21 Kasım 2014, Cuma 09:32:37

OSMAN YILDIRIM'IN RÜŞVET RANDEVUSU BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

THK Başkanı Osman Yıldırım'ın helikopter ihalesi için şirket yetkilisiyle görüştüğü belirlendi. Ardından başkanın paravan şirket hesabına 649 bin Euro yatırıldı...
  • Hesap ver Osman. Mağdur ettiğin onca öğrenci dinliyor seni hesap zamanı şimdi
  • Bu kurumun ciğerini biliyorum. En tepesinden en altına kadar müdüründen şefine birçok kişi bu kurumun malına göz dikmiş durumda. Helikopterler alınırken, yönetim kurulu üyeleri ve godomanlar tatile götürüldü. Hangi bir firma bu kadar kalabalık uçak helikopter almaya gider ki. Ama sadece büyük başlar değil küçükler de aynı. Kurumun ATPL lisanslı Türk pilotları köreltilerek dışarıdan pilot kiralanmak suretiyle Almanya-Türkiye seferi yapılacak.Bakınız yakın zamanda almanyaya sepet olarak gidecek kişi ve kişilere. Bu kişiler de araştırılmalı ve bu halka ait olan kurumun kaynaklarını nasıl kötüye kullandıkları ortaya çıkartılmalıdır
  • 100 milyon avroluk 17 helikopter alım satımında %10 komisyon kime ödendi asıl bu soruşturulmalıdır. 649 bin euro çerez parasıdır!
  • Hiç şaşırmadım, imam ve oğlu kupon arazi, vakıf aracılığı ile yüz milyon dolarlar ile götürürken bu gariban ak kabuktan çıkmış ak süt, ztk
  • Hükümete sesleniyorum PARALEL yapılaşma vardır MONTAJdır yapmayın etmeyin:))
  • Bu Yönetim Kurulu Osman Yıldırım'ın sözünden hiç çıkmadı.Bütün bu yapılanları bilmiyormuydu,hiç mi görmedi anlamadı..YÖNETİM KURULU DENETLEME KURULU DİSİPLİN KURULU OSMAN YILDIRIM KADAR SUÇLUDUR VE YARGILANMALIDIR.BUNLARIN ŞUBELERİ ,İNÖNÜ EĞİTİM MERKEZİ,KARAİN ARAŞTIRILMALIDIR.KURUMDA Kİ PİSLİKLER ORTAYA ÇIKARILMALIDIR.BUNLARA ÇANAK TUTAN MÜDÜRLER,YAPILAN USULSÜZLÜKLERİ GÖZ ARDI EDEN MÜFETTİŞLER DE SORGULANMALIDIR.DEV BİR KURUMU BU HALE GETİREN YÖNETİM VE BUNLARA KAYITSIZ ŞARTSIZ OY VEREN ŞUBE BAŞKANLARI BU VEBALİN ALTINDAN NASIL KALKACAKSINIZ.SİZ ATATÜRKÜN KURDUĞU THK YI BİTİRDİNİZ.ŞİMDİ CEZAEVİNDEN ÇIKINCA ALKIŞLARLAMI KARŞILAYACAKSINIZ.
  • SAYIN HÜKÜMETİMİZE VATANDAŞ OLARAK SESLENİYORUM. ŞUANKİ TÜRK HAVA KURUMUNUN YÖNETİM VE DENETLEME KURULU ÜYELERİNİN HİÇ BİRİSİ BU İŞTEN AYRI DÜŞÜNÜLEMEZ. BUNLAR OLUP BİTERKEN BİZİM HABERİMİZ YOKTU DİYEMEZLER. MUTLAKA BİR ŞEKİLDE İÇİNDEDİRLER. DAHA KÖTÜSÜ BÜTÜN OLUP BİTENLERİ GÖRMEZLİKTEN GELİP MEVCUT YÖNETİMİ DEVAM ETTİRMEYE KARARLILAR. MERAK EDİYORUM HANGİ YÜZLE, HANGİ VİJDANLA, HANGİ AHLAKLA BUNU YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR. ŞU GÖRÜNTÜLERDEN SONRA VATANDAŞA NE DİYECEKLER. HİÇ OLMAZSA ONURLUCA OLAGANÜSTÜ KARAR ALIP KURUMU TERTEMİZ BİR YÖNETİME TESLİM ETMELİLER.
  • Bu kurumda Köklü reform yapılmalı, her gelen aynı haltı işler
  • Bu hırsızlar bu kadar değil, diğerleri neden hesap vermiyor
  • Osman YILDIRIMIN, kardeşi Selami YILDIRIM, kayınbiraderi Hüseyin TOP ve diğerleri ne yüzle THK dan maaş almaya devam ediyorlar. Face sayfalarını kapamakla, siyaha bürümekle bedel ödediklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Derhal onlarda hakim karşısına çıkarılmalı. zavallı yalakaları ise " Dayan reis" diyorlarmış. THK Yönetimi de ne bekliyor. OLAĞAN ÜSTÜ KONGRE kararı alınmalı.

Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Osman Yıldırım ile çevresine yönelik operasyonda yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Yüksel Temel'in haberine göre; Polisin 8 ay adım adım izlediği Yıldırım'ın 2 Temmuz'da Ankara Kavaklıdere'deki 5 yıldızlı otelde Eurocopter firmasının temsilcisi ve rüşvet çarkının şüphelilerinden Maira Luisa Alberti ile görüştüğü belirlendi. Yıldırım saat saat 14.00'te otele gelerek lobide Alberti ile buluştu. Kısa süre sonra yanlarına Yıldırım'ın oğlu Emre Yıldırım geliyor.

Üçlü görüşmeyi sürdürürken, dışarıda bekleyen Osman Yıldırım'ın özel kalem müdürü İrfan Yıldız geliyor. Emre Yıldırım kendisine cep telefonu benzeri bir paket verip gönderiyor. Bir saati aşkın süren görüşmenin ardından Yıldırım Alberti ile vedalaşıp otelden ayrılıyor. Otel çıkışında elinde bordo bir çanta bulunan Yıldız'la birlikte makam aracına binip uzaklaşıyor. Yıldırım ise Alberti'ye kartvizit verip otelden ayrılıyor. Ardından ise Alberti otelden çıkıyor. Görüşmenin THK'ya alınmasını sağladıkları helikopterlerle ilgili olduğu değerlendiriliyor.

Bu görüşmeden 16 gün sonra Emre Yıldırım'ın arkadaşı Şafak Şimşek'in işlettiği THK Üniversitesi kantinini çalıştırılan Hakan Azemoğlu'nun adına kurulan paravan firmanın hesabına "Airbus Group N.V." isimli şirket tarafından 649 bin euro yatırılıyor. MASAK raporlarına yansıyan banka hesap hareketlerinde şirketin hesabına yatan para 1 milyon 388 bin TL olarak Emre Yıldırım'ın sahibi olduğu "Asay Savunma Petrol Eğitim" şirketinin hesabına transfer edildi. 

OSMAN YILDIRIM'IN RÜŞVET RANDEVUSU BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Thkmagdurlarından ~ 9 yıl önce
Hesap ver Osman. Mağdur ettiğin onca öğrenci dinliyor seni hesap zamanı şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha neler var neler ~ 9 yıl önce
Bu kurumun ciğerini biliyorum. En tepesinden en altına kadar müdüründen şefine birçok kişi bu kurumun malına göz dikmiş durumda. Helikopterler alınırken, yönetim kurulu üyeleri ve godomanlar tatile götürüldü. Hangi bir firma bu kadar kalabalık uçak helikopter almaya gider ki. Ama sadece büyük başlar değil küçükler de aynı. Kurumun ATPL lisanslı Türk pilotları köreltilerek dışarıdan pilot kiralanmak suretiyle Almanya-Türkiye seferi yapılacak.Bakınız yakın zamanda almanyaya sepet olarak gidecek kişi ve kişilere. Bu kişiler de araştırılmalı ve bu halka ait olan kurumun kaynaklarını nasıl kötüye kullandıkları ortaya çıkartılmalıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komisyon ~ 9 yıl önce
100 milyon avroluk 17 helikopter alım satımında %10 komisyon kime ödendi asıl bu soruşturulmalıdır. 649 bin euro çerez parasıdır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hiç şaşırmadım, imam ve oğlu kupon arazi, vakıf aracılığı ile yüz milyon dolarlar ile götürürken bu gariban ak kabuktan çıkmış ak süt, ztk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
Hükümete sesleniyorum PARALEL yapılaşma vardır MONTAJdır yapmayın etmeyin:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesaret ~ 9 yıl önce
Bu Yönetim Kurulu Osman Yıldırım'ın sözünden hiç çıkmadı.Bütün bu yapılanları bilmiyormuydu,hiç mi görmedi anlamadı..YÖNETİM KURULU DENETLEME KURULU DİSİPLİN KURULU OSMAN YILDIRIM KADAR SUÇLUDUR VE YARGILANMALIDIR.BUNLARIN ŞUBELERİ ,İNÖNÜ EĞİTİM MERKEZİ,KARAİN ARAŞTIRILMALIDIR.KURUMDA Kİ PİSLİKLER ORTAYA ÇIKARILMALIDIR.BUNLARA ÇANAK TUTAN MÜDÜRLER,YAPILAN USULSÜZLÜKLERİ GÖZ ARDI EDEN MÜFETTİŞLER DE SORGULANMALIDIR.DEV BİR KURUMU BU HALE GETİREN YÖNETİM VE BUNLARA KAYITSIZ ŞARTSIZ OY VEREN ŞUBE BAŞKANLARI BU VEBALİN ALTINDAN NASIL KALKACAKSINIZ.SİZ ATATÜRKÜN KURDUĞU THK YI BİTİRDİNİZ.ŞİMDİ CEZAEVİNDEN ÇIKINCA ALKIŞLARLAMI KARŞILAYACAKSINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorgulansın ~ 9 yıl önce
THK OSMAN YILDIRIMIN İSTEĞİYLE İSTANBUL'DA 18 ŞUBEYİ KAPAMIŞTIR. ENTERESAN OLAN İSTANBUL'DA ŞUBE KAPATILIRKEN - AÇILAN TEK ŞUBE SULTANBEYLİ ŞUBESİDİR. ARSA SATIŞLARI SONRASINDA BU ŞUBE DE KAPATILMIŞTIR. KAPANAN ŞUBENİN BAŞKANI BU KEZ KARTAL ŞUBESİNİ AÇMIŞ VE HALEN BAŞINDADIR. OSMAN YILDIRIMLA YAPTIĞI İŞLER MUTLAKA SORGULANMALIDIR. ŞUBE BAŞKANI ORHAN YILMAZ BU SÜRECİ HAKİM KARŞISINDA AÇIKLAMALIDIR.
soyulan vatandaş ~ 9 yıl önce
SAYIN HÜKÜMETİMİZE VATANDAŞ OLARAK SESLENİYORUM. ŞUANKİ TÜRK HAVA KURUMUNUN YÖNETİM VE DENETLEME KURULU ÜYELERİNİN HİÇ BİRİSİ BU İŞTEN AYRI DÜŞÜNÜLEMEZ. BUNLAR OLUP BİTERKEN BİZİM HABERİMİZ YOKTU DİYEMEZLER. MUTLAKA BİR ŞEKİLDE İÇİNDEDİRLER. DAHA KÖTÜSÜ BÜTÜN OLUP BİTENLERİ GÖRMEZLİKTEN GELİP MEVCUT YÖNETİMİ DEVAM ETTİRMEYE KARARLILAR. MERAK EDİYORUM HANGİ YÜZLE, HANGİ VİJDANLA, HANGİ AHLAKLA BUNU YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR. ŞU GÖRÜNTÜLERDEN SONRA VATANDAŞA NE DİYECEKLER. HİÇ OLMAZSA ONURLUCA OLAGANÜSTÜ KARAR ALIP KURUMU TERTEMİZ BİR YÖNETİME TESLİM ETMELİLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu kurumda Köklü reform yapılmalı, her gelen aynı haltı işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu hırsızlar bu kadar değil, diğerleri neden hesap vermiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKRABALAR ~ 9 yıl önce
Osman YILDIRIMIN, kardeşi Selami YILDIRIM, kayınbiraderi Hüseyin TOP ve diğerleri ne yüzle THK dan maaş almaya devam ediyorlar. Face sayfalarını kapamakla, siyaha bürümekle bedel ödediklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Derhal onlarda hakim karşısına çıkarılmalı. zavallı yalakaları ise " Dayan reis" diyorlarmış. THK Yönetimi de ne bekliyor. OLAĞAN ÜSTÜ KONGRE kararı alınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesaret ~ 9 yıl önce
THK yönetiminden ne bekliyoruz ki zaten..onlarda başkana reis diyorlardır.Bizim oralarda mafya liderlerine reis derler !!!Bunların bu güne kadar kurumdan aldıkları paralar geri alınmalı..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000