25 Temmuz 2012, Çarşamba 09:06:37

OTOYOLA ACİL İNİŞ!

ABD’nin San Diego şehri üzerinden geçen bir uçak, otoyola acil iniş yaptı...
  • Gece tek motorlu uçak ile uçuş yapılırsa böyle durumlarda iniş yeri bulmak ve planlama yapıp inmek zor.Belliki uçuş öncesi yakıt planlaması da hatalı.Gidiş gelişli yani çift yönlü bir yola inmektense oto yollar tercih edilir.İnilmez diye bir kaide yok.Gerekirseböyle yollarda bir aracın üzerine bile inilebilir.Önemli olan önce canı kurtarmaktır....
  • otoyola inilmez aman kimse bunu ornek almasin. Amerika'da belki adam futbol sahasi kadar otoyol bulmus olabilir ama bizim ulkede cok riskli. Ayrica otoyola tersten giren var :)
  • Yakıtın bittiğini?

Piper tipi tek motorlu uçağın pilotu doktor Ken Gheysar (48), pazar geceyarısı eşi ve iki kuzeni ile birlikte seyahat ediyordu. Yakıtın bittiğini fark eden Gheysar, bunun üzerine gözüne kestirdiği ilk geniş alan olan otoyola inmeye karar verdi.

20 yıllık pilotluk lisansı bulunan Gheysar, çok az aracın bulunduğu otoyola başarıyla iniş yaptı. Kaldırılmayı bekleyen uçağın kanatlarından birine kamyonet çarptı. Fakat, olaydan kimse zarar görmedi. (Milliyet)

OTOYOLA ACİL İNİŞ!

Yorumlar

fokker-20 ~ 12 yıl önce
Gece tek motorlu uçak ile uçuş yapılırsa böyle durumlarda iniş yeri bulmak ve planlama yapıp inmek zor.Belliki uçuş öncesi yakıt planlaması da hatalı.Gidiş gelişli yani çift yönlü bir yola inmektense oto yollar tercih edilir.İnilmez diye bir kaide yok.Gerekirseböyle yollarda bir aracın üzerine bile inilebilir.Önemli olan önce canı kurtarmaktır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otoyola inilmez ~ 12 yıl önce
otoyola inilmez aman kimse bunu ornek almasin. Amerika'da belki adam futbol sahasi kadar otoyol bulmus olabilir ama bizim ulkede cok riskli. Ayrica otoyola tersten giren var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yakıtın bittiğini?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000