09 Mayıs 2010, Pazar 10:28:24

Pakistan'a insansız uçak saldırısı

Amerikan insansız uçakları, Pakistan'ın Afganistan sınırı yakınındaki Kuzey Veziristan bölgesini bir kez daha vurdu. Füze saldırısında 10 kişi öldü.
  • ohh. ABD istediği gibi vuruyor... bize gelince soykırım kendileri istediğini vuruyor.. bizimkiler de yok soykırım mı diyecek yok felaket mi diyecek diye kapılarında bekliyor.... Yazık bize... bi ağızlarının payını veremedik... "one minute" vardı ama o da danışıklı döğüş idi...
Pakistan'da yayımlanan GEO News Televizyonunun haberine göre, Data Hel bölgesindeki bir hedefe düzenlenen saldırıda çok sayıda kişi de yaralandı.

ABD saldırısının hedefinde Taliban komutanlarından Hafız Gul Bahadır olduğu belirtilirken, yıkıntıların altında kalanların çıkarılmaya devem ettiği bildirildi.

Haberde, ölenlerin kimlikleri konusunda yetkililerce açıklama yapılmadığı belirtildi.

Amerikan casus uçaklarının yılbaşından beri bölgede düzenlediği 40'a yakın füze saldırısında 150'den fazla kişi hayatını kaybetti.
 
Pakistan'a insansız uçak saldırısı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ohh. ABD istediği gibi vuruyor... bize gelince soykırım kendileri istediğini vuruyor.. bizimkiler de yok soykırım mı diyecek yok felaket mi diyecek diye kapılarında bekliyor.... Yazık bize... bi ağızlarının payını veremedik... "one minute" vardı ama o da danışıklı döğüş idi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000