27 Aralık 2017, Çarşamba 15:24:41

Ordu-Giresun 2 milyonu geçti

22 Mayıs 2015'te ulaşıma açılan Ordu-Giresun Havalimanı, bölgede çevre yolları bağlantısı sebebiyle tercih ediliyor. Havalimanı'ndan açıldığı günden bu yana 2 milyon yolcu geçti.
  • Allah rızası için ORGİ nin siyasi amaçlı yapıldığını kabul edin. Hiç bir işe yaramayan havalimanı. 2 milyon yolcu nedir. Zaten yarısından çoğu arap. Memleketi batırmaya geliyorlar. Nedir bu ORGİ aşkı ? Etrafta Trabzon var. Bırakın onu büyütsünler adam gibi bir meydan olsun işte.
  • Trabzonlular dadanmış yine buraya.Rize de bitince Rize de OGU kadar olmasa da yakın yolcu sayısına ulaşacak. Çünkü buralar yolcu sıkıntısı olmayan yerler.Geçen Hopa'dan Havaş'a bindim Rize'de otobüs dolu diye ikinci otobüs kaldırdılar. Trabzon yolcusunun ½30'u Rize-Hopa arası yolcusudur. Rize-Artvin de Zafer gibi olmaz günde en az 7-8 uçak kalkar.
  • Anadolu Jet'in Anakara seferlerini anlamak için cin olmak gerekiyor.Ankara-Bursa 39 liraya uçan Anadolu Jet Ordu seferlerine gelince doluluk bahanesi yapıyor. Ankara'dan Samsun,Ordu/Giresun ve Trabzon uçuşlarında en pahallı bilet Ordu/Giresun'a satılıyor.. Anadolu jet'in Kasım 2016/ Ekim 2017 döneminde Ankara-Ordu Giresun uçuşlarının rakamları şöyle; bin 76 sefer 146 bin 007 yolcu.Sefer sayısına düşen yolcu sayısı 135 doluluk oranı % 80..THY'nın iç hatlarda doluluk oranı zaten % 79 Bu rakam THY'nın ortalamasının üzerindedir. Ordu ve Giresunlu Ankara için her gün iki sefer olmadığı için halen Samsun ve Trabzon'u kullanmakta.. Anadolu Jet Ordu ve Giresun'ya diyorki;" İster uç ister uçma..Zaten mevcut seferim doluyor".. Yeni seferlerin koyulması için Ordu ve Giresun'nun valilerine , Ticaret ve Sanayi Odalarına görev düşmektedir.
  • Daha dün işyerindeki arkadaşlar akşam dönüş uçağı olmadığı için Ankara'dan Trabzon'a uçmak zorunda kaldı. Sanki Trabzon uçağının doluluk oranı çok güzel de her gün Ankara'dan 5 sefer var. Sahipsiz Ordu-Giresun'a ise her gün tek sefer, haftanın 4 günü de 2 sefer var. Şu doluluk oranları bir elde edilebilse her şey ayan beyan görünecek. İddia ediyorum bunlar OGU havalimanı için siyasi yatırım diyorlar ya esas siyasi olan Trabzon'a doluluk gözetilmeksizin Anadolujet ve THY'nin Ankara ve İstanbul'dan yaptığı fazladan seferlerdir. Ne yapsın Ordu-Giresunlu, kendi memleketine uçamayınca hala Trabzon'u kullanmak zorunda kalıyor. Havaş'ın Giresun Trabzon seferlerinin hala devam ediyor olması da bu tezin belgesidir.Sahibi yok bu memleketin sahibi. Trabzon aleyhine THY veya Anadolujet bir düzenleme yapsın da gör bakalım sen kopacak yaygarayı. İşin doğrusu bu milliyetçiliklerini ve karar verici bürokratlar üzerinde oluşturdukları baskıyı kıskanıyorum. Üstelik THY Yön. Kur. Başkanı da Giresunlu.
  • Süper ordu giresun acildi senede 1 sefer gidiyodum smdi 4.5 sefer ticaret için iyi oldi tsk ler
  • Ordu giresun havalimanı süper Trabzon tasir bizim enayiler oldugu sürece yavas yavas akillanirler memlekete ucsalar yeter
  • Bu havalimanının bu kadar haber yapılma sebebi ne
  • Ne bu? Zafer mi? Giresun'da yeni iş sahası falan mı açıldı? Fabrikalar mı kuruldu? Hala göç vermeye devam ediyorsunuz işte. Olan milletin parasına oldu. O uçaklar bedava uçmuyor. Size 100 liralık bilet satıp Airbus firmasına cepten ödeyip duruyor devlet. Oy uğruna milleti zarara sokuyorlar. Sonra para yetmeyince bindir telefona, internete, araba vergisine, trafik cezasına. Asgari ücret artmaz tabi. Niye artsın? Size hiç para verilmese havalimanımız var deyip sevineceksiniz zaten. Yeni üretim tesisleri, fabrikalar kurulup herkes iş sahibi olursa sevinin. Havalimanı rekor kırmış, taze poha çok sinek konar. Hadi Giresunlular Ordular binsin uçağa da tatile gitsin. Var mı para? Nefesiniz kokuyor açlıktan. Et kaç lira Giresun'da? Her yeriniz yayla, otlak, su, dere. Et kaç lira, et,et! Havalimanıymış. Yuh sizin aklınıza.
  • orgi.nin üç senede taşıdığı,yolcuyu trabzon, altı ayda taşıyor.
  • murat herdem diyip geçiyorum :)

22 Mayıs 2015'te ulaşıma açılan Ordu-Giresun Havalimanı, bölgede çevre yolları bağlantısı sebebiyle tercih ediliyor. Havalimanı'ndan açıldığı günden bu yana 2 milyon yolcu geçti.

2015 yılında ulaşıma açılan Ordu-Giresun Havalimanı, daha önce çevre illerdeki havalimanlarını kullanmak durumunda kalanlara büyük kolaylık sağlıyor.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile denizin ortasına muhteşem bir havalimanı yapıldığını ifade ederek, bugün itibari ile 2 milyon yolcuya ulaşıldığını söyledi.

Yıllık 3 milyon yolcuya hizmet verebilecek kapasitedeki havalimanı çevre yollarına bağlantısı nedeniyle tercih ediliyor.

Türkiye ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan tek havalimanı olmasıyla da göz kamaştırıyor

Havalimanı, Ortadoğu ülkelerinden gelen turistlerin bölgeye ulaşımında da büyük bir kolaylık sağlıyor.

Ordu-Giresun 2 milyonu geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Kabul edin ~ 6 yıl önce
Allah rızası için ORGİ nin siyasi amaçlı yapıldığını kabul edin. Hiç bir işe yaramayan havalimanı. 2 milyon yolcu nedir. Zaten yarısından çoğu arap. Memleketi batırmaya geliyorlar. Nedir bu ORGİ aşkı ? Etrafta Trabzon var. Bırakın onu büyütsünler adam gibi bir meydan olsun işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 6 yıl önce
Trabzonlular dadanmış yine buraya.Rize de bitince Rize de OGU kadar olmasa da yakın yolcu sayısına ulaşacak. Çünkü buralar yolcu sıkıntısı olmayan yerler.Geçen Hopa'dan Havaş'a bindim Rize'de otobüs dolu diye ikinci otobüs kaldırdılar. Trabzon yolcusunun ½30'u Rize-Hopa arası yolcusudur. Rize-Artvin de Zafer gibi olmaz günde en az 7-8 uçak kalkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 6 yıl önce
Ogu da acildiginda aynisi söylenmisti belkide o yaziyi sen yazmistin ya ne oldu tam aksina yolcu sayisi artti yani öngörün tutmadi sen trabzonu merak etme biz her zaman karadenizin lokomotivi olmasni biliriz bosuna demedik bize her yer trabzon
ORDU-GİRESUN ~ 6 yıl önce
Anadolu Jet'in Anakara seferlerini anlamak için cin olmak gerekiyor.Ankara-Bursa 39 liraya uçan Anadolu Jet Ordu seferlerine gelince doluluk bahanesi yapıyor. Ankara'dan Samsun,Ordu/Giresun ve Trabzon uçuşlarında en pahallı bilet Ordu/Giresun'a satılıyor.. Anadolu jet'in Kasım 2016/ Ekim 2017 döneminde Ankara-Ordu Giresun uçuşlarının rakamları şöyle; bin 76 sefer 146 bin 007 yolcu.Sefer sayısına düşen yolcu sayısı 135 doluluk oranı % 80..THY'nın iç hatlarda doluluk oranı zaten % 79 Bu rakam THY'nın ortalamasının üzerindedir. Ordu ve Giresunlu Ankara için her gün iki sefer olmadığı için halen Samsun ve Trabzon'u kullanmakta.. Anadolu Jet Ordu ve Giresun'ya diyorki;" İster uç ister uçma..Zaten mevcut seferim doluyor".. Yeni seferlerin koyulması için Ordu ve Giresun'nun valilerine , Ticaret ve Sanayi Odalarına görev düşmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 6 yıl önce
Daha dün işyerindeki arkadaşlar akşam dönüş uçağı olmadığı için Ankara'dan Trabzon'a uçmak zorunda kaldı. Sanki Trabzon uçağının doluluk oranı çok güzel de her gün Ankara'dan 5 sefer var. Sahipsiz Ordu-Giresun'a ise her gün tek sefer, haftanın 4 günü de 2 sefer var. Şu doluluk oranları bir elde edilebilse her şey ayan beyan görünecek. İddia ediyorum bunlar OGU havalimanı için siyasi yatırım diyorlar ya esas siyasi olan Trabzon'a doluluk gözetilmeksizin Anadolujet ve THY'nin Ankara ve İstanbul'dan yaptığı fazladan seferlerdir. Ne yapsın Ordu-Giresunlu, kendi memleketine uçamayınca hala Trabzon'u kullanmak zorunda kalıyor. Havaş'ın Giresun Trabzon seferlerinin hala devam ediyor olması da bu tezin belgesidir.Sahibi yok bu memleketin sahibi. Trabzon aleyhine THY veya Anadolujet bir düzenleme yapsın da gör bakalım sen kopacak yaygarayı. İşin doğrusu bu milliyetçiliklerini ve karar verici bürokratlar üzerinde oluşturdukları baskıyı kıskanıyorum. Üstelik THY Yön. Kur. Başkanı da Giresunlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDU GİRESUN ~ 6 yıl önce
Ankara uçuşları için: Kasım 2016-Ekim 2017 dönemi Trabzon ortalama yolcu 149 Ordu/ Giresun ortalama yolcu 135
Okk ~ 6 yıl önce
Süper ordu giresun acildi senede 1 sefer gidiyodum smdi 4.5 sefer ticaret için iyi oldi tsk ler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muroo ~ 6 yıl önce
Ordu giresun havalimanı süper Trabzon tasir bizim enayiler oldugu sürece yavas yavas akillanirler memlekete ucsalar yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebep ~ 6 yıl önce
Bu havalimanının bu kadar haber yapılma sebebi ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebep ~ 6 yıl önce
Çok basit. Burası siyasi çıkar uğruna yapıldığından reklamın bol olması lazım. Aslına bakarsan olmasa da olur bir havalimanı. Şirketleri uçsun diye zorluyorlar. Kısaca mecburen tarifeli sefer var.
Sonuç ~ 6 yıl önce
2 milyon yolcu oluşu olmasın ? Çoğu yeni limandan iyi durumda oluşu olmasın ? Beklentilerin kat kat üstünde rakamlara ulaşmış olması olmasın ?
Zafer mi? ~ 6 yıl önce
Ne bu? Zafer mi? Giresun'da yeni iş sahası falan mı açıldı? Fabrikalar mı kuruldu? Hala göç vermeye devam ediyorsunuz işte. Olan milletin parasına oldu. O uçaklar bedava uçmuyor. Size 100 liralık bilet satıp Airbus firmasına cepten ödeyip duruyor devlet. Oy uğruna milleti zarara sokuyorlar. Sonra para yetmeyince bindir telefona, internete, araba vergisine, trafik cezasına. Asgari ücret artmaz tabi. Niye artsın? Size hiç para verilmese havalimanımız var deyip sevineceksiniz zaten. Yeni üretim tesisleri, fabrikalar kurulup herkes iş sahibi olursa sevinin. Havalimanı rekor kırmış, taze poha çok sinek konar. Hadi Giresunlular Ordular binsin uçağa da tatile gitsin. Var mı para? Nefesiniz kokuyor açlıktan. Et kaç lira Giresun'da? Her yeriniz yayla, otlak, su, dere. Et kaç lira, et,et! Havalimanıymış. Yuh sizin aklınıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu lu ~ 6 yıl önce
Kininde boğul sen
Kk ~ 6 yıl önce
Kör arkadaş 160 dev Fabrıka yapılıyor vay kütük at ğözlüğünü çikar
DVOR Online ~ 6 yıl önce
Deniz üzerinde dünyada sayılı hava alanlarından biri. Fındık fiyatları artarsa, yılda bir milyon yolcu ile devam eder. Yani günde 3.000 yolcu. Ama uzun vadede hava alanının bakım maliyetleri biraz zorlayacak.
Ayk ~ 6 yıl önce
Boş konusuyorsunuz su an Giresuna uluslararası bir deniz limanı ve Turkiyede Havalimanına en yakın Olan Giresun 2. Organize sanayi Bölgesi kuruluyor bunlar küçümsenemeyecek derecede yatırımlar Giresun Üniversitesi bölgenin 3. Büyük üniversitesi konumunda Fındık ticaretinin merkezi bunları bilmeden konuşmayın
farozlu ali ~ 6 yıl önce
orgi.nin üç senede taşıdığı,yolcuyu trabzon, altı ayda taşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farozlu ~ 6 yıl önce
Orgi siyasi bir yatırım. Yolcu olmasa da açık kalır maalesef. Ne işe yaradığı meçhul
FAROZLU ~ 6 yıl önce
Senin aklın bu kadar... 55 havalimanı içerisinde 17. sıradaki bir havalimanından bahsettiğinin bile farkına varamayacak kadar gözünüz dönmüş sizin... Allah sizi ıslah etsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden...
ddd ~ 6 yıl önce
murat herdem diyip geçiyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000