02 Eylül 2010, Perşembe 11:46:05

"Pardon" diyerek serbest bıraktılar!

Hollanda'da havaalanında ABD'nin talebiyle gözaltına alınan iki Yemenli, 'Pardon' denilerek serbest bırakıldı
  • Hiristiyanların gözünde İslam dünyası Arap dünyası bombacı... Bilmezlerki bugün dünyada esas katliamları hiristiyanlar yapar...
Hollanda’nın başkenti Amsterdam'daki Schiphol Havaalanı‘nda “terör eylemi hazırlığına karıştıkları şüphesiyle” pazartesi günü gözaltına alınan iki Yemenli serbest bırakıldı.

Amerikalı yetkililer, başta zanlılardan birinin bavulu, Washington dışındaki Dulles havalimanında ortaya çıkınca şüphelendiklerini açıklamış, Ahmed Muhammed el Sufi isimli Yemenli'nin bavulunda "bir şişeye bantlanmış bir cep telefonu ve ayrıca bıçak ve saatler" bulunduğunu açıklamasına rağmen uçağın havalanmasına izin vermişti.

Sufi'nin bavulunun uçuş güzergahlarından farklı bir havaalanında bulunması nedeniyle şüpheli durumuna geldiği, ancak iki Yemenli'nin Chicago'dan Washington'a giden iç hat uçağını kaçırdıkları için bu karışıklığın yaşandığı ortaya çıkmıştı.

Sufi ile diğer Yemenli Hazım el-Murisi'nin birbirlerini tanımadıları da belirlendi.

ABD yetkililer istediği için Hollanda polisinin tutukladığı iki Yemen vatandaşı hakkında yapılan ön soruşturmanın sonunda, iki zanlı aleyhinde bir suç delili bulunmadığı açıklandı.

İki Yemenli hakkında herhangi bir adli soruşturma açılmayacak.

Yemenli yolcular, Chicago’dan, Amsterdam bağlantılı olarak Yemen’in başkenti Sana’ya gitmeyi planlıyordu.

(Dünya Bülteni)
"Pardon" diyerek serbest bıraktılar!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hiristiyanların gözünde İslam dünyası Arap dünyası bombacı... Bilmezlerki bugün dünyada esas katliamları hiristiyanlar yapar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000