31 Mart 2013, Pazar 17:14:36

PARAŞÜTLE ÇAY BAHÇESİNE DÜŞTÜ!

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, eğitmeniyle birlikte yamaç paraşütüyle havalanmaya çalışırken yaklaşık 3-4 metrelik yamaçtan çay bahçesine düştü.
  • AAAA BU RİZELİ NASIL OLMUŞTA THY YE MUDUR OLARAK GIREMEMİŞ..YÜKSEK IHTIMAL BU HABERDEN SONRA SENİDE THY DE MÜDÜR YAPARLAR...RİZAİR
  • Rastgele herkes kendine parasut egitmeni sifatini takiyor. Tnadem lisansi almak icin biz en az 5 yil ugrasirken, hayatinda 20 kez parasut ile ucumus olan insanlar "egitmen" oldum diyor. Olacak olan da budur. Guvenli olab bir sporu guvensiz hale getirmekteler.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Standart laz usulu bunlari kendi kendilerine havale etmek lazim
  • Buna derler kotu tanitim. Tandemci arkadas nesine guvenmis?
  • ahh ah beyoğlu belediyesinin rüşvetçi imar müdürü,rize belediye başkanı halil efendi.. Ayağını taşa vursan kalbini yokla
  • nedense yurdumun milleti, özelikle devlet büyüklerimiz, hep bir şov peşindeler...metro açılır şöför koltuğuna bakan, başbakan geçer...yeni savaş uçağı alınır pilot koltuğuna cumhurbaşkanı oturu pilot üniformasını giyerek...deniz altından tünel temeli atılır devlet büyüklerimiz kasklarla buldozerin üstünde...yahu ne gerek var be kardeşim..? belediye başkanı olmuşun işte, ne işin var paraşütle atlamaya ?? yani sen atlamasan yörede yamaç paraşütü yagınlaşmayacakmı, veya sen atladın diyemi yaygınlaşacak? Büyük Geçmiş Olsun.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yörede yamaç paraşütünü yaygınlaştırmak amacıyla Rize Belediyesi bünyesinde kurulan Yamaç Paraşütü Spor Kulübü üyeleri ve Trabzon'dan gelen yamaç paraşütçüleri ile kent merkezine bağlı Çoparçılar Mahallesi Sırahoş tepesine gitti. Burada bazı paraşütçüler bireysel atlayış gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Bakırcı, bu atlayışların ardından paraşüt eğitmeni Köksal Özsoy ile atlayış için ilk denemesini yaptı ancak havalanmayı başaramadı.

İkinci denemede koşarak paraşütle havalanmaya çalışan Bakırcı ve Özsoy, yine başarılı olamayınca yaklaşık 3-4 metrelik yamaçtan çay bahçesine düştü.

Çevredekilerin ilk yardımı yaptığı Bakırcı, daha sonra kaza yerine çağrılan 112 Acil Yardım Servisi ekibinin yaptığı müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eğitmen Köksal Özsoy'da ise herhangi bir yaralanma ya da travma olmadığı öğrenildi.

PARAŞÜTLE ÇAY BAHÇESİNE DÜŞTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

aaa nası yani... ~ 11 yıl önce
AAAA BU RİZELİ NASIL OLMUŞTA THY YE MUDUR OLARAK GIREMEMİŞ..YÜKSEK IHTIMAL BU HABERDEN SONRA SENİDE THY DE MÜDÜR YAPARLAR...RİZAİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Rastgele herkes kendine parasut egitmeni sifatini takiyor. Tnadem lisansi almak icin biz en az 5 yil ugrasirken, hayatinda 20 kez parasut ile ucumus olan insanlar "egitmen" oldum diyor. Olacak olan da budur. Guvenli olab bir sporu guvensiz hale getirmekteler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haci ~ 11 yıl önce
Standart laz usulu bunlari kendi kendilerine havale etmek lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanitim ~ 11 yıl önce
Buna derler kotu tanitim. Tandemci arkadas nesine guvenmis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enes ~ 11 yıl önce
ahh ah beyoğlu belediyesinin rüşvetçi imar müdürü,rize belediye başkanı halil efendi.. Ayağını taşa vursan kalbini yokla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 11 yıl önce
nedense yurdumun milleti, özelikle devlet büyüklerimiz, hep bir şov peşindeler...metro açılır şöför koltuğuna bakan, başbakan geçer...yeni savaş uçağı alınır pilot koltuğuna cumhurbaşkanı oturu pilot üniformasını giyerek...deniz altından tünel temeli atılır devlet büyüklerimiz kasklarla buldozerin üstünde...yahu ne gerek var be kardeşim..? belediye başkanı olmuşun işte, ne işin var paraşütle atlamaya ?? yani sen atlamasan yörede yamaç paraşütü yagınlaşmayacakmı, veya sen atladın diyemi yaygınlaşacak? Büyük Geçmiş Olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000