17 Ağustos 2014, Pazar 08:43:36

PAMUKKALE'DE BALON UÇUŞLARI BAŞLAYACAK

Pamukkale Turizm Derneği Başkanı Oysal Aslan, Pamukkale'de Ekim ayı itibariyle Kapadokya'daki gibi balon turları düzenlenmeye başlayacağını açıkladı.
  • Thk hali hazırda uçuyor ancak mutlu olmadığı aşikar nereye kadar finanse edilir bilemiyorum özel şirketler bu kadar sure musamma gostermeyebilir
  • Cok guzel bir fikir. Turkiye'de universite mezunlarinin orani %7, balon pilotlari arasinda bu oran belki %100. Sonuc: taksi'ye, dolmusa ve otobuse binmekten cok daha guvenli.
  • daha önce balonu sadece sisme olarak evlerinde görüp sonra balonculuga soyunan ve kendilerini Balon Pilot u !!! olarak lanse eden ve bröve takanlarida egitseniz..! sepette can tasiniyor karpuz degil..!

Pamukkale Turizm Derneği Başkanı Oysal Aslan, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan "beyaz cennet" Pamukkale’yi 7 ayda ziyaret edenlerin sayısının, geçen yıla oranla yüzde 10 arttığını bildirdi.

Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yılın ilk 7 ayında Pamukkale'yi 911 bin 524 kişi ziyaret ederken bu yıl aynı dönemdeki ziyaretçi sayısının ise yaklaşık yüzde 10 oranında artarak 993 bin 839 a yükseldiğini belirtti.

SICAK HAVA BALONLARI YÜKSELECEK

Öte yandan Pamukkale'de Ekim ayı itibariyle Kapadokya'daki gibi balon turları düzenlenmeye başlayacağı açıklandı.

"Beyaz Kale" olarak da adlandırılan travertenler ve üzerindeki Hierapolis antik kentinin gökyüzünden seyredilebileceği uçuşların, her gün gündoğumu ve günbatımında gerçekleştirileceği belirtildi.

Ekim ayında başlayan balon turları Mayıs ayına kadar devam edecek. Yaklaşık 50 bin turistin turlara katılmasının beklendiği ifade edildi.

PAMUKKALE'DE BALON UÇUŞLARI BAŞLAYACAK

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thk hali hazırda uçuyor ancak mutlu olmadığı aşikar nereye kadar finanse edilir bilemiyorum özel şirketler bu kadar sure musamma gostermeyebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
balooon ~ 10 yıl önce
Cok guzel bir fikir. Turkiye'de universite mezunlarinin orani %7, balon pilotlari arasinda bu oran belki %100. Sonuc: taksi'ye, dolmusa ve otobuse binmekten cok daha guvenli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 10 yıl önce
daha önce balonu sadece sisme olarak evlerinde görüp sonra balonculuga soyunan ve kendilerini Balon Pilot u !!! olarak lanse eden ve bröve takanlarida egitseniz..! sepette can tasiniyor karpuz degil..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000