02 Mart 2017, Perşembe 11:12:24

Ordu-Giresun'da yurt dışı uçuşları başladı

Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya'ya direkt seferler başladı.
  • Corendon Havayolları zaten Cidde uçuşları yapıyordu Orgi den!
  • Bilet nereden alınıyor? Bir link gönderebilecek var mı? Ben Frankfurt'da yaşıyorum. Karadeniz'e gezmeye gideceğim bu yaz. Hadi bir zahmet şu linki gösterin. Bulamadım ben
  • Vay be. Ancak fındık kurutulur, iki güne kapanır, vergim gitti, pist aydınlatması yok gece uçuşu olmayacak, yakıt ikmali yok, Trabzon varken ne gerek var, orgi vs muhabbetlerinden sonra, havalimanının fazla çalışmasından rahatsız olunan bir döneme bu kadar kısa bir sürede ulaşılacağını herhalde hiç kimse tahmin edemeniştir. Bravo Ordu-Giresunlular. Ancak birlik olunca Trabzon ve Samsun hegemonyasından kurtulunabileceğini anladık ama çok vakit kaybettik çok...
  • Arapları değil, avrupalıları istiyoruz. Batırmayın benim memleketimi
  • Ordu-Giresun cikisli yurtdisi ucusunu herkesten once Corendon Havayollari umre seferleriyle gerceklestirmistir. Hayirdir Jeddah & Medine domestic oldu da bizim mi haberimiz yok?
  • Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah.
  • Neden sürekli o havalimanına çalışılıyor diğer limanlar Allahın cezasımı ?
  • Orduya hayırlı olsun
  • şu toplu fotoların hastasıyım :))
  • Uçuşlar bölgeye HAYIR lı olsun.. Daha önce de yazmıştım. Almanya'dan Karadeniz Bölgesine turist getirmek için iyi bir fırsat. Kaçırmamak gerekir..

Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya'ya direkt seferler başladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin farklı noktalarına sefer düzenlenen Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya'ya da direkt seferlerin yapılmaya başlandığını söyledi.

İlk seferin Sunexpress havayolu şirketi tarafından gerçekleştirildiğini belirten Yılmaz, "Almanya'dan 172 yolcuyla kalkan uçak saat 03.00 sularında Ordu-Giresun Havalimanı'na indi. Daha sonra aynı uçak 170 yolcuyla geri döndü." dedi.

Ordu-Giresun'dan Almanya'ya direk uçuşların başlamasının kendilerini ve gurbetçileri mutlu ettiğini söyleyen Yılmaz, "Böylesine önemli bir yatırımın bölgemiz adına ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Allah emeği geçenlerden razı olsun." diye konuştu.

Yılmaz, Almanya'dan şimdilik haftada bir kez sefer düzenleneceğini, yaz aylarında sefer sayısının artırılmasının öngörüldüğünü kaydetti.

Almanya'dan Ordu'ya gelen uçağın yolcuları ve görevlileri törenle karşılandı.

Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, yolculara çiçek, uçağın pilotu ve kabin görevlilerine ise plaket verdi.

Bu arad Sunexpress Havayolları'nın da Ordu-Giresun çıkışlı yurt dışı sefer tarifesi belli oldu. Buna göre; haftada birer gün olmak üzere Köln, Düseldorf, Frankfurt ve Stuttgart seferleri icra edilecek.

Köln seferlerinin 20 Haziran, Düseldorf seferlerinin 30 Mart, Frankfurt seferlerinin 29 Mayıs ve Stuttgart seferlerinin de 25 Mayıs'ta başlayacağı öğrenildi.



Ordu-Giresun'da yurt dışı uçuşları başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Zaten yapılıyordu! ~ 7 yıl önce
Corendon Havayolları zaten Cidde uçuşları yapıyordu Orgi den!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet sitesi ~ 7 yıl önce
Bilet nereden alınıyor? Bir link gönderebilecek var mı? Ben Frankfurt'da yaşıyorum. Karadeniz'e gezmeye gideceğim bu yaz. Hadi bir zahmet şu linki gösterin. Bulamadım ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU'DAN AYRIMCIYA! ~ 7 yıl önce
Vay be. Ancak fındık kurutulur, iki güne kapanır, vergim gitti, pist aydınlatması yok gece uçuşu olmayacak, yakıt ikmali yok, Trabzon varken ne gerek var, orgi vs muhabbetlerinden sonra, havalimanının fazla çalışmasından rahatsız olunan bir döneme bu kadar kısa bir sürede ulaşılacağını herhalde hiç kimse tahmin edemeniştir. Bravo Ordu-Giresunlular. Ancak birlik olunca Trabzon ve Samsun hegemonyasından kurtulunabileceğini anladık ama çok vakit kaybettik çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turist ~ 7 yıl önce
Arapları değil, avrupalıları istiyoruz. Batırmayın benim memleketimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 7 yıl önce
Ne Avrupalısı.Sanki gelen Alman tursit mi.Almancılar geliyor.
Merhaba ~ 7 yıl önce
Dünya tek kıtadan ibaret değil sayın turizmci (uyanın)
Turist ~ 7 yıl önce
Turist falan gelmiyor. Almancılar geliyor sadece. Arap gelmesin. Geldikleri yeri batırıyorlar.
Hellooo ~ 7 yıl önce
Gelen avrupali turist de 5 parasiz geliyor. Geride biraktigi pislik de cabasi.
Corendon ~ 7 yıl önce
Ordu-Giresun cikisli yurtdisi ucusunu herkesten once Corendon Havayollari umre seferleriyle gerceklestirmistir. Hayirdir Jeddah & Medine domestic oldu da bizim mi haberimiz yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayrımcılık ~ 7 yıl önce
Neden sürekli o havalimanına çalışılıyor diğer limanlar Allahın cezasımı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIRLI olsun ~ 7 yıl önce
Orduya hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toplu foto ~ 7 yıl önce
şu toplu fotoların hastasıyım :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Almanyanın hangi şehirinden uçtuğunu neden yazmıyor sunuz. ? Ben münihte yaşıyorum. Samsuna direk uçarım.
TURİZMCİ ~ 7 yıl önce
Uçuşlar bölgeye HAYIR lı olsun.. Daha önce de yazmıştım. Almanya'dan Karadeniz Bölgesine turist getirmek için iyi bir fırsat. Kaçırmamak gerekir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
EVET haklısın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000