09 Ekim 2009, Cuma 08:02:35

Oray Eğin B777'nin notunu verdi!

Akşam Gazetesi'nin entelektüel yazarlarından Oray Eğin, New York-İstanbul seferinde tanıştığı Boeing 777 hakkındaki görüşlerini köşesine taşıdı...
  • Ne o cok mu alindin , ucaklari sen mi aldin , sacma sapan yazma , elestirileri uyari almakta fayda var , umarimki sen thy ao degilsindir , bu kafada bir insanin thy da isi olmamasi lazim
  • cok rahatsiz olduysaniz baska sirketlerle gidebilirsiniz bence hicbir sakincasi yok.. ama flyinn de kahve icerek bir iki 777 gelsede inisini izlesek diye bekledigimiz yillari hatirliyorumda simdi 3 tane kirmizi kuyruklu var :) daha 2-3 senede 50 li rakamlardan 100 lu ucak sayilarina gecisimizi niye kimse yediremiyo ki :) kirmizi olmus koltugu yan duruyormus goz zevkiymis :) cok eski degil gecen senelerde rj ler varken ucak kazalarí, bakim, kontroller filan tartisilirdi simdi koltuklarin yerleri renkleri :) bence bu super bi olay THY yi kutlarim
  • birde ic dizayn i anlarsa imis tam olacak mis ? hintli zevkine gore dizayn edilmis , koltuk ve koridorlar in ici bordo kirmizi,abartili ,rahatsiz edici ayrica koltuklarin bircogu da maalesef tam anlami ile calismiyor. Caz , cuz etmeden yorum yapin .Oray Egin az bile yazmis , 13 saat ucunca anlarsiniz ??
  • HELAL SN GAZETECİ YORUMLARIN ÇOK İRDELEYİCİ VE ÇOK GÜZEL.TEBRİKLER YAZMAYA DEVAM.KENDİLERİNİ UÇAKLARIN SAHİBİ GİBİ GÖRÜP YAZILARINIZA TAHAMMÜLSÜZLÜK GÖSTERENLERİ ANLAYABİLMEKTE MÜMKÜN DEĞİL.ÜCRETLİ ÇALIŞIRLAR.KRALDAN FAZLA KRALCILIK YAPARLAR.
  • evet bu ucak ile ilgili 7 tespitin 7 sine de katiliyorum .Ailece business ta ucarsaniz anlarsiniz ...!
  • adam mın derdi seyehat etmek değil safi sorun çıkartmak ve not vermek kendisi galiba boeing firmasından, boş zamanlarında saçma sapan yazılar yazıyor.
  • bi haberde baska havayolunu begendigini yazdıgında thy bir dertten kurtuldu diye sevinmistik ama kabus geri dondu kendi b.. uyla kapısan adam yine thy de yaaaa git kardesim git bi de bu kus beyinlinin yazılarını yayınlayanlara da ayrıca teesuf ediyorum adam gibi adamların yazılarını yayınlayın lutfen
  • bu nottan çok müteessir olan boeing çiler oray ın gönlünü almak için 787 nin ismini 7OE ye çevirip iç dizaynı için harcadıkları yüzlerce milyon usd çöpe atıp hazretlerin beklentileri ve direktifleri doğrultusunda yeniden bir üretim programı hazırlamışlar.ve 777 de yaptığımız ve oray eğin in yüzümüze vurduğu hataları bir daha tekrar etmeyeceğiz diye yemin billah edip incile el basmışlar.
  • seattle da boeing çiler günlerdir bu notu bekliyorlarmış.hazretlerin airbus a da not vermesi için sarkozy gül den ricada bulunmuş.embraer ciler ise brezilya dan sn. eğin i almak için bir uçak yola çıkarmışlar bile.sabah saatlerinde ist a varması bekleniyormuş.
  • biri bu gereksiz insana dur desin artık...

777: Ne iyi ne kötü?

Türk Hava Yolları'nın yeni uçağı Boeing 777'yle New York-İstanbul arasında uçtum...

İşte ilk izlenimler:
l Uçağa biniş kapısı First'le Business Class arasında olduğu için ekonomi sınıfı yolcularının yerleşmesi epey vakit alıyor. Business'taki yolcular, onların geçmesini ve koltuklarını bulmasını bekliyor.

l First Class koltuklar tren kompartımanlarını andırıyor, epey geniş ve güzel görünüyor... Uçağın önünde, herkesten kopuk.

l Business Class koltukları epey tepki topluyormuş... Koltuklar yan yana değil, hiçbiri birbirine bakmıyor, yamuk yerleştirilmiş... Biraz da dar geldi bana ama tam olarak yatak oluyor.

l Koltuklar yolcuların tepkileri doğrultusunda yeni uçaklarda değiştirilecekmiş.

l Ekranlar çok güzel ve kaliteli, ayrıca dokunmatik.

l Film seçimini biraz zayıf buldum: Bollywood ve Türk Sineması ağırlıklı maalesef. Ne oldu Hollywood yapımlarına?

l New York-İstanbul uçaklarının kendine özgü bir 'kokteyl' havası olur; illa bir tanıdık vardır, sohbet edilir. Bu uçaklardaki kopukluk o havayı yok etmiş.

Oray EĞİN
AKŞAM

Oray Eğin B777'nin notunu verdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 15 yıl önce
Ne o cok mu alindin , ucaklari sen mi aldin , sacma sapan yazma , elestirileri uyari almakta fayda var , umarimki sen thy ao degilsindir , bu kafada bir insanin thy da isi olmamasi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cok rahatsiz olduysaniz baska sirketlerle gidebilirsiniz bence hicbir sakincasi yok.. ama flyinn de kahve icerek bir iki 777 gelsede inisini izlesek diye bekledigimiz yillari hatirliyorumda simdi 3 tane kirmizi kuyruklu var :) daha 2-3 senede 50 li rakamlardan 100 lu ucak sayilarina gecisimizi niye kimse yediremiyo ki :) kirmizi olmus koltugu yan duruyormus goz zevkiymis :) cok eski degil gecen senelerde rj ler varken ucak kazalarí, bakim, kontroller filan tartisilirdi simdi koltuklarin yerleri renkleri :) bence bu super bi olay THY yi kutlarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
birde ic dizayn i anlarsa imis tam olacak mis ? hintli zevkine gore dizayn edilmis , koltuk ve koridorlar in ici bordo kirmizi,abartili ,rahatsiz edici ayrica koltuklarin bircogu da maalesef tam anlami ile calismiyor. Caz , cuz etmeden yorum yapin .Oray Egin az bile yazmis , 13 saat ucunca anlarsiniz ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HELAL SN GAZETECİ YORUMLARIN ÇOK İRDELEYİCİ VE ÇOK GÜZEL.TEBRİKLER YAZMAYA DEVAM.KENDİLERİNİ UÇAKLARIN SAHİBİ GİBİ GÖRÜP YAZILARINIZA TAHAMMÜLSÜZLÜK GÖSTERENLERİ ANLAYABİLMEKTE MÜMKÜN DEĞİL.ÜCRETLİ ÇALIŞIRLAR.KRALDAN FAZLA KRALCILIK YAPARLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet bu ucak ile ilgili 7 tespitin 7 sine de katiliyorum .Ailece business ta ucarsaniz anlarsiniz ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
adam mın derdi seyehat etmek değil safi sorun çıkartmak ve not vermek kendisi galiba boeing firmasından, boş zamanlarında saçma sapan yazılar yazıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bi haberde baska havayolunu begendigini yazdıgında thy bir dertten kurtuldu diye sevinmistik ama kabus geri dondu kendi b.. uyla kapısan adam yine thy de yaaaa git kardesim git bi de bu kus beyinlinin yazılarını yayınlayanlara da ayrıca teesuf ediyorum adam gibi adamların yazılarını yayınlayın lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu nottan çok müteessir olan boeing çiler oray ın gönlünü almak için 787 nin ismini 7OE ye çevirip iç dizaynı için harcadıkları yüzlerce milyon usd çöpe atıp hazretlerin beklentileri ve direktifleri doğrultusunda yeniden bir üretim programı hazırlamışlar.ve 777 de yaptığımız ve oray eğin in yüzümüze vurduğu hataları bir daha tekrar etmeyeceğiz diye yemin billah edip incile el basmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
seattle da boeing çiler günlerdir bu notu bekliyorlarmış.hazretlerin airbus a da not vermesi için sarkozy gül den ricada bulunmuş.embraer ciler ise brezilya dan sn. eğin i almak için bir uçak yola çıkarmışlar bile.sabah saatlerinde ist a varması bekleniyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
biri bu gereksiz insana dur desin artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000