17 Şubat 2012, Cuma 11:17:02

ONUR HAVAYOLLARI'NDA İSTİFA

Onur Havayolları’nda genel müdür Şahabettin Bolukçu’nun sürpriz bir şekilde görevinden ayrılmasının ardından şimdi de yeni bir istifa haberi geldi. Peki, kim neden istifa etti? İşte ayrıntılar.
  • erkan hocam senin bir haberin ne haberlere sebeb oldu. biran once aramiza tekrar katilman dilegiyle..
  • bUtun haFtasonu herkes atip tuttu, herkes birseyler soyledi. Soyliyecek seyi olanlar yine gomduler kafalarini kuma, mesai basladi herkes koselerde ikili uclu konusmalara devam, kapilar kapaniyor aciliyor, herkes pastadan pay cikarma derdinde
  • Bulgu bulunduğunda da savunamaz konulara fransız olduğundan. Pilotu işten çıkararak kapatır bulguları . Var mı bunlara itirazı olan
  • 2 Yıl önce Cidde göreve gönderilen ve hastanede apandisti başarısız bir ameliyatla karnı kapatılan Ersen SİNÖR Erkan SAYIN mücadelesi ile Ercan ın tüm kayıtsızlığına rağmen Ambulans uçakla Türkiye ye getirildi. Ambulansa binerek HASTANEYE KADAR kendi eliyle teslim ettiğinde 10 günlük bayram izninin başlamasına 15 dk vardı. İlk ameliyatı yapan doktorun yorumu; getirilmese dün hayatını kaybetmiş olacaktı.
  • Bayildim bu son yoruma . Iyi kalpli hikaye yazarin kim oldugu ortada .
  • Yuhh artık kim neyi kaçta yazmış, işi gücü bırakmış saat tarihe göre dedektifliğe soyunmuş, sende ki de paranoya ama hanım kızım çok belli oluyor kim olduğun.
  • ..... pazartesi sabahi ust yonetime bir teklifte bulunmak isityorum, 23 nisan yakinda, koltuk hayalinde olanlar icin guzel bir bayram, hepinizi 1 saatligine Ercan ve Erkan kaptanin koltuklarina oturma hakki versinler :) belki biraz mutlu olursunuz..
  • taslar yerinden oynadigi zaman birileri cikip icindeki nefreti kusuyor. Bunuda yuz yuze yapamiyor.. 6 senedir akliniz nerdeydi ? Bir baskasi Ercan Kaptan nin yerine yada Erkan Kaptan nin yerine geldiginde neyi degistirebilecek acaba.. Turk zihniyeti iste, koltukta otururken canim cicim, koltuk bosalinca tuh kaka oluruz hemen.. Agzi sulanarak bakar dururuz kedi misali.. Bizden ne koy olur ne kasaba. Garip cok garip.
  • Yaşlanmıştı zaten değil mi?...
  • Yapılan değişim için gelen gideni aratır derler... Diğer agayıda alırlar pek yakında.... Belki mevcut bütün agaların hepsinin değiştirilmesi taze kan hesabı iyi olur.
Onur Havayolları Başpilotu Erkan Sayın sürpriz bir şekilde istifa etti. “Onur Havayolları’nda neler oluyor?” dedirtecek bu gelişmenin perde arkasını araştıran AirportHaber önemli bilgilere ulaştı.

Geçtiğimiz hafta bazı sanatçıların Onur Havayolları uçağının kokpitinde viski içmesi çok eleştirilmişti.

İşte bu olayın ardından gelen istifa haberi Onur Havayolları’nın uçuş işletmesinde fokur fokur kaynayan iç çatışmanın yaşandığını ortaya koydu.

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre viski içilen uçakta Onur Havayolları’ndan Şahabettin Bolukçu, Hayrettin Hasançebi, Mehmet Pekpak ve Erkan Sayın’ın da vardı.

Onur Havayolları’nda Uçuş İşletme’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Pilot Ercan Peksatıcı uçakta viski içilmesi olayını uçakta yolcu olarak bulunan Erkan Sayın’a yıkmak için baskılar yaptığı iddia edildi.

Onur Havayolları’nda yaşanan bu istifanın perde arkasında mobbing (psikolojik şiddet, baskı, kuşatma, taciz, rahatsız etme veya sıkıntı vermek) uygulaması olduğu iddia edildi.

AirportHaber.com

ONUR HAVAYOLLARI'NDA İSTİFA

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Misafir ~ 12 yıl önce
erkan hocam senin bir haberin ne haberlere sebeb oldu. biran once aramiza tekrar katilman dilegiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bUtun haFtasonu herkes atip tuttu, herkes birseyler soyledi. Soyliyecek seyi olanlar yine gomduler kafalarini kuma, mesai basladi herkes koselerde ikili uclu konusmalara devam, kapilar kapaniyor aciliyor, herkes pastadan pay cikarma derdinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bulgu bulunduğunda da savunamaz konulara fransız olduğundan. Pilotu işten çıkararak kapatır bulguları . Var mı bunlara itirazı olan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2 Yıl önce Cidde göreve gönderilen ve hastanede apandisti başarısız bir ameliyatla karnı kapatılan Ersen SİNÖR Erkan SAYIN mücadelesi ile Ercan ın tüm kayıtsızlığına rağmen Ambulans uçakla Türkiye ye getirildi. Ambulansa binerek HASTANEYE KADAR kendi eliyle teslim ettiğinde 10 günlük bayram izninin başlamasına 15 dk vardı. İlk ameliyatı yapan doktorun yorumu; getirilmese dün hayatını kaybetmiş olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bayildim bu son yoruma . Iyi kalpli hikaye yazarin kim oldugu ortada .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yuhh artık kim neyi kaçta yazmış, işi gücü bırakmış saat tarihe göre dedektifliğe soyunmuş, sende ki de paranoya ama hanım kızım çok belli oluyor kim olduğun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
..... pazartesi sabahi ust yonetime bir teklifte bulunmak isityorum, 23 nisan yakinda, koltuk hayalinde olanlar icin guzel bir bayram, hepinizi 1 saatligine Ercan ve Erkan kaptanin koltuklarina oturma hakki versinler :) belki biraz mutlu olursunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
taslar yerinden oynadigi zaman birileri cikip icindeki nefreti kusuyor. Bunuda yuz yuze yapamiyor.. 6 senedir akliniz nerdeydi ? Bir baskasi Ercan Kaptan nin yerine yada Erkan Kaptan nin yerine geldiginde neyi degistirebilecek acaba.. Turk zihniyeti iste, koltukta otururken canim cicim, koltuk bosalinca tuh kaka oluruz hemen.. Agzi sulanarak bakar dururuz kedi misali.. Bizden ne koy olur ne kasaba. Garip cok garip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yaşlanmıştı zaten değil mi?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yapılan değişim için gelen gideni aratır derler... Diğer agayıda alırlar pek yakında.... Belki mevcut bütün agaların hepsinin değiştirilmesi taze kan hesabı iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000