18 Nisan 2016, Pazartesi 08:38:18

Paraşüt pilotları gelirleri şehit ailelerine bağışlayacak

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yamaç paraşütü pilotları 23- 24 Nisan tarihlerinde yapacakları indirimli uçuşlardan elde ettikleri gelirleri şehit ailelerine bağışlayacak.
  • 250 TL ucret zaten alinmiyor su an. Kis fiyatlar 80 ile 120 TL arasinda degisiyor. Yani fiyat konusunda indirim yok. Ancak gelirin sehit ailelerine verimesi cok guzel bir davranis, tebrikler.
  • çok güzel de bu konuda öyle şeyler yazmak istiyorum ki ! terörle bunca senedir bu kadar yoğun savaşıp da idam cezasını olmadığı başka bir ülke var mı acaba? 18 ayrı terör suçundan 24 sene ceza almış adam 4 sene yatıp çıktığı yetmiyor, mecliste uzantıları vergilerimizle maaş alıyor,uçaklarda vip gelip gidiyor en acısı da şehit ailesi maaşlarının düşüklüğü! 2014 de 400 tl idi! Rezalet! Bu ülkeyi sözüm ona yönetenlerin kullanımı için yaklaşık 1 milyar dolarlık 7 özel uçak 3 helikopter filosu 120 binden fazla lüks makam aracı var! Kepazelik! Yetmedi geçen hafta haberlere çıktı, gözünden yaralanan gazimiz Ankara'ya genelkurmay uçağıyla tedavi için götürülürken ailesi uçağa alınmamış kredi kartından thy'den bilet alıp gidebilmişler gazinin yanına! Yıllar önce arazide araçla güvenlik taraması yaparken patlayan mayın nedeniyle ayaklarını kaybeden şöför askere neden mayının üstünden geçtin diye dava açılan bir ülke burası! Protez parasını ödeyemediği için protezleri alınan gazi de var! Allahım!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yamaç paraşütü pilotları 23- 24 Nisan tarihlerinde yapacakları indirimli uçuşlardan elde ettikleri gelirleri şehit ailelerine bağışlayacak.

Fethiye Ölüdeniz'de 24 yamaç paraşütü pilotu, şehit ailelerine destek olmak için kampanya başlattı. 23-24 Nisan tarihlerinde yapacakları uçuşların ücretini 250 liradan 90 liraya çeken pilotlar, elde edilecek geliri, şehit ailelerine bağışlama kararı aldı. Etkinlik kapsamında 23 Güneydoğu gazisini ücretsiz uçuracak pilotlar, hem şehit ailelerine destek olmak, hem de 1965 rakımlı Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçmak isteyenleri Ölüdeniz'e davet etti.

2 BİN METREDE ŞEHİTLER ANILACAK

Yamaç paraşütü pilotu Cemal Övet, pilotların günlük atlayış sayısının 5'le sınırlı olması nedeniyle kampanyaya 160 kişinin katılabileceğini söyledi. Etkinlik kapsamında paraşütlerin Türk bayraklarıyla havalanacağını belirten Övet, şehitlerin gökyüzünde anılacağını kaydetti.

Kampanya kapsamında yamaç paraşütü yapmak isteyenlerin kendisine sosyal medya üzerinden de ulaşabileceğini aktaran Övet, "Her gün şehit haberleriyle uyanıyoruz. Gerçekten bizleri üzüyor. Askerlerimiz, polislerimiz bizler için çetin bir mücadele veriyor. Biz de 'Uçuş yaparak ailelere yardımımız olur' diye düşündük. Bir yandan da dikkati şehit aileleri üzerine çekmek istiyoruz.

Etkinliğimize 2 bin metrede şehitlerimizi anarak başlayacağız. Bunun yanında 23 Güneydoğu gazimizi hiçbir ücret almadan uçuracağız. Sezondaki ücretlerimiz 250 lira. Dövizin de artmasıyla yamaç paraşütü fiyatları da artıyor. Bu etkinliğe katılanlar hem şehit ailelerine bağışta bulunacak, hem de hayatlarında bir defa Ölüdeniz gibi cennet parçası bir yerden uçuş gerçekleştirecek" diye konuştu. (Haberler)

Paraşüt pilotları gelirleri şehit ailelerine bağışlayacak

Yorumlar

Misafir ~ 8 yıl önce
250 TL ucret zaten alinmiyor su an. Kis fiyatlar 80 ile 120 TL arasinda degisiyor. Yani fiyat konusunda indirim yok. Ancak gelirin sehit ailelerine verimesi cok guzel bir davranis, tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şehidim affet bizi! ~ 8 yıl önce
çok güzel de bu konuda öyle şeyler yazmak istiyorum ki ! terörle bunca senedir bu kadar yoğun savaşıp da idam cezasını olmadığı başka bir ülke var mı acaba? 18 ayrı terör suçundan 24 sene ceza almış adam 4 sene yatıp çıktığı yetmiyor, mecliste uzantıları vergilerimizle maaş alıyor,uçaklarda vip gelip gidiyor en acısı da şehit ailesi maaşlarının düşüklüğü! 2014 de 400 tl idi! Rezalet! Bu ülkeyi sözüm ona yönetenlerin kullanımı için yaklaşık 1 milyar dolarlık 7 özel uçak 3 helikopter filosu 120 binden fazla lüks makam aracı var! Kepazelik! Yetmedi geçen hafta haberlere çıktı, gözünden yaralanan gazimiz Ankara'ya genelkurmay uçağıyla tedavi için götürülürken ailesi uçağa alınmamış kredi kartından thy'den bilet alıp gidebilmişler gazinin yanına! Yıllar önce arazide araçla güvenlik taraması yaparken patlayan mayın nedeniyle ayaklarını kaybeden şöför askere neden mayının üstünden geçtin diye dava açılan bir ülke burası! Protez parasını ödeyemediği için protezleri alınan gazi de var! Allahım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000