15 Şubat 2017, Çarşamba 15:29:55

Pegasus'un zararı: 507 milyon TL

Pegasus Havayolları da Geçici Vergi Beyannamesinde zarar açıkladı.
  • şubat ayında bir arkadaşınız is kazası geçirdi bir bilginiz varmi adı erhan
  • Pegasus zarar etmiş duysa inanma doğru kardan zarar onun için mi koskkkoskoca pegasus çalışanın emekçinin hakkına aldığı haklarına gözünü dikiyor sanki çok iyi maaş veriyoda bide onda gözü var zam yok diyorlar multinet kesiyorlar sağlık sigortasını kandırıyorlar eeee başka birşey kaldı mı alacâğınız ayıp ayıp pegasusa yakışmıyor zarar yapmış çalısâninhaklarını kisıtlıyarakmı zararı düzelteceksiniz
  • APRON İŞÇİSİNİN YILLIK İZİNLERDE KULLANMASININ HAKKI OLDUĞU MULTİNETLERİ GELMEDİĞİ GÜN KADAR KESEN BİR FİRMA HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN SÖZDE ÇORBA DAĞITIYORLAR GÖZ BOYUYORLAR O KESTİĞİNİZ MULTİNETLERİ ÖDEYİN İLK ÖNCE!! AY SONU YATMASI GEREKEN MULTİNETLER NEDEN AYIN 5İNDEN 5İNE YATMAYA BAŞLAYINCA ARADAKİ GÜN FARKINI YATIRMADINIZ İŞCİNİN YEMEK PARASINA BİLE GÖZ DİKMİŞSİNİZ BIRAK!! İSTEMİYORUZ ÇORBA FALAN
  • dünya adam attınız sebeb diye krizi gösterdiniz 1 hafta sonra personel alımı yaptınız eh pegasus beddua etmiyecem sövmicem onca atılan milletin ahı var zarar açıklarsınız tabii müstehaktır sizin gibi firmaya.
  • Ak-troll cük sakin ol ve önündeki arpanı ye...
  • İşsizlik kol geziyor, esnaf berbat durumda, euro/dolar almış başını gitmiş, bu tabloya hala inanmayan Pollyanna'lar anlamsız anlamsız yorum yapmış!!!
  • hem thy hem pgt acilen kapatılmalı veya satılmalı
  • Bunların hepsi yalan devletten vergi kaçırıyorlar işçiden çal müşteriyi soy sonra zarar de
  • Kızlar burda kotuledıgınız yerden yere vurdugunuz şirket kaç bin kişiye maaş veriyor veya sebep oluyor düşündünüz mü? Sanırım düşünmeden sallıyorsunuz tıpkı bağzı siyasetçilerin sallaığı gibi... Kml... Neyse siyaset bir yana kuyruk acınız varsa yargıya gidin. Yok ben Türk adaletine guvenmıyorum diyorsanız ülkeden komple gidin... Muhalefetsiniz... Muhalefet!!! Keşke sizde boş boş oturacağınıza bi işletme açıp ar-ge yapabilseniz...
  • Madem zarar ediyorsun kapat tezgâhı git Ali'can. Hayatınız yalan lan çakma Adanalı.

Gelir İdaresi Başkanlığı'na sunulan 2016 yılına ilişkin geçici vergi beyannamesinde Pegasus Havayolları,  zarar açıkladı.

KAP'a yapılan açıklamada, 01.01.2016 ile 31.12.2016 tarihleri arasında 507 milyon TL faaliyet zararı bildirildi. Pegasus, geçen yıl aynı dönem için 100 milyon 567 bin TL kar bildirmişti.

THY de dün 6.5 milyar TL zarar açıklamıştı.

Airporthaber.com

Pegasus'un zararı: 507 milyon TL

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

omer balta ~ 7 yıl önce
şubat ayında bir arkadaşınız is kazası geçirdi bir bilginiz varmi adı erhan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lisan ~ 7 yıl önce
Pegasus zarar etmiş duysa inanma doğru kardan zarar onun için mi koskkkoskoca pegasus çalışanın emekçinin hakkına aldığı haklarına gözünü dikiyor sanki çok iyi maaş veriyoda bide onda gözü var zam yok diyorlar multinet kesiyorlar sağlık sigortasını kandırıyorlar eeee başka birşey kaldı mı alacâğınız ayıp ayıp pegasusa yakışmıyor zarar yapmış çalısâninhaklarını kisıtlıyarakmı zararı düzelteceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YEMEK PARALARI ~ 7 yıl önce
APRON İŞÇİSİNİN YILLIK İZİNLERDE KULLANMASININ HAKKI OLDUĞU MULTİNETLERİ GELMEDİĞİ GÜN KADAR KESEN BİR FİRMA HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN SÖZDE ÇORBA DAĞITIYORLAR GÖZ BOYUYORLAR O KESTİĞİNİZ MULTİNETLERİ ÖDEYİN İLK ÖNCE!! AY SONU YATMASI GEREKEN MULTİNETLER NEDEN AYIN 5İNDEN 5İNE YATMAYA BAŞLAYINCA ARADAKİ GÜN FARKINI YATIRMADINIZ İŞCİNİN YEMEK PARASINA BİLE GÖZ DİKMİŞSİNİZ BIRAK!! İSTEMİYORUZ ÇORBA FALAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?! ~ 7 yıl önce
Şirket multinet vermeyip günlük yemek veriyor olsaydı, yıllık izin günlerinizde yemekhanede çıkan yemeği evinize mi getirecekti. Yemek günlük istikhak multinet de günlük istikhak, çalıştığın gün kadar hak edersin.
YALAK ~ 7 yıl önce
Herşey Mutinet vermekle bitmiyor istersen verme sen o multinetide komple kes 1 Allah'ın kulu dururmu bu pegasusun yer hizmetlerinde seyret ulan ilk önce bi sor kendine yer hizmetlerini kuralı 2 sene olacak daha bir tane adam akıllı yemek hanemiz yok mesele multineti verince bitmiyor yemek yemeye zaman bulamıyoruz bi sorsana insanlar yemek yiyebiliyormu o Pegasus teknik binasının teknikler için yapılan yemek hanesinde her gün her vardiyada çöpe giden 3-4 torba yemekleri ben görüyorum ben biliyorum sahi söylesene sen kimin yalakasısın?!
Bu uslubunuzla görüyorum ki hak ettiğinizi alıyormuşsunuz ~ 7 yıl önce
gerisi hikaye...
adam olamamışsın ~ 7 yıl önce
pegasus bana çok iyi bir çalışma ortamımı sundu? veya az adamla çok iş yaptırmasına rağmen bana hak ettiğimi gerçekten verdi mi? veya sen gerçekten pegasusun bizlere hakkımızı fazlasıyla verdiğine inanıyor musun? sen bu yazdıklarında usluptan falan bahsedettiğine göre yetkili birine benziyorsun... Ambarda şut altında biz bagaj yüklerken, boşaltırken 8 saatte 15-20 uçak yaparken, sen belki bizim bu halimizi görüp izliyorsun. izlerken gerçekten için rahat ediyor mu? belkide bizim halimizden hiç haberin yok düşünmüyorsun bile en yukarılarda masa başındasın, senden isteğim bir gün, sadece bir gün gel şu aprona 8 saat çalış.. ambarın içine gir bagaj at.. merdivenlerden çık, uçağın içine gir, 10 dkda temizlik yap, çık.. sonra akşam eve gidip yattığında bu işleri her gün yaptığını hayal et, sonra gel burada üsluptan bahset! eğer içinde birazıcık Allah inancı varsa, şunu bilki, bu dünyada rahatsın ama öbür tarafta benim gibi yüzlerce kişinin 2 eli yakanda olacak o zaman kurtarır seni Pegasus..
Lisan şahin ~ 7 yıl önce
Aynen sana katılıyorum kardeşim
hacı ~ 7 yıl önce
dünya adam attınız sebeb diye krizi gösterdiniz 1 hafta sonra personel alımı yaptınız eh pegasus beddua etmiyecem sövmicem onca atılan milletin ahı var zarar açıklarsınız tabii müstehaktır sizin gibi firmaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Troll ~ 7 yıl önce
Ak-troll cük sakin ol ve önündeki arpanı ye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 7 yıl önce
İşsizlik kol geziyor, esnaf berbat durumda, euro/dolar almış başını gitmiş, bu tabloya hala inanmayan Pollyanna'lar anlamsız anlamsız yorum yapmış!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
hem thy hem pgt acilen kapatılmalı veya satılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabii ~ 7 yıl önce
Sende artık deveye binip gezersin
Hacı ~ 7 yıl önce
Bunların hepsi yalan devletten vergi kaçırıyorlar işçiden çal müşteriyi soy sonra zarar de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The man who ... ~ 7 yıl önce
Kızlar burda kotuledıgınız yerden yere vurdugunuz şirket kaç bin kişiye maaş veriyor veya sebep oluyor düşündünüz mü? Sanırım düşünmeden sallıyorsunuz tıpkı bağzı siyasetçilerin sallaığı gibi... Kml... Neyse siyaset bir yana kuyruk acınız varsa yargıya gidin. Yok ben Türk adaletine guvenmıyorum diyorsanız ülkeden komple gidin... Muhalefetsiniz... Muhalefet!!! Keşke sizde boş boş oturacağınıza bi işletme açıp ar-ge yapabilseniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Age of empires ~ 7 yıl önce
Güzel güzel anlatırken sonunda niye saçmaladınki
İsimmisin yok! ~ 7 yıl önce
Madem zarar ediyorsun kapat tezgâhı git Ali'can. Hayatınız yalan lan çakma Adanalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sananae lan ~ 7 yıl önce
Sanamı soracak be iş yapacagını.burda ısmını yazmaya bıle cesaret edemeyen normal hayattada ezıklerın lıderı.sen gıtte ac karnınındoyur cakma ınsan
Pc ~ 7 yıl önce
(The man who) Sen ne bicim kafa yapisina sahipsin. Sen kimi kimin Ülkesinden kovacak kadar bu kadar ükelasin. Yasadigimiz Ülkede sen dahil dagdaki terörist´e kadar o topraklarin cocuklarisiniz. Sayet bunlardan rahtasizsan sen hic terk etmeyi düsündünmü ?
İsimmisim yok! ~ 7 yıl önce
100 tane uçak siparişi verirken risk analizi yapmazsa, üstelik her yön full çekerken zarar açıklarsa hele hele çalışan hiçbir personel mutlu değilse, üstüne üstlük her girdiği kampanya yalan dolansa yazarım. İşinize bakın. İsim yazmakmış. Havada, karada ve hatta denizde dahi görüşürüz. Sen ismini yaz. Ben sana açık adres yazarım sen merak etme.
İsimmisim yok! ~ 7 yıl önce
Seni nar çubuğuyla döverim. Benim milliyetçiliğimi, vatan sevgimi dağ maymunları ile mukayese etme hakkını sana kimse vermez. Sen delikanlıysan vereyim adresimi gel yüzüme söyle.
valla ~ 7 yıl önce
Dogru yoruma ne denir? Alican yalakalarida toplanivermis hemen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000