23 Ağustos 2017, Çarşamba 09:16:46

Pegasus 10 yeni uçak alacak

Yılın ilk yarısında 9 adet uçağını satan Pegasus, 10 yeni uçak alıyor. Uçaklar, finansal kiralama yöntemiyle filoya dahil edilecek.
  • adamlar turkiye'de havaciligi degistirdi net! su an da eski ucaklari elden cikarip yeni ucaklari ediniyorlar. ve masallahlari var. pegasusu neden cekemezler bilemiyorum ama kimlerin cekemedigini cok iyi biliyorum.
  • Kamik bir şirket pgs
  • Geçenlerde mülakata girdim simülatörü ve mülakatı geçtim ama param yok diye alınmadım.Peşin getirin parayı dediler ama benimle mülakata giren Özyeğin öğrencilerinden peşin alınmıyormuş para Onların maaşından kesiliyormuş.yazık değilmi verdiğimiz emeğe allah belanızı versin Pegasus
  • Önce çalışanlarına zam yapsın,insanlar işten kaçıyor ikinci iş yapıyor geçine bilmek için
  • Keşke Anadolujet de biraz Pegasus'u örnek alabilirse. LCC'i hakkıyla yapıyorlar. İlk teslim B 738'leri on yaşına yaklaşmışken elden çıkarıp fabrika çıkışlı uçaklarla ikame ediyorlar. Anadolujet ise elindeki iki SkyInterior uçağı gönderip yerine THY'nin 20 yıllık uçaklarını filoya kattı.
  • eldekileri "sat" yenileri "kirala".. pegasus nakite dönüyor belli ki. İkinci borajet vakası mı geliyor nedir ?
  • Bu uçaklar AIRBUS firmasına önceden sipariş verilen 320 neo model uçaklar
  • Fo ların yeni kaptanların hakkını yiyerek tabiki alırlar . 3500 tl ye fo uçuran şirketta bunların vebalini nasıl ödeyeceksin acaba..
  • Pegasus da çöküş yakın, winter is coming.... F/O alımı açmıştı, acaba kaç kişi başvurdu bilen var mı? Eylül de dananın kuyruğu kopar.... Bu maaş politikası ile anca hiçbir şirkette iş bulamayan veya disiplin,sop ahlaksızlık tan atılan tüm kaptan ve F/O ların mekanı olur.. Bir kazaya bakar , bu kadar başka çaresi kalmamış adamın olduğu yerde ihtimal hayli yükselir... Pilotu seçimi yok oldu, F/O için 150 bin tl paran varsa, kaptan için bu maaşı kabul ediyorsan şirkete girersin, diğer kriterlerin önemi yok....

Yılın ilk yarısında 9 adet uçağını satan Pegasus, 10 yeni uçak alıyor. Uçaklar, finansal kiralama yöntemiyle sağlanacak.

Pegasus, Aralık 2017 – Mayıs 2018 döneminde teslimi planlanan 10 adet Airbus A320neo uçağın finansmanının bilançoda yer alacak şekilde finansal kiralama yöntemiyle sağlanmasına karar verildiğini duyurdu.

"Finansmana konu uçaklar için finansman yöntem ve koşulları ve finansman sağlanacak kurumlar uçakların tamamı için veya bir veya birkaç uçaklık kısımları için teklif toplama ve değerlendirme yöntemiyle şirket yönetimi tarafından belirlenecek ve finansman ile ilgili gelişmeler Şirketin Finansal Raporlarında finansal araçlar/finansal kiralama borçları bölümünde yatırımcılarımızın bilgisine sunulacaktır." ifadeleri kullanılan açıklamada, "2012 Airbus Siparişi"nin şirketin 2012 yılında verdiği 57 adet Airbus A320neo ve 18 adet Airbus A321neo tipi uçaktan oluşan toplam 75 uçaklık kesin sipariş ile 25 adet ek uçağa ilişkin alım opsiyonunu kapsayan 100 uçaklık Airbus siparişi hatırlatıldı.

İLK YARIDA 9 UÇAK SATIŞI

Pegasus, Mayıs ayı içerisinde iki adet Boeing 737-800NG uçağını yaklaşık 327 milyon TL'ye satmıştı. İlk çeyrekte de yine aynı marka ve modelde yedi uçak 644,3 milyon TL'ye satıldı. Son bilançoya göre yüzde 80'i dolar bazında olmak üzere Pegasus'un 1,2 milyar TL'lik nakdi bulunuyordu.

Pegasus 10 yeni uçak alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

pegasus ~ 7 yıl önce
adamlar turkiye'de havaciligi degistirdi net! su an da eski ucaklari elden cikarip yeni ucaklari ediniyorlar. ve masallahlari var. pegasusu neden cekemezler bilemiyorum ama kimlerin cekemedigini cok iyi biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qw ~ 7 yıl önce
Kamik bir şirket pgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs 10 Yen'i uçak alacakmış!!! ~ 7 yıl önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 7 yıl önce
Geçenlerde mülakata girdim simülatörü ve mülakatı geçtim ama param yok diye alınmadım.Peşin getirin parayı dediler ama benimle mülakata giren Özyeğin öğrencilerinden peşin alınmıyormuş para Onların maaşından kesiliyormuş.yazık değilmi verdiğimiz emeğe allah belanızı versin Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoş değil ~ 7 yıl önce
Haksızlığa uğrasan bile bela anmak kötüdür, döner dolaşır gelir...
Zam ~ 7 yıl önce
Önce çalışanlarına zam yapsın,insanlar işten kaçıyor ikinci iş yapıyor geçine bilmek için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Keşke Anadolujet de biraz Pegasus'u örnek alabilirse. LCC'i hakkıyla yapıyorlar. İlk teslim B 738'leri on yaşına yaklaşmışken elden çıkarıp fabrika çıkışlı uçaklarla ikame ediyorlar. Anadolujet ise elindeki iki SkyInterior uçağı gönderip yerine THY'nin 20 yıllık uçaklarını filoya kattı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
eldekileri "sat" yenileri "kirala".. pegasus nakite dönüyor belli ki. İkinci borajet vakası mı geliyor nedir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 7 yıl önce
Bu uçaklar AIRBUS firmasına önceden sipariş verilen 320 neo model uçaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşver ~ 7 yıl önce
Fo ların yeni kaptanların hakkını yiyerek tabiki alırlar . 3500 tl ye fo uçuran şirketta bunların vebalini nasıl ödeyeceksin acaba..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyer ~ 7 yıl önce
O zaman uçma sana zorla pilot ol demedi kimse! sana zorla type ratinde aldırmadı kimse! Sana kimse 3500 Türk Lirasına uç demiyor kimse. Afedersin ama sen uçma kardeşim boykot et. Şirket bu diyor vereceğim maaş git başka sektöre.
YOLCU ~ 7 yıl önce
Pegasus da çöküş yakın, winter is coming.... F/O alımı açmıştı, acaba kaç kişi başvurdu bilen var mı? Eylül de dananın kuyruğu kopar.... Bu maaş politikası ile anca hiçbir şirkette iş bulamayan veya disiplin,sop ahlaksızlık tan atılan tüm kaptan ve F/O ların mekanı olur.. Bir kazaya bakar , bu kadar başka çaresi kalmamış adamın olduğu yerde ihtimal hayli yükselir... Pilotu seçimi yok oldu, F/O için 150 bin tl paran varsa, kaptan için bu maaşı kabul ediyorsan şirkete girersin, diğer kriterlerin önemi yok....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çaresiz, işsiz kalmış kullara ~ 7 yıl önce
kapı açarak en güvenilir, sağlam, vefalı ekibe sahip olur... simariklar ile uğraşmazsin, herkesin ikinci bir şansa hakkı vardır! !!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000