22 Nisan 2014, Salı 09:22:01

ORDU-GİRESUN HAVALİMANI HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Ordu ve Giresun illerine ortak hizmet vermek amacıyla 22 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan Ordu-Giresun Havalimanı, uçaktan görüntülendi.
  • Allah Eski Ulastirma Bakani Binali Yildirim Beyden razi olsun. Hepsi onun eserleri. Binali Bey Basbakan olsa Ulke ucar.
  • Alan açılsın, bir yıl sonra boyunun ölçüsünü göreceğiz hep birlikte.
  • Cok akilliyiz ya biz neredeyse hicbiyerde olmayan biseyi geldik karadebiz gibi dalgalari sert bir yere yaptik.
  • En fazla 3-4 uçak iner diyen arkadaş günde 3 uçak indikten sonra problem yok:) günde 1 ahl, 1 Saw birde ankara seferi olur en az... Kuleyi soran arkadaş, geçen hafta haber çıkmıştı airportta... Kuleyi yapmaya yeni başladılar...
  • Gerçekten avrupada bir ilki başara bilmek çok olumlu bir duygu, keşke o pist dört km. olsaydı çok daha iyi olacaktıya neyse bari Zonguldak pisti dört km. olur inşallah, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun, amin birde yüksek dalgalar için deniz tarafına koruyucu duvar çekilseydi dahada iyi olacaktı, saygılar .
  • kiskananlar catlasin....
  • Havalimanlarının olmazsa olmazı kule(!) gözüküyor mu fotoğrafta
  • Samsun a inenin yarısı ordulu yarısı amasyali Tokatlı trabzona inenin yarısı rizeli öbür yarısı artvinli g.haneli giresunlu ee bu samsunlular trabzonlular hicmi ucaga bilmezler. Yarın oburgun ordu ve Rize açılsın en fazla 3 yada 4 ucak iner
  • Bölgede yaşamayın, bölgenin dinamiklerini bilmeyenler hala alışamadı, hala laf ediyorlar. Ordudan otobüsle İstanbul 14 saat, Ankara 9 saat sürüyor.iki şehrin aktif nüfusu 1 milyon 250 binden fazla. Giresun'un dışarıda ne kadar gurbetçisi var bilmiyorum ama istanbulda en kalabalık 3. Topluluk ordulular. Samsun'a inen istanbuldan gelen uçağın yarısı orduya geçiyor.ki bunu bizzat kendim de gözlemledim. Bunun dışında ordu artık Büyükşehir oldu. Gelen giden artıyor. Bir de ordu ili turizme çok yatırım yapıyor. Teleferik şehre inanılmaz bir hava kattı. Büyük otel gruplarından Hilton ve anemon grubunun ordu'da otelleri var. Denizi ile doğası ile tarihi ile ordu ili gelişmeye devam ediyor.bu havalimanı da şehrin geliştirmeye devam edecek.bir dahaki sene burada çıkacak THY ordu uçuşlarında frekans artırdı haberlerinin altında tekrar görüşürüz.
  • Evet çok lazımdı. Samsuna inen ucağın yarısı ordu'ya gidiyor. Havaş'ta yer bulamiyorsunuz bir diğerini bekliyorsunuz. Samsun-ordu arası iki saat, bu bile insani yoruyor.

Denize dolgu yapılarak inşa edilen Avrupa’nın tek, dünyanın üçüncü deniz üzerine yapılan havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, hizmete girmek için gün sayıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı planlanan havalimanının terminal binası inşaatı halen sürüyor. Eylül ayında ilk uçağın inmesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hizmete girmesi planlanan Türkiye’nin prestij projelerinden olan havalimanı binlerce metre yüksekten Trabzon-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağından fotoğraflandı.

İŞTE ORDU-GİRESUN HAVALİMANI'NIN SON HALİ

ORDU-GİRESUN HAVALİMANI HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah Eski Ulastirma Bakani Binali Yildirim Beyden razi olsun. Hepsi onun eserleri. Binali Bey Basbakan olsa Ulke ucar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Alan açılsın, bir yıl sonra boyunun ölçüsünü göreceğiz hep birlikte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok akilliyiz ya biz neredeyse hicbiyerde olmayan biseyi geldik karadebiz gibi dalgalari sert bir yere yaptik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
En fazla 3-4 uçak iner diyen arkadaş günde 3 uçak indikten sonra problem yok:) günde 1 ahl, 1 Saw birde ankara seferi olur en az... Kuleyi soran arkadaş, geçen hafta haber çıkmıştı airportta... Kuleyi yapmaya yeni başladılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖMER DİNÇER ~ 10 yıl önce
Gerçekten avrupada bir ilki başara bilmek çok olumlu bir duygu, keşke o pist dört km. olsaydı çok daha iyi olacaktıya neyse bari Zonguldak pisti dört km. olur inşallah, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun, amin birde yüksek dalgalar için deniz tarafına koruyucu duvar çekilseydi dahada iyi olacaktı, saygılar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4 km ~ 10 yıl önce
airbus 380 mi indirceksin
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
kiskananlar catlasin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havalimanlarının olmazsa olmazı kule(!) gözüküyor mu fotoğrafta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Samsun a inenin yarısı ordulu yarısı amasyali Tokatlı trabzona inenin yarısı rizeli öbür yarısı artvinli g.haneli giresunlu ee bu samsunlular trabzonlular hicmi ucaga bilmezler. Yarın oburgun ordu ve Rize açılsın en fazla 3 yada 4 ucak iner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala anlamadınız ~ 10 yıl önce
Bölgede yaşamayın, bölgenin dinamiklerini bilmeyenler hala alışamadı, hala laf ediyorlar. Ordudan otobüsle İstanbul 14 saat, Ankara 9 saat sürüyor.iki şehrin aktif nüfusu 1 milyon 250 binden fazla. Giresun'un dışarıda ne kadar gurbetçisi var bilmiyorum ama istanbulda en kalabalık 3. Topluluk ordulular. Samsun'a inen istanbuldan gelen uçağın yarısı orduya geçiyor.ki bunu bizzat kendim de gözlemledim. Bunun dışında ordu artık Büyükşehir oldu. Gelen giden artıyor. Bir de ordu ili turizme çok yatırım yapıyor. Teleferik şehre inanılmaz bir hava kattı. Büyük otel gruplarından Hilton ve anemon grubunun ordu'da otelleri var. Denizi ile doğası ile tarihi ile ordu ili gelişmeye devam ediyor.bu havalimanı da şehrin geliştirmeye devam edecek.bir dahaki sene burada çıkacak THY ordu uçuşlarında frekans artırdı haberlerinin altında tekrar görüşürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ozy ~ 10 yıl önce
Evet çok lazımdı. Samsuna inen ucağın yarısı ordu'ya gidiyor. Havaş'ta yer bulamiyorsunuz bir diğerini bekliyorsunuz. Samsun-ordu arası iki saat, bu bile insani yoruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000