03 Ocak 2013, Perşembe 17:20:54

PEGASUS DA GAZİPAŞA'YA İNDİ

Galatasaray Spor Kulübü kafilesi, devre arası kampına başlamak üzere bugün İstanbul’dan Antalya Gazipaşa Havalimanı’na uçtu...
  • Helal sana Cengiz Aşıklı...
  • gördük seferi zor durdular:d saw da poor fren durumundayken ki gibi
  • 737/500 ler inebilir thy'de yokmu ki?
  • Kategory C meydandir Gazipasa ... Oraya ucmadan once , simulatorde egitimi mutlaka alinmistir .. Hani bilip bilmeden sallayan yorumcular ogrensin
  • AYT havalimanı amatörce idare edilmeye devam ettiği sürece kazanan Gazipaşa olacaktır.
  • kriz niye ki Arenada ultraslanların bulundugu trıbunun adı Pegasus tribunu zaten stada reklam verdi bu şirket,bırakın da uçsunlar..
  • Alanya havalimanı değil arkadaşlar !! Gazipaşa Havalimanı . Alanya ile Gazipaşa nın arası 20 da dakikadır ve Antalya ile 2.3o saattir . Gazipaşa da Alanya gibi Antalya nın bir ilçesidir. Turizm amaclı olarak acıldıgı için ısrarla Alanya havalimanı olarak lanse edilmektedir. Ben de Gazipaşalıyım :)
  • Olmaz oldu Pegasus Alanya'a indi... Sıra Edremit'te...Pegasus Edremit'e....
  • alanya'ya havaalanı mı açılmış?
  • Prosedür n'olcak? Standart iniş checklistleri. Full flap, trim-gaz dengesi yaklaşık 600ft/dk 130-140 knot hızda, autobrake yerine en fazla elle spoiler açıp reverser kullanır. Zaten pist 2000m. Bir 737 1800m'ye kadar rahat iner. Çok böyle büyütülecek birşey değil.

Galatasaray'ın Türk Hava Yolları'nın uçmaması nedeniyle Pegasus ile yaptığı ve kısa süreli krize neden olan Gazipaşa seferi sonunda gerçekleşti.

Pegasus Havayolları’na ait PC1905 sefer sayılı özel uçakla saat 15:50’de Gazipaşa Havalimanı’na inen kafileyi yüzlerce taraftar karşıladı. Galatasaray kamp kapsamında 6 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Oba Stadyumu’nda Alanyaspor ile dostluk maçında karşılaşacak.

Pegasus Havayolları, Aralık 2012’de Antalya Gazipaşa Havalimanı ile İstanbul arasında karşılıklı seferlere başladı. Pegasus SAS, Corendon Havayolları, Transavia ve Tailwind Havayolları'ndan sonra bölgeye sefer düzenleyen beşinci havayolu şirketi oldu.

Türk Hava Yolları'nın TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa Havalimanı'nda uçuş için simulasyon eğitimi yapılmadığı için ve SHGM'ye başvuruda bulunmadığı gerekçesiyle uçuş gerçekleştiremediği belirtilmişti.





PEGASUS DA GAZİPAŞA'YA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Granada... ~ 11 yıl önce
Helal sana Cengiz Aşıklı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gazibey ~ 11 yıl önce
gördük seferi zor durdular:d saw da poor fren durumundayken ki gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
737/500 ler inebilir thy'de yokmu ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C ~ 11 yıl önce
Kategory C meydandir Gazipasa ... Oraya ucmadan once , simulatorde egitimi mutlaka alinmistir .. Hani bilip bilmeden sallayan yorumcular ogrensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 11 yıl önce
AYT havalimanı amatörce idare edilmeye devam ettiği sürece kazanan Gazipaşa olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sponsor ~ 11 yıl önce
kriz niye ki Arenada ultraslanların bulundugu trıbunun adı Pegasus tribunu zaten stada reklam verdi bu şirket,bırakın da uçsunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUSTAFA YILDIZ ~ 11 yıl önce
Alanya havalimanı değil arkadaşlar !! Gazipaşa Havalimanı . Alanya ile Gazipaşa nın arası 20 da dakikadır ve Antalya ile 2.3o saattir . Gazipaşa da Alanya gibi Antalya nın bir ilçesidir. Turizm amaclı olarak acıldıgı için ısrarla Alanya havalimanı olarak lanse edilmektedir. Ben de Gazipaşalıyım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
ya bırak şimdi alanya olmasa gazipaşa havaalanı diye bir şey olurmuydu 20 bin nüfuslu geçim kaynağı tarım olan bir şehir gazipaşa o havaalanı alanyalıların katkısıyla ve sırf alanya için açılmıştır!
Edremite ~ 11 yıl önce
Olmaz oldu Pegasus Alanya'a indi... Sıra Edremit'te...Pegasus Edremit'e....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALANYA ~ 11 yıl önce
alanya'ya havaalanı mı açılmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih Kü ~ 11 yıl önce
Prosedür n'olcak? Standart iniş checklistleri. Full flap, trim-gaz dengesi yaklaşık 600ft/dk 130-140 knot hızda, autobrake yerine en fazla elle spoiler açıp reverser kullanır. Zaten pist 2000m. Bir 737 1800m'ye kadar rahat iner. Çok böyle büyütülecek birşey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000