03 Eylül 2012, Pazartesi 15:22:16

OTOYOL'DA SAVAŞ UÇAĞI ŞOKU

Rusya'nın güneyinde otoyolda seyreden bir otomobilin şoförü belki de bin yıl düşünse aklına gelmeyecek bir manzarayla karşılaştı. Sürücünün önüne sadece birkaç metre yüksekten ses hızıyla uçan bir savaş uçağı çıkıverdi.
  • simülasyon oynarken hiç mi düşük irtifada otoyolu ortalayıp gitmediniz? pilot arkadaş fanteziyi gerçek kılmış işte ;)
  • Ses hızının üstünde olsa, uçağın sesini sonradan duymak gerekmez miydi? Ayrıca daha önce de videosunu seyrettimiz bir ülkede olduğu gibi tüm camların patlaması gerekirdi. Yanlış bilmiyorsam elbette ...

İnanılmaz anlar araçta bulunan kamerayla görüntülendi. Rus RT televizyonunun haberine göre internette izlenme rekoru kıran görüntülerde, SU-24 tipi bir savaş uçağının otoyolda seyreden otomobilin önünde aniden belirerek saniyeler içinde ses hızıyla ortadan kayboluşu görülüyor.

Bazı uzmanlar SU-24'ün bölgede eğitim uçuşu yapan bir uçak olabileceğini söylerken, bazıları da maceracı bir pilotun otoyolun sadece birkaç metre üstünde eğlence aradığını düşünüyor.
 

OTOYOL'DA SAVAŞ UÇAĞI ŞOKU

Yorumlar

chronos ~ 12 yıl önce
simülasyon oynarken hiç mi düşük irtifada otoyolu ortalayıp gitmediniz? pilot arkadaş fanteziyi gerçek kılmış işte ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ses hızının üstünde olsa, uçağın sesini sonradan duymak gerekmez miydi? Ayrıca daha önce de videosunu seyrettimiz bir ülkede olduğu gibi tüm camların patlaması gerekirdi. Yanlış bilmiyorsam elbette ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000