21 Haziran 2011, Salı 13:53:23

OTOYOLU UÇAKLAR!

Dünyanın en büyük adası olan Grönland'ı dünya ile Air Greenland buluşturuyor...
  • Kötü örnek oluyor Türk ticari havayolu şirketleri için! Dash 7 ye bineniniz var mı? Grönland'ın kışında uçup duruyorlar. Biz ise sis olunca uçuşları durduruyoruz! Sevsinler havacılığımızı. Sivil havacılığımız zaten yok! İstikbal Göklerde ama.....
  • Turkleri cok isteyen ulkeleri bizim Vatandaslarimiz neden oralari gezmezsinki ? ben haketten Micheal Binzer'i kutluyorum bizim Turkleri övmesinden dolayi, Insallah Turk Hava yollari oraya sefer koyacaktir eminim
  • Pegasusun açıklamasında, Pegasusun internet sitesinden bilet alan misafirler, 1 Ekim 2011-24 Mart 2012 tarihleri arasında ... liraya uçacak deniliyor. Bunu okuyunca snıyorsunuz ki, 21-24 haziranda alacağınız herhangi biletle, belirtilen tarihlerde indirimli uçma hakkı kazanacaksınız. Ancak, bu açıklama basit kelime oyunundan başka hiçbir anlama gelmiyor. Çünkü kampanyanın belirttiği ileriki tarihlere bilet almak zorundasınız. Nerden mi biliyorum, bugün Ağustos ayındaki programım için bilet aldım Pegasustan, oradan biliyorum. Bu kampayaya dahil olmadığımı da, ancak telefonla öğrenebildim. Kurnazca düşünülmüş bir Türkçe cümle kurulumuyla, açıkçası insanlar aldatılıyor. Türkçe olimpiyatlarına girmeye aday Pegasustan bilet alacaklar, dikkat!!!
Dünyanın en büyük adası olan Grönland'ı dünya ile Air Greenland buluşturuyor. Hiçbir ülkeyle sınırı olmayan ve şehirlerarası karayolu da bulunmayan Grönland'da yol görevini Air Greenland üstleniyor. Ülkede sadece 150 kilometre uzunluğunda yol var, bunun yalnızca 60 kilometrelik kısmı asfalt. Eskiden köpeklerin çektiği kızaklarla sağlanan ulaşım ise şimdi uçak ve helikopterlerle yapılıyor. 
 
Küçük bir havayolu firması olan Air Greenland'ın 643 çalışanı var ve 2010 yılında taşıdıkları toplam yolcu sayısı yaklaşık 400 bin. Filosunda Danimarka uçuşlarını gerçekleştiren 1 adet Airbus 330 uçağı bulunduran firma, 11 adet şehirlerarası uçuş yapan Dash 7 uçağı ve 20 adet helikopteriyle bütün yerleşim birimlerine yolcu, kargo ve posta taşıyor. 
 
Müşteri hakları, hızlı ve kaliteli servis ve kapasite artırımına büyük önem verdiklerini belirten Genel Müdür Michael Binzer bunu, "Çalışanlarımızın kalitesini arttırmaya önem veriyoruz, her bir çalışan için senelik 13 bin kron civarında bütçe kullanıyoruz ve bu şekilde en iyi verimi almayı amaçlıyoruz. Ayrıca problemlerin hızlı çözülmesi ve birinci çalışanda bitmesi için onlara yetki veriyoruz. " diyerek açıklıyor. 
 
BİZ GRÖNLAND'IN OTOBANIYIZ 
 
56 bin kişilik çok küçük bir kitleye çok büyük bir alanda hizmet veren Air Greenland, 19 şehir ve 42 kasabaya yolcu, posta ve kargo taşıyor. Binzer, "Şehirlerarası karayolunun olmadığı Grönland'da biz otoban görevi görüyoruz. 56 bin insanın yaşadığı Avrupa büyüklüğünde bir alana hizmet ulaştırmak hem zor hem de pahalı. " diyerek yaşadıkları zorluğu dile getiriyor. 2016'da tamamlanacak projeyle Nuuk'a büyük uçakların inebilecek olmasının bilet fiyatlarını düşüreceği müjdesini veren Binzer, ilk etapta Danimarka uçuşlarını artıracaklarını, daha sonra da Kanada uçuşlarını başlatacakları bilgisini veriyor. 
 
TÜRKLERİ DANİMARKALILARDAN DAHA YAKIN BULUYORUM 
 
Türk girişimcilerini Grönland'a yatırıma devam eden Binzer, Grönland'da petrol, mineraller ve yeşil enerjinin önümüzdeki 10-20 senede büyük önem kazanacağını ifade ediyor. Türklerin gezmeyi seven bir millet olduğunu vurgulayan Binzer, "Çok sayıda Türkün buraya turist olarak gelmek isteyeceğini tahmin ediyorum, çünkü Türkiye zaten sıcak bir ülke olduğundan Kanarya adalarına gitmek Türkler için çok enteresan olmayabilir, ama burası cazip olur diye düşünüyorum. " diyor. Grönland ve Türk kültürlerinin birbirine yakın olduğunu söyleyen Binzer, bağlı olduklar Danimarka'daki insanlara göre Türkleri kendilerine daha yakın bulduğunu dile getiriyor.
OTOYOLU UÇAKLAR!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kötü örnek oluyor Türk ticari havayolu şirketleri için! Dash 7 ye bineniniz var mı? Grönland'ın kışında uçup duruyorlar. Biz ise sis olunca uçuşları durduruyoruz! Sevsinler havacılığımızı. Sivil havacılığımız zaten yok! İstikbal Göklerde ama.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkleri cok isteyen ulkeleri bizim Vatandaslarimiz neden oralari gezmezsinki ? ben haketten Micheal Binzer'i kutluyorum bizim Turkleri övmesinden dolayi, Insallah Turk Hava yollari oraya sefer koyacaktir eminim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasusun açıklamasında, Pegasusun internet sitesinden bilet alan misafirler, 1 Ekim 2011-24 Mart 2012 tarihleri arasında ... liraya uçacak deniliyor. Bunu okuyunca snıyorsunuz ki, 21-24 haziranda alacağınız herhangi biletle, belirtilen tarihlerde indirimli uçma hakkı kazanacaksınız. Ancak, bu açıklama basit kelime oyunundan başka hiçbir anlama gelmiyor. Çünkü kampanyanın belirttiği ileriki tarihlere bilet almak zorundasınız. Nerden mi biliyorum, bugün Ağustos ayındaki programım için bilet aldım Pegasustan, oradan biliyorum. Bu kampayaya dahil olmadığımı da, ancak telefonla öğrenebildim. Kurnazca düşünülmüş bir Türkçe cümle kurulumuyla, açıkçası insanlar aldatılıyor. Türkçe olimpiyatlarına girmeye aday Pegasustan bilet alacaklar, dikkat!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000