25 Mayıs 2011, Çarşamba 11:30:56

ÖZEL JETE 600 BİN DOLAR!

'Anadolu Kartalları' filminin gökyüzünde yapılacak aksiyon çekimleri için, Amerika'dan özel jet kiralanıyor...
  • dahab yerli malı otomobil üretemezken git uçak kirala film çek çookk güldüm gerçekten...siz gidin komedi filmi çekin...bu filmde aynı komedi filmi gibi olacak
  • Maalesef bu isleri Amerikalilar cekebiliyor, mecburen parasini verip getirteceksin. Yok ben cekerim dersen, buyuk bir ihtimalle kaza yaparsin, yapmazsan bile cektigin bir seye benzemez. 4 gun icin 600bin dolar ucuz bile diyorum.
  • Umarin Top Gun ayarinda, hatta daha kaliteli bir film olur. Abartmadan, mantiksizlastirmadan ucaklarin gercek ucuslarini seyretmenin zevkli olacagini dusunuyorum.
  • Türkiye'de olması gereken aksiyonları yavaş yavaş göreceğiz sanırım. güzel bir haber şimdiden iyi seyirler diliyorum ...
  • Merakla bekliyorum
  • işte gercekten ucmak..işte gercek ucaklar...gerisi şoförlük maalesef:)airbus-ı boeing-i:(
  • Cekin, cekin. Tabiki bunun icin yabanci getirin. Neden gitsin ki paran bir Türk´e! American baban varken bir Türk´e paran nasip olmasin. Nasilsa yolcularin sadece Amerikali. Hatta ic hatlarini sadece Amerikada gerceklestiriyorsun. Seni bu günlere o amerikali corclarin getimedi mi? Türk de neymis? Birak Allah´ini seversen. Zaten 1 saniyelik bir reklam icin amerkali kardesine 3 mio Dolar veriyorsun. Aman be adam ; o parayi zaten Tüprk müsterilerin ödüyor. Ya o Polonyali kiz´i herhangi bir Türk müsterin >nasilsa parasinin bir kismini ben de ödüyorum< diye bir haftaligina senden isterse napacaksin?
  • TSK veya HAVA KUVVETLERİ sponsor olarak nakit yardımında bulunmuyor. bizzat filmin yapımcısı açıkladı. hava kuvvetleri çekimler için üslerin kullanımını ve zaten sürekli uçan uçakların çekimlerinin yapılmasına izin verdi. .. güzel bir film bekliyoruz..
  • bizim gibi köklü bir havacılık geçmişine sahip bir milletin böyle bir esere sahip olacak olması beni çok gururlandırdı.inşallah bize yakışır bir film olması dileğiyle...
  • Milletimin ordusuna yakışır. Makam araçlarına milyonlarda dolar ödeyenlere toz kondurmayan siz halk bakalım bu reklam için salak yorunlar yapacakmısınız. Bekleyip göreceğiz.

Türk Hava Kuvvetleri'nin 100'üncü yılı nedeniyle çekilecek 'Anadolu Kartalları' filmi için geri sayım başladı. 6 milyon dolar bütçeli filmin en önemli gider kalemini havadaki aksiyon sahneleri oluşturacak. Bunun için Amerikan Wolfair Aviation şirketinden özel jet kiralandı.

Sabah'ın haberine göre, yönetmen Ömer Vargı, aynı jetin daha önce 'Kritik Karar' ve 'Iron Man' gibi filmlerde kullanıldığını söyledi. Dört gün için 600 bin dolar kira ödenecek olan jet; 2.5 saat havada HD çekim yapabiliyor. Jetle birlikte yönetmen, görüntü yönetmeni ve özel bir ekip de Türkiye'ye gelecek.

Yönetmen Ömer Vargı, Haziran'da İzmir, Eskişehir, Konya ve İstanbul'da çekilmesi planlanan film için, "Hava kuvvetlerimizin desteği olmasa böyle bir filmi hayata geçiremezdik" dedi.

ÖZEL JETE 600 BİN DOLAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
dahab yerli malı otomobil üretemezken git uçak kirala film çek çookk güldüm gerçekten...siz gidin komedi filmi çekin...bu filmde aynı komedi filmi gibi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maalesef bu isleri Amerikalilar cekebiliyor, mecburen parasini verip getirteceksin. Yok ben cekerim dersen, buyuk bir ihtimalle kaza yaparsin, yapmazsan bile cektigin bir seye benzemez. 4 gun icin 600bin dolar ucuz bile diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarin Top Gun ayarinda, hatta daha kaliteli bir film olur. Abartmadan, mantiksizlastirmadan ucaklarin gercek ucuslarini seyretmenin zevkli olacagini dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye'de olması gereken aksiyonları yavaş yavaş göreceğiz sanırım. güzel bir haber şimdiden iyi seyirler diliyorum ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merakla bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işte gercekten ucmak..işte gercek ucaklar...gerisi şoförlük maalesef:)airbus-ı boeing-i:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cekin, cekin. Tabiki bunun icin yabanci getirin. Neden gitsin ki paran bir Türk´e! American baban varken bir Türk´e paran nasip olmasin. Nasilsa yolcularin sadece Amerikali. Hatta ic hatlarini sadece Amerikada gerceklestiriyorsun. Seni bu günlere o amerikali corclarin getimedi mi? Türk de neymis? Birak Allah´ini seversen. Zaten 1 saniyelik bir reklam icin amerkali kardesine 3 mio Dolar veriyorsun. Aman be adam ; o parayi zaten Tüprk müsterilerin ödüyor. Ya o Polonyali kiz´i herhangi bir Türk müsterin >nasilsa parasinin bir kismini ben de ödüyorum< diye bir haftaligina senden isterse napacaksin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TSK veya HAVA KUVVETLERİ sponsor olarak nakit yardımında bulunmuyor. bizzat filmin yapımcısı açıkladı. hava kuvvetleri çekimler için üslerin kullanımını ve zaten sürekli uçan uçakların çekimlerinin yapılmasına izin verdi. .. güzel bir film bekliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizim gibi köklü bir havacılık geçmişine sahip bir milletin böyle bir esere sahip olacak olması beni çok gururlandırdı.inşallah bize yakışır bir film olması dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Milletimin ordusuna yakışır. Makam araçlarına milyonlarda dolar ödeyenlere toz kondurmayan siz halk bakalım bu reklam için salak yorunlar yapacakmısınız. Bekleyip göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000