28 Eylül 2011, Çarşamba 17:05:52

OPERASYONDA ŞOK GÖZALTILAR!

Sabah başlayan operasyon kapsamında gözaltılar da başladı...
  • BAKALIM KİMLERE NE İTHAMLARDA BULUNULACAK VE KİMLERE ATFEN SAHTE BELGELER ÇIKACAK ... ALLAH ART NİYETLİNİN ELİNE DÜŞÜRMEYE GÖRSÜN... DEVEM T.S.K.' YI YIPRATMAYA BU İŞTEN KİMİM NE ÇEKARI VARSA...
  • SHGM DE GÖREVLİ VEYA AYRILAN KAZAKIRIMCI USDB GÖREV YAPMIŞ PİLOTLARIN KARA HAVACILIK DAN EMEKLİ SHGMY KARIŞTIRAN ASTSUBAY LIKDAN SUBAYLIĞA GEÇEN ASKERLERİN DURUMUNU ARAŞTIRIN.!!!!!!!!
  • Türkiye bağırsaklarını temizliyor....
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • İşte beklenen haberler, akp iş başında bu kazayı da ordunun üzerine yıkarak bir sert darbe daha indirecek... Çaktırmadan taşın altını oyuyorlar günün birinde iran gibi uyanmazsak iyi..
BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili olarak yürütülen soruşturma çerçevesinde bugün 5 ilde yapılan eş operasyonlarda aralarında muvazzaf subayların da bulunduğu 10’un üzerinde kişi gözaltına alındı.

Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı İsmail Aksoy'un yönetiminde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 10'dan fazla kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında 3 muvazzaf subayın bulunduğu öğrenildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden gözaltına alınan olup olmadığı bilinmiyor. Ancak aramalar halen devam ediyor.

(17:48) Pilot Binbaşının evinde arama operasyon kapsamında, Antalya'da, bir süre önce Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) istifa eden pilot binbaşı M.Ç'nin evinde arama yapıldığı bildirildi. TSK'dan istifa ettiği öğrenilen M.Ç'nin evde bulunmadığı tespit edildi.
 
Ayrıntılar gelecek...
OPERASYONDA ŞOK GÖZALTILAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
BAKALIM KİMLERE NE İTHAMLARDA BULUNULACAK VE KİMLERE ATFEN SAHTE BELGELER ÇIKACAK ... ALLAH ART NİYETLİNİN ELİNE DÜŞÜRMEYE GÖRSÜN... DEVEM T.S.K.' YI YIPRATMAYA BU İŞTEN KİMİM NE ÇEKARI VARSA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM DE GÖREVLİ VEYA AYRILAN KAZAKIRIMCI USDB GÖREV YAPMIŞ PİLOTLARIN KARA HAVACILIK DAN EMEKLİ SHGMY KARIŞTIRAN ASTSUBAY LIKDAN SUBAYLIĞA GEÇEN ASKERLERİN DURUMUNU ARAŞTIRIN.!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye bağırsaklarını temizliyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte beklenen haberler, akp iş başında bu kazayı da ordunun üzerine yıkarak bir sert darbe daha indirecek... Çaktırmadan taşın altını oyuyorlar günün birinde iran gibi uyanmazsak iyi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000