01 Eylül 2009, Salı 07:44:20

Otoyol, uçak pisti oldu!

İspanya'nın Cebelitarık Yarımadasındaki Havalanı şehrin merkezine yakın olduğu için otoyollar, pist olarak kullanılıyor...
  • sağa dönüşlerde uçaklara yol veriniz
  • hooop abi yavasla sagdan bir boeing 737-800 geliyorrrrrrr.soldan da bi airbus A320 gözüktü.frenle abi.....
  • Türkiyede Olsaydı ne olacaktı?Millet Trafik Canavarı Zaten.!
  • Biz de yaparız. Gerektiğinde. Şu anda gerekmediği için yapmıyoruz. Büyüklerimiz neye ihtiyacımız varsa hemen yapıyorlar işte. Airbus gerekti, Berlusconi'den hemen aldık. G550 gerekti hemen aldık.
  • Oradaki otoyol pist olarak kullanilmiyor,sadece pisti kesiyor,kimseyi yaniltmayalim. Diger arkadasin soylediklerine tamamen katiliyorum,tehlikeli havalimanlari siralamasinda bu havalimaninin esamesi bile okunmaz. Sadece biraz ilginc bir manzara hepsi bu.Abartmaya gerek yok.
  • Hiç tehlikeli değil, tehlikeli olsa , oraya yapmazlar,ben gittim gördüm,elin oğlu nerden yer kazanırım burayı nasıl turistik yaparım halk para kazansın diye düşünmüş yapmış herkes halinden memnun gelsin turistler kazanılsın paralar diyorlar,en kısıtlı en uygun yeri yarı doldurma olarak yapmışlar tebrik etmek gerekiyor,biz AHL şöylemi uzatalım böylemi yapalım ihaleyi kim alacak kim kazanacak rant yapacak ıvır zıvırlar uğraşmaktan kendi kendimizi yemekten hiç bir şey yapamıyoruz,2 aydır AHL girişinin orada çalışma var bir gram ilerleme yok, millet uçaklarına yetişemiyor ,bir bakan geliyor zırt yol kapalı,zaten çalışma yüzünden trafik akmıyor birde yol kapanıyor tamamen felç oluyor ,adamlar bu alanı 30 günde yapmışlar biz ayakta uyuyoruz

İspanya Yarımadası'ndaki Gibraltar (Cebelitarık) Havaalanı'nın şehir merkezine uzaklığı sadece 500 metre. Hal böyle olunca da şehrin ana karayolu pistin tam ortasından geçiyor. Uçak iniş-kalkışlarında, karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapanıyor. İşte o anda dünyanın en ilginç görüntülerinden biri ortaya çıkıyor.

TEHLİKELİ HAVALANI
Devasa yolcu uçakları, otoyoldan tın tın geçerek, pist başına doğru geliyor. Bu görüntüler; yerel halk için normal gibi geliyor. Ayrıcı esen sert rüzgarlar ve denize sıfır noktasında olması burasını da tehlikeli havaalanları sınıfına sokuyor.

Güneş

Otoyol, uçak pisti oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
sağa dönüşlerde uçaklara yol veriniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hooop abi yavasla sagdan bir boeing 737-800 geliyorrrrrrr.soldan da bi airbus A320 gözüktü.frenle abi.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyede Olsaydı ne olacaktı?Millet Trafik Canavarı Zaten.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biz de yaparız. Gerektiğinde. Şu anda gerekmediği için yapmıyoruz. Büyüklerimiz neye ihtiyacımız varsa hemen yapıyorlar işte. Airbus gerekti, Berlusconi'den hemen aldık. G550 gerekti hemen aldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Oradaki otoyol pist olarak kullanilmiyor,sadece pisti kesiyor,kimseyi yaniltmayalim. Diger arkadasin soylediklerine tamamen katiliyorum,tehlikeli havalimanlari siralamasinda bu havalimaninin esamesi bile okunmaz. Sadece biraz ilginc bir manzara hepsi bu.Abartmaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hiç tehlikeli değil, tehlikeli olsa , oraya yapmazlar,ben gittim gördüm,elin oğlu nerden yer kazanırım burayı nasıl turistik yaparım halk para kazansın diye düşünmüş yapmış herkes halinden memnun gelsin turistler kazanılsın paralar diyorlar,en kısıtlı en uygun yeri yarı doldurma olarak yapmışlar tebrik etmek gerekiyor,biz AHL şöylemi uzatalım böylemi yapalım ihaleyi kim alacak kim kazanacak rant yapacak ıvır zıvırlar uğraşmaktan kendi kendimizi yemekten hiç bir şey yapamıyoruz,2 aydır AHL girişinin orada çalışma var bir gram ilerleme yok, millet uçaklarına yetişemiyor ,bir bakan geliyor zırt yol kapalı,zaten çalışma yüzünden trafik akmıyor birde yol kapanıyor tamamen felç oluyor ,adamlar bu alanı 30 günde yapmışlar biz ayakta uyuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000