27 Nisan 2013, Cumartesi 18:12:09

PARAŞÜT KAZASI UCUZ ATLATILDI

Ordu'da yamaç paraşütü yapan bir kişi, deniz kenarındaki kayalıklara çarptı...
  • İnis alanı zaten orası degil... İnis alanı 500 m ilerde. İnis bolgesi disina ciktigi icin kaza yapti zaten... Pilotaj hatasi...
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsunda arkadaşım nereye iniş planladınız? Fotoğrafta güvenle inilecek bir yer yok. Ben ağaçlı ve direkli bir yürüyüş yolu yanında 2 metre çayır ve kayalık görüyorum.
  • seytan icadı

Bugün Boztepe'den yamaç paraşütü ile atlayan Taner Alp isimli bir vatandaş, havanın kötü olmasından dolayı, sağlıklı bir iniş yapamayarak sahilde bulunan kayalıklara çarparak ayağını kırdı.

Olay anı sahilde oturan vatandaşların cep telefonu ile saniye saniye kayıt altına alınırken, Alp'in yardımına önce vatandaşlar koştu. Kayalıklara çarparak denize düşen yamaç paraşütü tutkunu Alp'i vatandaşlar denizden çıkartarak olay yerine gelen 112 ekipler tarafından Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tokat'tan Ordu'ya yamaç paraşütü için gelen Taner Alp, kazayı ucuz atlatırken, Ordu'da yamaç paraşütü yapan ve eğitmen olan Barış Sağra, Taner Alp'ten kısa süre önce atladığını ve kazayı duyar duymaz yardımına koştuğunu belirterek, olayı şöyle anlattı: "Bende havadaydım. Hava bugün darbeliydi. Aslında güneşli keyifli bir uçuş bekliyorduk. Havada güzeldi. Rüzgar şiddetliydi. Tokat ilinden gelen üç arkadaşımız vardı. Bugün hava olağanın dışında biraz darbeliydi. Ben singel uçuşu yaptım. İniş yaptım. Arkamdan arkadaşlar gelip, kaza haberini verdiler. Sanırım havada kontrolü kaybetmiş arka rüzgarla kayalara çarpmış. Maalesef bir ayağı kırıldı ama çok ciddi bir şey yok. Bizde şimdi ziyaretine gideceğiz" ifadelerini kullandı.








 

PARAŞÜT KAZASI UCUZ ATLATILDI

Yorumlar

gokhan ~ 11 yıl önce
İnis alanı zaten orası degil... İnis alanı 500 m ilerde. İnis bolgesi disina ciktigi icin kaza yapti zaten... Pilotaj hatasi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet GAYIR ~ 11 yıl önce
Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iniş ~ 11 yıl önce
Geçmiş olsunda arkadaşım nereye iniş planladınız? Fotoğrafta güvenle inilecek bir yer yok. Ben ağaçlı ve direkli bir yürüyüş yolu yanında 2 metre çayır ve kayalık görüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 11 yıl önce
seytan icadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000