29 Mayıs 2008, Perşembe 00:47:38

Paraşütle plaja çakıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde paraşütle atlayan Alman pilot, havada dengesini kaybedince 20 metre yükseklikten plaja çakıldı.

Her yıl binlerce kişinin yamaç paraşütü ile uçtuğu Fethiye Ölüdeniz'de özellikle tecrübesiz yabancı pilotların uçuşları sık sık kazalarla noktalanıyor. Almanya'dan Fethiye'ye gelen 53 yaşındaki Gottfried Löhr isimli pilot, bu kazazedelerden biri.

Alman Pilot Löhr, Babadağı'na çıkarak singıl (tek başına) atlayış gerçekleştirdi. Bin 700 metreden atlayan Alman turist, yere 20 metre kalıncaya kadar paraşütünü iyi kontrol etti. Pilot, son 20 metreye yaklaşınca rüzgarın da etkisi ile paraşütün kontrolünü kaybetti. 
 
Havada paraşütü dolaşan pilot hemen yedek paraşütünü açtı. Fakat yeteri kadar yüksekte olmadığı için yedek paraşüt açılmadı ve Alman Pilot Gottfried Löhr, hızlı bir şekilde güneşlenen turistlerin arasına kumsala çakıldı. Plajda güneşlenen herhangi birinin üzerine düşmediği için büyük bir tehlikeden dönülürken, sahile düşen Alman Pilot, ambulansla Fethiye'de özel bir hastaneye kaldırıldı. 20 metreden yere çakılan Alman turistin vücudunun değişik yerlerinde kırıkları olduğu bildirildi.

 

Paraşütle plaja çakıldı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000