ve akşam karşılık ikişer sefer düzenleyen Pegasus 1 Ocak Cuma gününden itibaren uçuş sayısını 3’e yükseltecek. Pegasus haftanın 6 günü  karşılıklı ikişer sefer düzenlerken Cuma günü karşılıklı üçer sefer yapacak.

Cuma günlerine konulan  yeni seferin saati ise şöyle:

İstanbul Sabiha Gökçen kalkış saat: 14.40

Ordu-Giresun kalkış saat: 16.45

Cuma günleri için konulan yeni seferin biletleri de satışa sunuldu. Pegasus yeni seferin uçuş kodunu da Ordu’ya jest yaparak PC252 yaptı.

SÖMESTR TATİLİNDE EK SEFER VAR

Pegasus Ordu-Giresun Havalimanı’nda sömestr tatilinde artan yolcu trafiğini karşılamak için İstanbul ve İzmir’e  ek seferlerde koydu.

İstanbul için 21-22-23 ve 25 Ocak, İzmir için de 24 Ocak gününe yeni ilave seferler konuldu. İlave seferlerin biletleri de satışa sunuldu. (Ordu Gazete)

Pegasus Ordu-Giresun uçuşlarını 3'e çıkardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Ordu Giresun ~ 8 yıl önce
Öldüğünde otopsi raporunda fesatliktan öldü yazacak insanlar var. Bazıları istiyor ki burası atıl durumda kalsın. Zarar etsin. Fakat hevesiniz kursağınız da kalacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 8 yıl önce
Gerçekler acıdır muhtemelen onun için gülemiyorsunuz, komik olan 3 uçaktan 2sinin pas geçiyor olması değil tabii ki, pgs nin sefer sayısını 3'e çıkarmış olması zaten. Onu da Ali Bey'e söyleyeceksiniz, puahhhhahhhhahhhhaaaaaaa:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WALKING DEAD'e ~ 8 yıl önce
Kasım sonu itibariyle, yani açılışından sonraki, daha herşeyin yerli yerine oturmadığı ilk 6 ayda bile 150.000 "çiçeğe" hizmet vermiş bir havalimanı ile ilgili konuştuğunun farkında değilsin herhalde :)) Gerçi senin gibi "çöl" kalmaya mahkum zihniyetin farkında olmasını beklemek ne kadar doğru o da ayrı bir konu ya!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
walking_dead ~ 8 yıl önce
işin içinden gelmediğin yorumda belli, fanatiklik yapıyorsun. elinde ne finansal tablolar var, ne de o tabloları okuyacak yeteneğin. kusra bakma kardeşim. or-gi ölü yatırımdır, yandaş güzel para yemiştir.
SALLA... ~ 8 yıl önce
Vay vay vay, işin gücün sallamak. İşin içinden olmam gerektiğini kim söyledi. Ben sana soruyorum, sende ne finansal tablo var? Kaldı ki 6 ayda 150.000 "çiçeğe" hizmet vermiş bir havalimanına ölü yatırım demek için istatistiklere göre daha az yolcuya hizmet eden en az 30 havalimanına da ölü demelisin. Şimdi dilin kemiği yok diye sen onu da söylersin ve bu ülkey, 20 havalimanına mahkum edersin. Milleti de otobüse talim ettirirsin. Beyefendi unutma sosyal devlet diye bir olgu var. Devlet zarar edecekse işte bu alanda edecek. Özel sektöe ben zararına uçuyorum Ordu-Giresun için teşvik isterim mi dedi... Konuşuyorsunuz işte, taboları okuyacak yetenek yokmuş, fanatiklikmiş, işin içinden gelmiyormuşuz. Hadi canım sende.
Pgs durum ~ 8 yıl önce
Sirketimizde part time kaptan ve kabin amiri alımı yapılıcak yakında turkıyede bır ılk olucak ama bu arada nurçin hanım şu duty free yükleme yolsuzlugunun üzerine gitmeli bizlerden kesilen binlerce tl cezayı gormezden gelip araştırıcam diyor ama hiçbirşey yapmıyor çok daha ciddi vurgunlara ortam hazırlıyor istemedende olsa video kayıtlarını inceleyin artıkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
Bak Thy ve ögren!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir 3 sefer yapiyor her gun 1 hafta istanbul ataturka. Ordu giresuna 1 sefer yapiyor ama istanbul sabiha gokcene pegasus 3 yapacak nevsehirde 1 sefer yapiyor. Kisacasi nevsehir turk hava yollarci ve istanbul ataturk lu :) ordu giresun da pegasus cu ve istanbul sabiha gokcen li :)
Oskar ~ 8 yıl önce
İzmirden direk OrGi ye seferleri Bekliyoruz..Yalnız pilotlardan ricam denizden karaya doğru rüzgar kuvvetli estiğinde,yan rüzgâr olacaktır...Yan rüzgar limitlerine dikkat...Emniyetli uçuşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
walking dead ~ 8 yıl önce
Sen anladın onu :)) zihniyet meselesi Seve seve kabullencen mecbur Walking dead

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Ben seviyorum bu şirketi. İşime geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDU ~ 8 yıl önce
Bazıları ne kadar havlasada Havalimanı her geçen gün yolcu sayısını artırıyor. Biliyorum bazıları fesatlıktan ölüyor ama yapılacak bir şey yok....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa doğan ~ 8 yıl önce
Her şey insan için öncelikle bu hava alanına katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun Kış mevsimi ölü sezon uçuş olmaz ,şu eksiği bu eksiği var ,turşu bidonu taşırsınız , gece uçak inemiyor söyleminde bulunanlar neredeler ? Ölü sezon böyleyse yazın nasıl olur,bir ay içerisinde hastalık hastalık nedeniyle karşılıklı 6 kez kullandım bir eksiklik göremedim demekki oluyormuş hem işimde aksama daha az oldu hem de 14 saatlik yokculuğa otobüsle gerek kalmadı,tabiki otobüsüde kullanacağız fakat uçağın kullanım amacı zaman ve yorgunluk,bu havaalanı Ordu ve Giresunu daha da cazibeli hale getirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000