22 Ocak 2016, Cuma 13:35:52

Özel eğitimli Sky Marshall’lar geliyor

Bahreyn’de devam eden Air Show’da, Gulf Aviation Academy (GAA) veHollandalı Triangular Group arasında dünyada ilk kez Sky Marshal programı için anlaşma imzalandı.
  • Hemen bizim de yapmamız lazım adı da hazır Air Dyo
  • Bu kişiler aynı zamanda acil durumda kabin ekibi için yardımcı yolcu olabilirler. Niye ekip bilmeyecekmiş kim olduğunu? Biz gözünden anlarız sky marshall' ları:). Yeni bir iş kolu hayırlı uğurlu olsun.

Bahreyn’de devam eden Air Show’da, Gulf Aviation Academy (GAA) veHollandalı Triangular Group arasında  dünyada ilk kez Sky Marshal programı için anlaşma imzalandı.

Bahrain International Airshow’da Gulf Aviation Academy (GAA) ile Hollandalı güvenlik alanında uzmanlaşmış Triangular Group,  dünyada ilk defa özel Sky Marshall programı başlatmak için anlaşma imzaladı. Anlaşma seremonisinde GAA CEO’su Kaptan Dhaffer Al Abbasi ve İş Geliştirme Direktörü Deniz Cop ile Triangular Group ortakları Ray Klassens ile Daan Brink hazır bulundu.

GAA’nın önderliğinde başlatılacak Sky Marshall eğitim programı ile hem havayolları hem de havaalanları daha güvenli olacak.
Deneyimli eski polis ve askerlerden seçilecek Sky Marshall’lar, sorun çıkaran ya da herhangi bir terör eylemi girişimine karşı göz açtırmayacak. Uçaklarda tehlikeyi tespit eden yakın dövüş konusunda özel eğitimli Sky Marshall’lar, olay çıkaran yolcuyu kısa sürede etkisiz hale getirecek. Eğitimler GAA’nın Muharraq’daki tesislerinde verilecek. Sky Marshall’lar uçak içinde yolcu gibi davranıp, sadece kokpit ekibine uçağa geçmeden önce kendilerini tanıtacaklar. Kabin ekipleri dahi Sky Marshall’ların kim olduğunu bilmeyecek. 

Sky Marshall’lar uçaklarda minimum 2 kişi olarak uçacak ve toplanılan istihbarat neticesinde gerekli görülen uçuşlarda veya yer güvenliği riskli olan meydanlarda görev yapacaklar.

Sky Marshal’lar, uçakta güvenliği sağlamak için  22 haftalık yoğun teori ve pratik eğitiminden sonra 8 hafta sürecek On the Job Training adı verilen eğitimden geçecek.  Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan ekipler, havayolları tarafından gerekli görülecek uçuşlarda görevlendirilecek.





Özel eğitimli Sky Marshall’lar geliyor

Yorumlar

O da ne ki ~ 8 yıl önce
Hemen bizim de yapmamız lazım adı da hazır Air Dyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abp ~ 8 yıl önce
Bu kişiler aynı zamanda acil durumda kabin ekibi için yardımcı yolcu olabilirler. Niye ekip bilmeyecekmiş kim olduğunu? Biz gözünden anlarız sky marshall' ları:). Yeni bir iş kolu hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000