14 Ağustos 2018, Salı 09:48:20

Otoyola acil iniş böyle görüntülendi

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde havada arızalanan küçük bir uçak, geçtğimiz hafta sonu eyaletler arası otoyola acil iniş yapmıştı. O anlar saniye saniye görüntülendi.
  • Pilot inmeye çalışıyor arkasındaki arabada sanki sıradan bişeymiş gibi sürmeye devam ediyor.. Nerdeyse selektör yapıp yol isteyecek :)
  • Bİzde olsa kesın ucak bir yuksek AVM nin catısına, otoyol koprulerine ya da direklerine carpardı. Otoyolları acil durumlarda savas ucaklarının dahi iniş kalkısına olanak saglayacak sekılde dızayn edılıyor. pilotu da tebrık etmek lazım basarılı bir acil proceduru uygulamıs.
  • Tebrikler..İyi planlama ve koordinasyon..
  • Birde ariza seridine park etti :)

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde havada arızalanan küçük bir uçak, geçtğimiz hafta sonu eyaletler arası otoyola acil iniş yapmıştı.

Kaliforniya eyaletinin Alameda İtfaiye Müdürlüğü yaptığı açıklamada, küçük bir uçağın havada yaşanan bir arıza nedeniyle San Leandro kentinde bir otoyola acil iniş yaptığı ve uçağın pilot ile iki yolcusunun yara almadan kurtulduğunu bildirilmişti.

Sözkonusu uçağın acil anındaki görüntüleri sosyal medyaya düştü.

Saniye saniye acil iniş anı kaydedilen uçağın, trafiğin yoğun bir şekilde devam ettiği otoyola araçlara çarpmadan inmesi ise adeta mucize olarak değerlendirildi.

Otoyola iniş yapan uçağın kaldırması esnasında I-580 numaralı eyaletler arası otoyolun saatlerce kapalı kaldığı ve uçağın gece geç saatlerde yoldan kaldırıldığı açıklanmıştı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Otoyola acil iniş böyle görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Araba ~ 6 yıl önce
Pilot inmeye çalışıyor arkasındaki arabada sanki sıradan bişeymiş gibi sürmeye devam ediyor.. Nerdeyse selektör yapıp yol isteyecek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OTOYOL ~ 6 yıl önce
Bİzde olsa kesın ucak bir yuksek AVM nin catısına, otoyol koprulerine ya da direklerine carpardı. Otoyolları acil durumlarda savas ucaklarının dahi iniş kalkısına olanak saglayacak sekılde dızayn edılıyor. pilotu da tebrık etmek lazım basarılı bir acil proceduru uygulamıs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C172 ~ 6 yıl önce
bizde dedigin heryerde olabilir, tek secenegi buymus demekki. Bos bir tarla veya arazi olsa akici bir trafige girmezdi. Benim de egitimde yasadigim arizada secimim tarla olmustu
737 ~ 6 yıl önce
Tebrikler..İyi planlama ve koordinasyon..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Budragenyo ~ 6 yıl önce
Flaplar full değil gibi
Elini sıkmak lazim ~ 6 yıl önce
Birde ariza seridine park etti :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000