12 Eylül 2014, Cuma 11:50:09

PEGASUS AFRİKA'YA AÇILIYOR

Uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, Afrika kıtasındaki ilk uçuşlarını, Mısır’da iki noktaya birden tarifeli seferlere başlayarak gerçekleştiriyor.
  • Afrika'nin balta girmemis ormanlarina uçarlar ama Avrupa'nin baskenti Strasbourg nedense hiçbirinin aklina gelmez !
  • bide vize sorunu yasanmasaydi misirla harika olacakti
  • THY de yaptiramadiklarini , simdi pegasosis teki paralelci brother leri ile yaptiriyorlar , malum hat actirmayi cok sever bu paralel tayfa ile selamlari sabahlari cok iyi sanirim,ama pegasosisciler kazigin buyugunu yemek uzeresiniz , demedi demeyin, fadil takipte anladiniz siz onu ..!!
  • Ortalama konaklama yoğun gün bunlardan banane, ben havacı değil bankacıyım. Ne zaman gidip gitmeyeceğimi size mi soracağım? Yanlış anladığınız meseleyi düzeltmeye çalıştım, bunu polemik haline getirdin? Sorununuz ne bilmiyorum.
  • Hurgada lakap yazaba: sazanın kralı. Madem çok sevdin THY haftada 5 uçuyor 4 yıl niye bekledin. Ortalama konaklama süresi ve yoğun gün kavramını öğren sonra sallamaya devam et.
  • İç hat, dış hat bunlar artık beyhude çırpınışlar. Şirketleri kurtaracak olan kıtalararası uçuş. Türkiyede tüm şirketler iç ve yakın dış hat uçuyor zaten. Mühim olan THY nin uzun hat tekelini kırmak. 29 euro 30 euro para birikmez. Sezonda istanbul - newyork 1799 euro idi. Amerikada 50 tane eyalet var. Birinden birine uç.
  • Bence thy kendi hakkı olan frekanslardan tek tane vermemeli
  • Podgorica'yı atlamasınlar. Karadağ vizesiz gidilecek en iyilerden biri. Ayrıca St. Petersburg'da dikkate değer.
  • Haftada birle olmaz. Giden en az 1 hafta kalacak. Günleri de 1 haftalık izin için uygun değil. Yakında kalkar veya haftada ikiye çıkarmak zorunda kalırlar.
  • Arkadaş sazan mısın? 2010'da gitmiştim tekrar Gidicem diyorum yani. Anladın?

Uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, Afrika kıtasındaki ilk uçuşlarını, Mısır’da iki noktaya birden tarifeli seferlere başlayarak gerçekleştiriyor. Pegasus Hava Yolları’nın 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa açılan Sharm El Sheikh ve Hurghada’ya ilk uçuşları, 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına kattığı yeni noktalarla büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Afrika Kıtası’nı da uçuş ağına ekleyerek Mısır’da Sharm El Sheikh ve Hurghada’ya tarifeli seferlerine başlayan Pegasus Hava Yolları, yeni hatlarına ilk uçuşunu 23 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirecek. Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen’den 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla, Hurghada ve Sharm El Sheikh’den İstanbul Sabiha Gökçen’e ise 79.99 USD’den başlayan fiyatlarla uçabilecekler.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sharm El Sheikh Havalimanı’na seferleri Perşembe günleri saat 23.30’da, Sharm El Sheikh Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na seferleri ise Cuma günleri saat 03.35’te gerçekleşecek. Pegasus’un Hurghada seferleri ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Cumartesi günleri saat 22.35’te, Hurghada Havalimanı’ndan ise Pazar günleri saat 03.20’de düzenlenecek.

Sharm El Sheikh ve Hurghada’yı da uçuş ağına eklemesi ile yurt dışında 56, yurt içinde 30 olmak üzere, 36 ülkede toplam 86 noktaya uçmaya başlayan Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ulaşmak için www.flypgs.com ‘a girmek yeterli.

Pegasus, Sharm El Sheik’i 37, Hurghada’yı 46 noktaya bağlıyor

Pegasus Sharm El Sheik’i; yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Trabzon ve Van olmak üzere 11, yurt dışında da Atina, Barselona, Belgrad, Milan, Köln, Kopenhag, Brüksel, Düsseldorf, Kıbrıs, Roma, Frankfurt,  Lviv, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 26 noktaya bağlantılı uçururken, Hurghada’yı ise yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Erzurum, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Samsun, Trabzon olmak üzere 11, yurtdışında Amsterdam, Stokholm, Atina, Barselona, Belgrad, Milan, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Düsseldorf, Kıbrıs, Cenevre, Roma, Frankfurt, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 35 noktaya bağlantılı olarak uçuracak.

Gizemli bir dünyaya açılan kapı: Mısır

Binlerce yıllık köklü tarihi ile doğal güzellikleri buluşturan Mısır; tapınakları, piramitleri ve görkemli duruşu ile misafirler için gizemli bir dünyaya kapı açıyor. Mısır, Kuzey Afrika’nın nüfusu en fazla olan ülkesi olmasının yanı sıra Akdeniz ve Kızıldeniz’e kıyısı bulunması ile bir cazibe merkezi haline geliyor. Pegasus Hava Yolları ile Mısır’a uçmayı tercih eden misafirler, turistlerin gözdesi haline gelen Sharm El Sheikh ve Hurghada’nın büyüleyici su altı dünyasının ve etkileyici safari turlarının tadını çıkararak farklı bir tatil deneyimi yaşayabilirler.

PEGASUS AFRİKA'YA AÇILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

PEGASUS, THY, VS... ~ 10 yıl önce
Afrika'nin balta girmemis ormanlarina uçarlar ama Avrupa'nin baskenti Strasbourg nedense hiçbirinin aklina gelmez !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bide vize sorunu yasanmasaydi misirla harika olacakti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralel Pegasus ~ 10 yıl önce
THY de yaptiramadiklarini , simdi pegasosis teki paralelci brother leri ile yaptiriyorlar , malum hat actirmayi cok sever bu paralel tayfa ile selamlari sabahlari cok iyi sanirim,ama pegasosisciler kazigin buyugunu yemek uzeresiniz , demedi demeyin, fadil takipte anladiniz siz onu ..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ortalama konaklama yoğun gün bunlardan banane, ben havacı değil bankacıyım. Ne zaman gidip gitmeyeceğimi size mi soracağım? Yanlış anladığınız meseleyi düzeltmeye çalıştım, bunu polemik haline getirdin? Sorununuz ne bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hurgada lakap yazaba: sazanın kralı. Madem çok sevdin THY haftada 5 uçuyor 4 yıl niye bekledin. Ortalama konaklama süresi ve yoğun gün kavramını öğren sonra sallamaya devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İç hat, dış hat bunlar artık beyhude çırpınışlar. Şirketleri kurtaracak olan kıtalararası uçuş. Türkiyede tüm şirketler iç ve yakın dış hat uçuyor zaten. Mühim olan THY nin uzun hat tekelini kırmak. 29 euro 30 euro para birikmez. Sezonda istanbul - newyork 1799 euro idi. Amerikada 50 tane eyalet var. Birinden birine uç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
Bence thy kendi hakkı olan frekanslardan tek tane vermemeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Podgorica'yı atlamasınlar. Karadağ vizesiz gidilecek en iyilerden biri. Ayrıca St. Petersburg'da dikkate değer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haftada birle olmaz. Giden en az 1 hafta kalacak. Günleri de 1 haftalık izin için uygun değil. Yakında kalkar veya haftada ikiye çıkarmak zorunda kalırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hurghada lakap ~ 10 yıl önce
Arkadaş sazan mısın? 2010'da gitmiştim tekrar Gidicem diyorum yani. Anladın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000