19 Eylül 2018, Çarşamba 13:31:29

Pegasus Havayolları finale kaldı

Pegasus Havayolları, dünyanın dört bir yanındaki işletmelerin müşteri deneyimi projelerini ödüllendiren Uluslararası Müşteri Deneyimi Ödülleri kapsamında “Müşteri İçgörüleri ve Geri Bildirim” kategorisinde finale kaldı.
  • Pegasus ilerleyen zamanda daha iyi yerlere gelecektir thy yani devlet destegini esirgemez 3.cu havalimanı en buyuk adayi olacaktir el ele daha guzel gunlere.
  • Kim nederse desin bence Pegasus TK Dab daha kaliteli vede daha güzel hizmet sunuyor. Yok TK’da şu bedava bu bedava biletini alırken senden parasını fazlasıyla alıyor dünya kadar parayı boşuna ödemiyorsunuz TK’ya. Bir düşünün. Önceden PGS’nin çalışanıydım şimdi TK’da çalışıyorum ikisinide biliyor vede tarafsız olarak yorumluyorum. Kefeci arkadaşıma şunu söylemek istiyorum sen birkere tadçfar tutmadan verilen hizmete göre düşün yorum yap ok.
  • Ne anlarsın sen L/C'den... F/C varken L/C hava koklar...
  • Bence musteri memnuniyetlerini kendileri doldurup zarfladilar
  • Yalniz bir cok yerde sinifa kaldi ve kalmaya devam edicem boyle devam ederse
  • Pegasus ile AirportHaber iliskilerini ( ? ) güçlendiriyor. Çokça olumlu haber çıkmaya başladı. Bazılarını THY ile kıyaslıyor hatta. Unutmamak lazım THY bayrak taşıyıcı , dünyanın en önemli havayollarından biridir. Pegasus ise L/C havayoludur. Elma ile armut u ayni kefeye koymayalim.
  • İSTEDİĞİNİZ KADAR KIZIN PEGASUS A , BİYERE GİDECEĞİNİZ ZAMAN İLK PGS.COM A GİRİYORSUNUZ AMA
  • bir mucize olmali

Pegasus Havayolları, dünyanın dört bir yanındaki işletmelerin müşteri deneyimi projelerini ödüllendiren Uluslararası Müşteri Deneyimi Ödülleri kapsamında “Müşteri İçgörüleri ve Geri Bildirim” kategorisinde finale kaldı. Hedeflerinin odağına müşteri deneyimini sürekli olarak iyileştirmeyi koyan Pegasus, ödüller kapsamında finale kalarak Türk sivil havacılığını uluslararası alanda temsil etmiş oldu.

Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk: “Pegasus Hava Yolları olarak, en öncelikli hedeflerimizden biri misafirlerimizin uçuş öncesi, sırası ve sonrasındaki seyahat deneyimlerini daha da geliştirmek ve iyileştirmek… Bu kapsamda yapmaya devam ettiğimiz etkin projelerle Uluslararası Müşteri Deneyimi Ödülleri kapsamında “Müşteri İçgörüleri ve Geri Bildirim” kategorisinde finale kaldığımızı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ayrıca, ödüller kapsamında Türk sivil havacılık sektörünü temsil etmek de bizim için ayrı bir gurur kaynağı… Misafir deneyimini her geçen gün daha da iyileştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Pegasus Havayolları finale kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Ali ~ 6 yıl önce
Pegasus ilerleyen zamanda daha iyi yerlere gelecektir thy yani devlet destegini esirgemez 3.cu havalimanı en buyuk adayi olacaktir el ele daha guzel gunlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R.yğt ~ 6 yıl önce
Kim nederse desin bence Pegasus TK Dab daha kaliteli vede daha güzel hizmet sunuyor. Yok TK’da şu bedava bu bedava biletini alırken senden parasını fazlasıyla alıyor dünya kadar parayı boşuna ödemiyorsunuz TK’ya. Bir düşünün. Önceden PGS’nin çalışanıydım şimdi TK’da çalışıyorum ikisinide biliyor vede tarafsız olarak yorumluyorum. Kefeci arkadaşıma şunu söylemek istiyorum sen birkere tadçfar tutmadan verilen hizmete göre düşün yorum yap ok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçeğe cevap ~ 6 yıl önce
Ne anlarsın sen L/C'den... F/C varken L/C hava koklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vays ~ 6 yıl önce
Bence musteri memnuniyetlerini kendileri doldurup zarfladilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 6 yıl önce
Aynen bende öyle düşünüyorum
Pegasus ~ 6 yıl önce
Yalniz bir cok yerde sinifa kaldi ve kalmaya devam edicem boyle devam ederse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek ~ 6 yıl önce
Pegasus ile AirportHaber iliskilerini ( ? ) güçlendiriyor. Çokça olumlu haber çıkmaya başladı. Bazılarını THY ile kıyaslıyor hatta. Unutmamak lazım THY bayrak taşıyıcı , dünyanın en önemli havayollarından biridir. Pegasus ise L/C havayoludur. Elma ile armut u ayni kefeye koymayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dlsp ~ 6 yıl önce
Biz a330 ve b777 leri alırsak ayvayı elinize veririz bence ..
BOLD PILOT ~ 6 yıl önce
Bayrak taşıyıcıMIZ yakında Qatar'ın olunca görürüm ben sizi...
HELAL OLSUN ~ 6 yıl önce
İSTEDİĞİNİZ KADAR KIZIN PEGASUS A , BİYERE GİDECEĞİNİZ ZAMAN İLK PGS.COM A GİRİYORSUNUZ AMA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ~ 6 yıl önce
bir mucize olmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000