05 Mart 2015, Perşembe 08:05:51

PAKİSTAN'DA ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ

Pakistan'da eğitim uçuşu yapan askeri bir uçağın düştüğü, kazada 2 pilotun hayatını kaybettiği bildirildi.
  • Pakistanlılar havacılıkta kendilerini oldukça geliştirmişlerdir ve şu an eğitim seviyeleri çok iyi durumdadırlar. Bizzat yerinde görmüş biri olarak söylüyorum bunu. Önce kaza neden olmuş diye bir sorgulayalım sonra sebebi eğitim ise eleştirelim . Kazanın olması için milyon tane sebep olabilir. Buradaki muhtemel kaza sebebi hava şartları ve akabinde gelen teknik arıza gibi görünüyor. Mükemmel eğitim almış harkulade bir pilot olsanızda uçamayacak bir durumdaki uçağı uçuramazsınız. Yorum yazarken yapıcı olmaya özen gösterelim. Pakistanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
  • pakistanlılarada bizim pilotlar eğitim vermişlerdi normaldir o zaman
  • Pakistanlı dostlarımızın başı sağolsun.
  • BEN PAKİSTAN HALKINI SEVERİM. ONLAR EN KÖTÜ GÜNÜMÜZDE TÜRK HALKINA YARDIM ETMİŞTİR. PAKİSTAN HALKININ BAŞI SAĞOLSUN. ÖLENLERE ALLAH RAHMET ETSİN. MEKANLARI CENNET RUHLARI ŞAD OLSUN. BENCE ONLARDA ŞEHİT OLDU. HATTA UÇAK DÜŞÜRME İŞİ YİNE DIŞ GÜÇLERİN İŞİDİR. GERİDE KALAN AİLELERİNE ALLAH'TAN SABIR DİLİYORUM. SEVGİ VE SAGILARIMLA,

Pakistan'da eğitim uçuşu yapan askeri bir uçağın düştüğü, kazada 2 pilotun hayatını kaybettiği bildirildi.

Pakistan Hava Kuvvetleri'den yapılan açıklamada, eğitim uçuşu yapan Mirage tipi askeri uçağın ülkenin kuzeybatı eyaleti Hayber Pahtunhva'nın Dera İsmail Han bölgesi yakınlarında düştüğü belirtildi.

Açıklamada ayrıca, yağmurlu havada uçuş yapan uçağın büyük ihtimalle yıldırım çarpması sonucu düşmüş olabileceği kaydedildi.

Meydana gelen kaza sonucunda uçaktaki her iki pilotun da yaşamını yitirdiği, uçak enkazını toplamak için çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi.

PAKİSTAN'DA ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pakistanlılar havacılıkta kendilerini oldukça geliştirmişlerdir ve şu an eğitim seviyeleri çok iyi durumdadırlar. Bizzat yerinde görmüş biri olarak söylüyorum bunu. Önce kaza neden olmuş diye bir sorgulayalım sonra sebebi eğitim ise eleştirelim . Kazanın olması için milyon tane sebep olabilir. Buradaki muhtemel kaza sebebi hava şartları ve akabinde gelen teknik arıza gibi görünüyor. Mükemmel eğitim almış harkulade bir pilot olsanızda uçamayacak bir durumdaki uçağı uçuramazsınız. Yorum yazarken yapıcı olmaya özen gösterelim. Pakistanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tkm88 ~ 9 yıl önce
pakistanlılarada bizim pilotlar eğitim vermişlerdi normaldir o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pakistanlı dostlarımızın başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ELİF ~ 9 yıl önce
BEN PAKİSTAN HALKINI SEVERİM. ONLAR EN KÖTÜ GÜNÜMÜZDE TÜRK HALKINA YARDIM ETMİŞTİR. PAKİSTAN HALKININ BAŞI SAĞOLSUN. ÖLENLERE ALLAH RAHMET ETSİN. MEKANLARI CENNET RUHLARI ŞAD OLSUN. BENCE ONLARDA ŞEHİT OLDU. HATTA UÇAK DÜŞÜRME İŞİ YİNE DIŞ GÜÇLERİN İŞİDİR. GERİDE KALAN AİLELERİNE ALLAH'TAN SABIR DİLİYORUM. SEVGİ VE SAGILARIMLA,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000