20 Ocak 2010, Çarşamba 13:10:45

Paraşütçüler çıkarma yapacak

Havacılık sporları Gümüşhane il temsilcili Selami Karaaslan, 24 Ocak Pazar günü yapılacak olan Zigana Kış Şenliklerine 20 paraşütçü ile çıkarma yapacaklarını söyledi.

Karaaslan, Trabzon Havacılık Kulübü ile yapılan görüşmelerin ardından önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan “4. Zigana Kar Şenlikleri” programına 20 yamaç paraşütü sporcusunun katılacağını ve hava şartlarının uygun olması durumunda gösteri yapacaklarını ifade etti.

Paraşütçülerin model uçak ve helikopter gösterisi de yapacaklarını da belirten Karaaslan, Gümüşhane’de bugüne kadar bu sporun çok fazla ilgi görmediğini söyledi. Öte yandan bu yıl 4.gerçekleştirilen Zigana Kar Şenlikleri programı da belli oldu. Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın da katılacağı program sabah saat 10.00’da 25 Ocak 2009 günü meydana gelen çığ faciasında yaşamını yitiren dağcıların anısına Gümüşhane Valiliği tarafından yaptırılan anıtın açılışı gerçekleştirilecek. Programda daha sonra halk oyunları gösterileri, yarışmalar, doğa yürüyüşü ve müzik eğlence programı gerçekleştirilecek.

Paraşütçüler çıkarma yapacak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000