02 Aralık 2010, Perşembe 08:04:12

Pasaportunu unutunca, kafileyi uçakta hapsetti!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya ile bugün yapacağı L Grubu 5. hafta maçı için Sofya'ya 2 saatlik rötarla hareket etti. Teknik direktör Bernd Schuster'in pasaportunu unutması üzerine Siyah-beyazlı kafile uçak içerisinde yaklaşık 2 saat beklemek zorunda kaldı.
  • Zavalli BJK yazan arkadas, Avrupada oynamaktan alakoyan "Paok Selanik" veya "Karpati"midir nedir takimlarin rakiplerinin zavalli taraftaridir.
  • 2010 yilinda Turkiye`yi avrupa liglerinde basari ile temsil eden tek Turk takimi Besiktas`a basarilar dilerim. Tek buyuk Besiktas...
  • Buna sadece zavallı beşiktaş ve schuster yorumu yapmak en güzeli.....

Bernd Schuster'den bir garip unutkanlık... Alman teknik adam yüzünden Beşiktaşlı futbolcular Sabiha Gökçen'de uçağa hapsoldu, saatlerce rötar yaşandı.

BİRAZ GEÇ OLMADI MI?

Siyah-Beyazlılar dün sabah antrenmanın ardından CSKA Sofya maçı için Bulgaristan'a uçmak üzere Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi. Pasaport kontrolü sırasında Bernd Schuster, pasaportunun yanında olmadığını fark etti. Alman teknik adam önce pasaportunu kaybettiğini zannetti ama daha sonra 'Galiba Ümraniye'de unuttum' dedi.

KARTAL UÇAĞA HAPSOLDU

Takım otobüsünün şoförü Ümraniye'ye gitti ama tesislerde pasaportu bulamadı. Bunun üzerine Alman Konsolosluğu devreye sokuldu. Geçici çıkış belgesi alınmaya çalışıldı. Schuster'in bu akıl almaz unutkanlığı yüzünden saat 16.00'da kalkması gereken uçak saat 18.00'e kadar alanda bekledi. Alman teknik adamın da alındığı Sofya uçağının kalkışına konsolosluktan belge gelene kadar izni verilmedi.

AYNI IVERSON GİBİ

Schuster'in bu unutkanlığı 'Sofya'ya gitmek istemiyor. Bu yüzden kriz çıkardı' yorumlarına neden oldu. Beşiktaş'ta daha önce de Iverson pasaportunu annesinde unuttuğu için İstanbul'a rötarlı gelmişti.

Pasaportunu unutunca, kafileyi uçakta hapsetti!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Zavalli BJK yazan arkadas, Avrupada oynamaktan alakoyan "Paok Selanik" veya "Karpati"midir nedir takimlarin rakiplerinin zavalli taraftaridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2010 yilinda Turkiye`yi avrupa liglerinde basari ile temsil eden tek Turk takimi Besiktas`a basarilar dilerim. Tek buyuk Besiktas...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buna sadece zavallı beşiktaş ve schuster yorumu yapmak en güzeli.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000