29 Nisan 2009, Çarşamba 12:54:28

"Özel havacılık avantajlı konumda"

Avrupa’nın en büyük özel havacılık şirketi Netjets Europe’ Türkiye pazarına girme kararı aldı. Şirketin Geçtiğimiz yıl Türkiye’ye 780 sefer yaptığı ve müşterilerinin arasında ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin de olduğu öğrenildi.
  • ucak sahibi olmak baska birsey baskasinin ucagina arada bir sahip olmak baska birsey.. goz ardi edilmemesi gereken bir konu da sudur ki, Netjets'in Turkiyeye girisi ozel ucak operasyonu yapan sirketleri etkileyecektir..
  • simdi tam oldu....

Dünya’da ilk kez kısmi mülkiyet şeffaflığına dayanan ve müşterilerin yalnızca  kullandıkları hizmet oranın da bir ücret ödemelerine olanak sağlayan Netjets’in başkanı Graeme Weston, “Şu anda Türkiye’de 5’i Türk olmak üzere, çok sayıda müşterimiz var. Hedefimiz 1.5 yılda bu sayıyı 100’e çıkarmak.”dedi.

1964’ten bu yana hizmet veren Avrupa’nın en büyük özel havacılık şirketi Netjets, dünya’da ilk kez kısmi mülkiyete dayalı bir sistem ile havacılık hizmeti veren Netjets, Türkiye pazarında büyümeyi hedefliyor. Netjets’in başkanı Graeme Weston, ‘Kiralamak yerine, uçuş saati satın aldığınız kısmi mülkiyet sisteminin fiyatları ile 65 bin avrodan başlıyor.’şeklinde konuştu.

Kısmi Mülkiyet konusunda da açıklama yapan Weston, ‘Müşteri uçak kiralamak yerine saat satın alıyor ve satın aldığı süre boyunca o uçağın sahibi oluyor. uçağa ihtiyacı olduğunda ise, netjets’den uçağını sipariş ediyor ve en geç 10 saat içinde istediği noktaya uçuşunu gerçekleştiriyor. netjets ile uçmanın minimum fiyatı ise 65 bin avro.’ dedi

185’i Avrupa’da toplam 800 uçaklık filosu ile 5 bin havalimanına operasyonlar düzenleyen Netjets’in başkanı, güvenliğin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, “Örneğin şu anda domuz gribi gibi salgın hastalıklarla karşı karşıyayız. Bu durumdan ticari havacılık darbe yerken, özel havacılık avantajlı konuma yükseliyor. Çünkü bireysel hizmet veriyoruz.” dedi.  

Weston, Türkiye’de büyüme isteklerini ise, Türkiye’nin coğrafi, kültürel ve operasyonel açıdan önemine değinerek açıkladı. Netjets başkanı ayrıca, krizden etkilendiklerini de belirterek, “Satışlarımız da düşüş olmadı ama uçuş saatlerimizde yüzde 12 azalma oldu.” dedi.

Netjets başkanı weston, Türkiye’den en çok Atina’ya uçuş gerçekleştirdiklerini de belirtti. Türkiye’den ise en fazla uçuş gerçekleştirenin Yıldız Tilbe olduğu öğrenildi.

Netjets Europe

Netjets Europe

Netjets Europe

Netjets Europe

"Özel havacılık avantajlı konumda"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ucak sahibi olmak baska birsey baskasinin ucagina arada bir sahip olmak baska birsey.. goz ardi edilmemesi gereken bir konu da sudur ki, Netjets'in Turkiyeye girisi ozel ucak operasyonu yapan sirketleri etkileyecektir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
simdi tam oldu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000