20 Ağustos 2016, Cumartesi 09:10:02

Paraşütçüler yasağa direniyor

Antalya’da valiliğin yasağına rağmen Konyaaltı Plajı'nın hemen yanındaki seyir terasında paraşüt tutkunlarının uçuşları devam ediyor.
  • Paraşüt ipiyle kırbaçlayacan bunları bak nasıl kural tanıyorlar o zaman.Uçuyorlarmış, ne uçuyorsunuz ? gidin dağlarda uçun pilotcuklar.
  • karı kız olmasa bu iş yapılmaz valla delilik
  • Bu tür yerlere yasak getırmek yerıne kalkıs pisti yada yp cılere yardımcı olacak tesısler kurulmalıdır.. Peruda böyle bır yer var... Sportıf havacılık yapanlarda havacılık ruhu taşırlar.... Burası hem görsel hemde ucmak için güzel bıryer.. Lütfen bu tür sporlara köstek degıl destek olalım...
  • Ulan her halta yapacak gerekli gereksiz bir yorumunuz var ya. Ruh hastalari.
  • Extreme havacılıkla uğraşıyorsan öyle her kafaya göre konulan kurala uymazsın. Uçak kullanmak uçmaksa kayık kullanmak yüzmek demektir. Gerçekten uçmak istiyorsan uçağı terket..! Vücuduna rüzgar gelmeden uçmak yavan gelir...
  • Havaciysan ve bir yerde kural var ise uyacaksin.. Bunlar kendini havaci saniyor , pilotum diyorlar hatta..

Antalya’da valiliğin yasağına rağmen Konyaaltı Plajı'nın hemen yanındaki seyir terasında paraşüt tutkunlarının uçuşları devam ediyor.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Plajı'nın hemen yanındaki seyir terası, akşamüzeri rüzgarlı havayı fırsat bilen yamaç paraşütçülerinin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Yaklaşık 300 metre yüksekliğe kadar çıkan paraşütçüler, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından da ilgiyle izleniyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün talebi üzerine Antalya Valiliği’nin ambulans helikopter, sahil güvenlik ve polis helikopterlerinin uçuş güzergahı olduğu gerekçesiyle varyantlar üzerinde uçuşu yasaklamasına rağmen paraşütçüler uyarıları dikkate almıyor.

Rüzgarın zaman zaman ters esmesiyle havalanamadan oldukları yere düşen bazı yamaç paraşütçüleri ise korkusuzca tekrar denemekten çekinmiyorlar. Tüm uyarılara rağmen bölgede uçuş yapan macareseverler zaman zaman, ters rüzgarın etkisiyle düşerek ya da kontrolsüz iniş sebebiyle yaralanabiliyorlar.



Paraşütçüler yasağa direniyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

rahmi ~ 8 yıl önce
Paraşüt ipiyle kırbaçlayacan bunları bak nasıl kural tanıyorlar o zaman.Uçuyorlarmış, ne uçuyorsunuz ? gidin dağlarda uçun pilotcuklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karı kız ~ 8 yıl önce
karı kız olmasa bu iş yapılmaz valla delilik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YP ~ 8 yıl önce
Bu tür yerlere yasak getırmek yerıne kalkıs pisti yada yp cılere yardımcı olacak tesısler kurulmalıdır.. Peruda böyle bır yer var... Sportıf havacılık yapanlarda havacılık ruhu taşırlar.... Burası hem görsel hemde ucmak için güzel bıryer.. Lütfen bu tür sporlara köstek degıl destek olalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brazil ~ 8 yıl önce
Ulan her halta yapacak gerekli gereksiz bir yorumunuz var ya. Ruh hastalari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Extreme ~ 8 yıl önce
Extreme havacılıkla uğraşıyorsan öyle her kafaya göre konulan kurala uymazsın. Uçak kullanmak uçmaksa kayık kullanmak yüzmek demektir. Gerçekten uçmak istiyorsan uçağı terket..! Vücuduna rüzgar gelmeden uçmak yavan gelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 8 yıl önce
Havaciysan ve bir yerde kural var ise uyacaksin.. Bunlar kendini havaci saniyor , pilotum diyorlar hatta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maceraperest ~ 8 yıl önce
Adamlar king
e ~ 8 yıl önce
eeeee

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000