15 Aralık 2012, Cumartesi 15:58:04

ÖZEL YAPIM A380'İNİ NE ZAMAN TESLİM ALACAK?

Suudi Arabistanlı milyarder Prens Elvelid bin Talal'ın dünyanın en büyük ve ilk şahsa özel hazırlanmış Airbus A380 uçağını gelecek yıl teslim alacak. Bu yaz tatilini Bodrum'da geçiren Prens Elvelid özel uçak siparişini 2009'da vermişti.
  • Bu adamin zenginligi, kralliktan gelmiyor, bu adam cok iyi bir ticaret adami ve kendi kafasiyla zengin oldu, ama tabiki ise baslarken bir miktar para aldi amcasindan ama butun servetini kendisini yapti. Sirketinin sitesine girerseniz gorursunuz, dunyanin heryerinde sirketlerden hisseleri var. Four Seans, Movempick, Apple, Ebay, Hp.... Kral amcasi parayi bastirip buna git su sirketlerin hisselerini al demedi, kafasini kullandi yapti. Ayriyeten kafanizi yormayim, cok yardim yapanda birisidir. Oyle bu isler airporthaber okumakla olmuyor, biraz okuyun arastirin ,ufkunuz acilsin. Sende kazan sende al a-380.
  • Müslümanlığın neresinde yazıyor acaba bu kadar aç, susuz, üstüne başına bir şey alamayan insan varken, havada Mekke'yi gösteren mescide sahip, Rolls Royce arabasını yanında taşıyan, 500 milyon dolarlık bir uçak sahibi olmak?.. Ama bu çok normal, bu adamlar değil mi ki Kabe'nin etrafında ne var ne yok yıkıp, tarihi yok edip, yerine 5-6-7-8-188 yıldızlı ve göğe kadar yükselen oteller dikerek burayı bir ticari merkez haline getiren... Acaba diyorum peygamber gönderilen kavimler bundan daha mı fazla açgözlü idi?...
  • GAVUR DEDİKLERİ KAFA PATLATIR,İCAT EDER,SATAR,PARA KAZANIR,ZENGİNLEŞİR KENDİLERİNDEN BAŞKA ALLAH'A İNANAN OLMADIĞINI İDDİA EDENLERDE PARASINI VERİR ALIRLAR !!!! BU ZİHNİYETLE AYNI DİNDENİZ HEY GİDİ!!!!!
  • Rabbim az verip aratmasın, çok veripte azdırmasın. Amin.
  • Adem misin kaptan misin kiskanma adami,asil gorgusuz kaptanlar 15milyar kazaninca kendini bisey sanan, adamin serveti 21 milyar dolar sen o paraya sahip olsan gorgusuzluk lafi masum kalir yaptiklarina
  • Anlamıyor ben , siz beni kıskanmak niye ? ben kazanmak helal ...
  • Hesap günü geldiğinde hepimiz hesabını vereceğiz. ama senin hesap işi biraz zor gibi bin talal
  • Kiskananlar catlasin:))
  • Görmemiş arap zevki. Şu dünyaya 5 kuruş faydaları yoktur. Tüm dünya nefret eder ama para var işte. Yoksa hiçbiri dünyanın hiç bir ülkesine kabul edilmez.
  • öyle uçak alana kadar daha mütevazi birşey al da aç insanları doyur azcık.

Riyad merkezli Kingdom Holding'in başkanı ve yaklaşık 21,3 milyar dolar servete sahip olduğu tahmin edilen Prens Elvelid'in 'Uçan Saray' tabir edilen uçak için 485 milyon dolar ödediği tahmin ediliyor. Dubai'de geçen hafta düzenlenen bir havacılık konferansında konuşan Airbus Ortadoğu Başkanı Habib Fekih, bahsedilen A380 model uçağın gelecek yıl sahibine teslim edileceğini teyit etti.

Fekih, bunun şahsa özel üretilen tek uçak olduğunu, fakat yakın zamanda başka siparişler almayı da ümit ettiklerini belirtti. Yetkili, dünyanın en büyük uçağı A380'den iş ya da şirket jeti olarak sadece bir adet satabildiklerini sözlerine ekledi.Resmi olarak açıklanmasa da Prens Elvelid'in A380 model uçağında toplantı odası, konser salonu, beş süit oda, Rolls-Royce model araba taşımak için kargo bölümü, Türk hamamı ve havada devamlı Mekke'yi gösteren seccadelerle donatılmış mescidin yer aldığı ifade ediliyor.

ÖZEL YAPIM A380'İNİ NE ZAMAN TESLİM ALACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Eco-Kanada ~ 11 yıl önce
Bu adamin zenginligi, kralliktan gelmiyor, bu adam cok iyi bir ticaret adami ve kendi kafasiyla zengin oldu, ama tabiki ise baslarken bir miktar para aldi amcasindan ama butun servetini kendisini yapti. Sirketinin sitesine girerseniz gorursunuz, dunyanin heryerinde sirketlerden hisseleri var. Four Seans, Movempick, Apple, Ebay, Hp.... Kral amcasi parayi bastirip buna git su sirketlerin hisselerini al demedi, kafasini kullandi yapti. Ayriyeten kafanizi yormayim, cok yardim yapanda birisidir. Oyle bu isler airporthaber okumakla olmuyor, biraz okuyun arastirin ,ufkunuz acilsin. Sende kazan sende al a-380.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amcasinin parasi ~ 11 yıl önce
Baslarken amcasindan aldi ise parayi, amcasinin parasida halkin parasi oldugundan, halka parasini geri odemesi lazim, diyelim kazancinin %50'sini.
Müslümanlığını sorgulamak bize düşmez, ancak... ~ 11 yıl önce
Müslümanlığın neresinde yazıyor acaba bu kadar aç, susuz, üstüne başına bir şey alamayan insan varken, havada Mekke'yi gösteren mescide sahip, Rolls Royce arabasını yanında taşıyan, 500 milyon dolarlık bir uçak sahibi olmak?.. Ama bu çok normal, bu adamlar değil mi ki Kabe'nin etrafında ne var ne yok yıkıp, tarihi yok edip, yerine 5-6-7-8-188 yıldızlı ve göğe kadar yükselen oteller dikerek burayı bir ticari merkez haline getiren... Acaba diyorum peygamber gönderilen kavimler bundan daha mı fazla açgözlü idi?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEY GİDİ ZİHNİYET!!!! ~ 11 yıl önce
GAVUR DEDİKLERİ KAFA PATLATIR,İCAT EDER,SATAR,PARA KAZANIR,ZENGİNLEŞİR KENDİLERİNDEN BAŞKA ALLAH'A İNANAN OLMADIĞINI İDDİA EDENLERDE PARASINI VERİR ALIRLAR !!!! BU ZİHNİYETLE AYNI DİNDENİZ HEY GİDİ!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Rabbim az verip aratmasın, çok veripte azdırmasın. Amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan sòfôr kiskanma ~ 11 yıl önce
Adem misin kaptan misin kiskanma adami,asil gorgusuz kaptanlar 15milyar kazaninca kendini bisey sanan, adamin serveti 21 milyar dolar sen o paraya sahip olsan gorgusuzluk lafi masum kalir yaptiklarina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prens Elvelid bin Talal ~ 11 yıl önce
Anlamıyor ben , siz beni kıskanmak niye ? ben kazanmak helal ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alone ~ 11 yıl önce
Hesap günü geldiğinde hepimiz hesabını vereceğiz. ama senin hesap işi biraz zor gibi bin talal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostes ~ 11 yıl önce
Kiskananlar catlasin:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 11 yıl önce
Görmemiş arap zevki. Şu dünyaya 5 kuruş faydaları yoktur. Tüm dünya nefret eder ama para var işte. Yoksa hiçbiri dünyanın hiç bir ülkesine kabul edilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara ~ 11 yıl önce
öyle uçak alana kadar daha mütevazi birşey al da aç insanları doyur azcık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000