13 Mart 2015, Cuma 17:21:03

PAKİSTAN'IN İLK İHA'SI BAŞARILI OLDU

Pakistan, "Burak" adlı ilk insansız hava aracının (İHA) uçuş denemesinin başarıyla tamamlandığını açıkladı.
  • THK nin Ozmonotu TAI nin M4Kmonot u var :-) ikisinin de sonu insallah aynisi olur. Katiliyorum, evet devlet goreve bir zahmet!
  • Beyler iha'ya silah takmak mühim değil önemli olan o silahı iha'ya taşıtabilmek. Şu an mevcut yapilan iha larimiza çok rahat cirit vs. Füzelerini entegre edebiliriz. Ama pakinstanin ihasi teknik özellik bakımindan yanina yaklaşamaz.
  • Pakistanlılar demek istediniz sanırım.
  • Basindaki CEO su, kendi saz ekibi, ona arka cikan yonetim kurulu gitmedikte o sirketten hic bir halt olmaz kardesim. Yediler bitirdiler Amerikaliardan sonra o sirketi, son model makam araclari, sirketin icine actirdiklari lux pastaneler, yuzme havuzlu lux tesisleri, ust duzeye ismarladiklari antep fistigi sosunda sarapli biftegi bile sakiz yapanlar. 4200 kisilik sirket 1600 den fazla yonetici, 600 kiralik arac.... 8000TLx16 ya calisan 25-30 yas arasi tecrubesi olgunlasmamis, hatta olmayan muhendisleri . Bize de ne duser oturup Pakistan i alkislamak duser. Isterseniz benim yorumuma fazla yorum yapmayin 2005 ten beri elinizde sadece kaportasi olan aerodinamigi bile yetersiz ucaginizla milleti aldatip durmayin. Artik herkesin gozu acik.Birde oralarda bu basarisizlikla biftek hatrina terfi ettiriliyorlar.... Devleti goreve davet ediyoruz.
  • bizim uçuş test üsssümüz yok ama onların var bilginize... bizde neredeyse herşey göz boyama ama afganlar havacılıkta gerçekten bi şeyler yapmaya çalışıyor..iranlılar gibi değiller
  • Adam Uygulaması; Yapılsaydı 1000 defa reklamı yapılırdı. Oradan biliyom.
  • Bizim İHA lar ancak fotoğraf çeker:( Jet motorlu silahlı falan birşeyler yapmalıyız. X47 gibi
  • Bu İHALAR yerde, kalkarken,uçarken vs bi videosu yok mu? Bana İran'ın uçaklarının, İHALARINI hatırlattı sanki
  • Oturun ağlayın
  • Burt Rutan'ın variEze'sine çok benziyor.

Pakistan Ordu Sözcüsü Tümgeneral Asim Selim Bacva, yaptığı yazılı basın açıklamasında "Pakistan, bugün yerli olarak üretilmiş ilk İHA'sının denemesini başarıyla tamamladı. Burak adlı İHA'dan fırlatılan lazer güdümlü füze, yerdeki sabit ve hareketli hedeflerine başarıyla isabet etti" dedi.

Denemeyi izleyen Pakistan Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Rahil Şerif, "İHA'nın hazırlanışında emeği geçen bilim adamları ve ordu personelini tebrik ediyorum. Bu potansiyelle teröre karşı mücadelemiz daha etkili olacak" diye konuştu.

İHA'nın her türlü hava durumunda uçuş yapma ve düşman hedeflerini vurma potansiyeline sahip olduğu belirtildi.

;

PAKİSTAN'IN İLK İHA'SI BAŞARILI OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

THK ~ 9 yıl önce
THK nin Ozmonotu TAI nin M4Kmonot u var :-) ikisinin de sonu insallah aynisi olur. Katiliyorum, evet devlet goreve bir zahmet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayraktar ~ 9 yıl önce
Beyler iha'ya silah takmak mühim değil önemli olan o silahı iha'ya taşıtabilmek. Şu an mevcut yapilan iha larimiza çok rahat cirit vs. Füzelerini entegre edebiliriz. Ama pakinstanin ihasi teknik özellik bakımindan yanina yaklaşamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pakistanlılar demek istediniz sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAI mi? ~ 9 yıl önce
Basindaki CEO su, kendi saz ekibi, ona arka cikan yonetim kurulu gitmedikte o sirketten hic bir halt olmaz kardesim. Yediler bitirdiler Amerikaliardan sonra o sirketi, son model makam araclari, sirketin icine actirdiklari lux pastaneler, yuzme havuzlu lux tesisleri, ust duzeye ismarladiklari antep fistigi sosunda sarapli biftegi bile sakiz yapanlar. 4200 kisilik sirket 1600 den fazla yonetici, 600 kiralik arac.... 8000TLx16 ya calisan 25-30 yas arasi tecrubesi olgunlasmamis, hatta olmayan muhendisleri . Bize de ne duser oturup Pakistan i alkislamak duser. Isterseniz benim yorumuma fazla yorum yapmayin 2005 ten beri elinizde sadece kaportasi olan aerodinamigi bile yetersiz ucaginizla milleti aldatip durmayin. Artik herkesin gozu acik.Birde oralarda bu basarisizlikla biftek hatrina terfi ettiriliyorlar.... Devleti goreve davet ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatansever ~ 9 yıl önce
bizim uçuş test üsssümüz yok ama onların var bilginize... bizde neredeyse herşey göz boyama ama afganlar havacılıkta gerçekten bi şeyler yapmaya çalışıyor..iranlılar gibi değiller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adam Uygulaması; Yapılsaydı 1000 defa reklamı yapılırdı. Oradan biliyom.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizim İHA lar ancak fotoğraf çeker:( Jet motorlu silahlı falan birşeyler yapmalıyız. X47 gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nereden biliyon?
Hani kanıt? ~ 9 yıl önce
Bu İHALAR yerde, kalkarken,uçarken vs bi videosu yok mu? Bana İran'ın uçaklarının, İHALARINI hatırlattı sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAI'ye ~ 9 yıl önce
Oturun ağlayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
I love pusher ~ 9 yıl önce
Burt Rutan'ın variEze'sine çok benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000