18 Aralık 2018, Salı 12:25:56

Pegasus Makedonya'ya iki koldan çıkarma yapacak

Pegasus Havayolları 2019 yaz sezonu kapsamında iki yeni hat açmaya hazırlanıyor. Şirket bir hatta da frekans artırma kararı aldı.
  • pegasusun izmire yönelmesi umut verici. eskisi gibi atina seferlerine de başlayabilir. aegean yıllardır izmirin yolcusunun kaymağını yiyor. aegaen'ın olmadığı günlere odaklanarak para kazanabilir. italya macaristan yada vizesiz olarak sırbistan bosna hersek karadağ da iyi olabilir.
  • Kabin kokpit yer çalışanları olmak üzere herkese zam yapması lazjm artık pegasusun, insanlar gercekten ay sonunu getiremiyor artık
  • Bence TK da Ohrid’e direkt sefer baslatmali.
  • ohrid onur air de başlamıştı güzel haber. darısı kotor (tivat) havalimanı ve mostar havalimanına
  • Pegasus gene çok doğru bir hamle yaptı.Hem tur şirketlerini hem de bireysel turistleri oldukça sevindirecek haber.
  • Pilot bulursa yapar :) Elindek boeingciler gidiyor bir sürü thy ye giden var yeni uçaklar gelecek.Thy ye şuan gidecek 150 pilot var nisana kadar.Yeni gelecek uçakları kim uçuracak.Enterasan....

Pegasus Havayolları 2019 yaz sezonu kapsamında iki yeni hat açmaya hazırlanıyor. Şirket bir hatta da frekans artırma kararı aldı.

Pegasus yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda, 2019 yaz sezonu için İzmir'den Makedonya'nın başkenti Üsküp ile Ohrid şehrine direkt sefer başlatılacak. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Üsküp arasında düzenlenen seferlerde haftalık 3 frekanstan 6'ya yükseltilecek.

MAKEDONYA'YI EN ÇOK TÜRKLER ZİYARET EDİYOR

Makedonya, geçtiğimiz hafta İzmir'de düzenlenen Travel Turkey Expo'nun partner ülkesi olmuştu.

Fuar süresince Pegasus Havayolları'ndan temsilciler, Makedonya yerel tur operatörleri ile Makedonya Turizm Destek ve Destek Ajansı, yeni uçuşları görüşmek üzere bir araya geldi.

Yapılan görüşmeler sonrasında taraflar anlaşmaya varırken, Makedonyalı tur operatörü Jolli Travel'in de her uçuşta koltuk garantisi verdiği öğrendildi.

Makedonyalı yetkililerden edinilen bilgiye göre; Makedonya'daki en fazla turist sayısını Türkiye'den giden yolcular oluşturuyor 2017 yılında Türkiye'den Makedonya'ya gidenlerin sayısı 129 bin 708 olarak açıklanmıştı.

©AirportHaber.com

Pegasus Makedonya'ya iki koldan çıkarma yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

karşıyakalı ~ 5 yıl önce
pegasusun izmire yönelmesi umut verici. eskisi gibi atina seferlerine de başlayabilir. aegean yıllardır izmirin yolcusunun kaymağını yiyor. aegaen'ın olmadığı günlere odaklanarak para kazanabilir. italya macaristan yada vizesiz olarak sırbistan bosna hersek karadağ da iyi olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne biliyorsunuz ~ 5 yıl önce
para kazanacagini?maaliyetinin ne oldugunu , ne kadar doluluk saglayacagini biliyormusun?Atina hattinda ne kadar dayandigini ve ne zarar ettigini.atip tutmayin maaliyetleri bilmeden.otelci ve acenteci zihniyeti, riske girme ,havayolu zarar etsin sen kazan.Milli havayolu ugrasmiyo,ozel havayolu ne yapsin.
Karşıyakalı ~ 5 yıl önce
25-30 eurodan bilet satan star alliance üyesi havayolunun karşısına 60-70 euro ile çıkarsa olacağı buydu tabi. Aegean 100 kişi bile olmayan uçaklarını euroya rağmen dolduruyor. Pegasus tl üzerinden güzel fiyatlandırma yapsa pervaneli yerne tercih edilir.
Zam ~ 5 yıl önce
Kabin kokpit yer çalışanları olmak üzere herkese zam yapması lazjm artık pegasusun, insanlar gercekten ay sonunu getiremiyor artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Z ~ 5 yıl önce
Bence TK da Ohrid’e direkt sefer baslatmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
balkanlar ~ 5 yıl önce
ohrid onur air de başlamıştı güzel haber. darısı kotor (tivat) havalimanı ve mostar havalimanına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru karar ~ 5 yıl önce
Pegasus gene çok doğru bir hamle yaptı.Hem tur şirketlerini hem de bireysel turistleri oldukça sevindirecek haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
Pilot bulursa yapar :) Elindek boeingciler gidiyor bir sürü thy ye giden var yeni uçaklar gelecek.Thy ye şuan gidecek 150 pilot var nisana kadar.Yeni gelecek uçakları kim uçuracak.Enterasan....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000